Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ב 795 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי.

למכירה: דירה בחיפה: 3 חורים 80 מ"ר משופצת + אשתי+ אמא שלי+ תנור חימום מהום סנטר

מחיר נדרש: 795K ש"ח

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אל תגזים ,סקודה זה TSI אין דברים כאלה בעולם זה רק בארץ ,TURBO SUPER ISRAEL

TSI זה ירידה ברמה לעומת הTFSI

Turbo From Subaru Impreza

:lol:

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
TSI זה ירידה ברמה לעומת הTFSI

Turbo From Subaru Impreza

יקיר.

+1 הרגת אותי עכשיו אני על הריצפה.

הבחור שמוכר תדירה גם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצחיק לקרוא את הת'רד הזה.

מודים כל כך ומוחאים כפיים ליבואן שכל מה שהוא עשה זה לייבא רכב שממותג בשמו "ניסאן".

אפילו זה לא טריויאלי בארץ. מה שעוד אנחנו מודים לו למרות המחיר האסטרונומי והאבסורדי.

כנראה התרגלנו לאכול כאפות.

פורסם

מה-זה התרגלנו,עם מחירי הדלק אנחנו דורשים\מבקשים אותן (פשוטו כמשמעו) :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם

יהיה מעניין לראות אותה עושה זמנים באיזה "אירוע מנחת".

לדעתי בכזה מחיר יהיו בודדים שירכשו את ה-GTR, רק אנשים עם שריטה רצינית.

הרוב המוחלט יקחו פורשה בלי לחשוב פעמיים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל הכבוד ליבואן!

אולי אני אופטימי אבל אני מקווה שתוך 5 שנים נוכל לבוא למסלול מסודר,ולא לארגן מנחת במחתרת ולחשוש ממשטרה שיכולה להפתיע.

פורסם

אני לא מבין מה הקטע של "כל הכבוד ליבואן"

הוא כמו כל עסק קיים כאן כדי לעשות דבר אחד - להרוויח.

זה כמו שתלכו ברחוב ותצעקו לשמעון מהמפלאפל "כל הכבוד גבר!" :|

פורסם

מודים כל כך ומוחאים כפיים ליבואן שכל מה שהוא עשה זה לייבא רכב שממותג בשמו "ניסאן".

אפילו זה לא טריויאלי בארץ. מה שעוד אנחנו מודים לו למרות המחיר האסטרונומי והאבסורדי.

חחח, זה מה שאתה עושה אבל עם היונדאי, לא ככה?:lol:

(הכל ברוח טובה:wink: )

מה אתם אומרים, הם ייקחו את הפונטו בטרייד אין?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כל הכבוד ליבאון.

הוא ועשה את זה לא בגלל רווח מכל GTR שהוא מוכר (אל תשכחו כמה עולה להקים מערך תחזוקה וללמד אנשים) אלא גם משהו שמקדם תרבות מוטורית ולא רק מוכר TIDA......

מעניין איך יטפלו בצמיגים ממולאי חנקן.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

המחיר מצויין כי המחיר של הרכב בחו"ל מצויין, בארץ לקחו עליו אחוזי מס אדירים, אפילו יותר משלוקחים על רוב המכוניות (בחישוב זריז ומשוער כ-125% מס).

בכל מקרה, זה רכב פשוט מדהים. הביצועים שלו פנטסטיים יחסית למספר הכ"ס שלו ולמשקל שלו, לא ברור איך הם עשו את זה.

ראיתי סרטון בו עשו איתו 0-100 בפחות משלוש שניות. ניסאן פשוט הדהימו את עולם הרכב כולו כשהציגו אותו לפני כשלוש שנים, ומתיחת הפנים שהוא עבר עכשיו עושה אותו ליותר חזק משמעותית. מקווה מאוד שטופ גיר יבחנו אותו בקרוב.

מה שעושה אותו מדהים במיוחד זה כאמור המחיר (בחו"ל לפחות, למרות שגם בארץ הוא הופך להיות שווה מאוד כמתחרה ל-911, שגם יקרה יותר ממנו בכמעט 100,000 שקל בגרסאת הבסיס שלה וגם בעלת רק 345 כ"ס ועושה 5 שניות למאה קמ"ש).

פורסם

מצאת לך על מה ליפול.

מה זה משנה תחת איזה מותג הרכב? השורה התחתונה היא שזה לחלוטין לא טריוויאלי שרכב מהסוג הזה מגיע ארצה, ולכן כל הכבוד ליבואן שהתאמץ להביאו. אתה יודע איזה סיכון זה לייבא כזה רכב ארצה? מדובר במכונית ספורט קיצונית עם תג מחיר שמתחרה בעילית (פורשה, מרצדס, ב.מ.וו, אודי) באמצעות שם מהתחתית (טוב, ניסאן זה לא באמת תחתית, אבל הבנת את הכוונה).

ובנוגע למחיר - אבסולוטית הוא כמובן מאוד גבוה. ביחס למתחרים - מאוד מאוד משתלם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...