Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן GT-R ב 795 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם
טוב אז ככה.. אחרי חישוב קל אני רוצה לארגן קבוצה של 100 אנשים שמוכנים לקנות איתי את הרכב.

כל אחד חייב לשים 8000 שקל ויקבל את הרכב ל3.5 ימים בשנה..

עכשיו מי מכם היה מוכן ללכת עכשיו לחברת השכרה ולהשכיר את הרכב ל3.5 ימים תמורת 8000 שקל ???:-D

מי יתקן?

מי ישלם ביטוח?

אחרי חודש הלך טוטלס לוסט,מה עם ה50 ?רק הפסידו 8000?

חכם :D

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל שדיי הרבה בוכים פה על המחיר כרגיל, מישהו מוכן להביא קישור עם מחירים של המכונה המדהימה הזו מאירופה וארה"ב? ככה לשם השוואה (ולא לזרוק פה מחירים סתם על דעת עצמכם בלי קישור שמוכיח כמה היא עולה באמת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה לא הביאו את הסקייליין?! :-(

זה החלום שלי...

לא נורא אני אסתפק גם בזאת ביום שיהיו לי 795.

הסקייליין עד היום נמכרה עם הגה ימני בלבד, היו אבל מספר יחידות שהגיעו לארה"ב אך לא היו מורשות לנוע על כביש.

רוב ההסקייליין נמצאות ביפן, אוסטרליה ובריטניה.

זכור לי ניסאן סקייליין R34 שראיתי בתאילנד...רכב מדהים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בגלל שדיי הרבה בוכים פה על המחיר כרגיל, מישהו מוכן להביא קישור עם מחירים של המכונה המדהימה הזו מאירופה וארה"ב? ככה לשם השוואה (ולא לזרוק פה מחירים סתם על דעת עצמכם בלי קישור שמוכיח כמה היא עולה באמת).

הגרסא של ה485 כ"ס (לא זו שמגיעה לארץ עם ה530 כ"ס) עולה בארה"ב החל מ-84,060$.

הגרסא של ה530 כ"ס (זהה לזו המגיעה לארץ) עולה באנגליה החל מ-69,950£.

הגרסא של ה530 כ"ס עולה באירופה החל מ-89,900€.

נכון להיום:

310,013 ש"ח בארה"ב.

413,985 ש"ח באנגליה.

452,385 ש"ח באיחוד האירופי.

משכנתא זה קל

פורסם

אני מקווה שהרבה אנשים יזמינו אחת כזאת , ואולי רק אולי יום אחד גם אחד מאיתנו יעדכן כאן על gtr החדשה (משומשת) שלו .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שהרכב הזה ייפול בין הכיסאות וחזק.

מצד אחד אדם בעל ממון שיכול להרשות לעצמו רכב כזה מן הסתם מחזיק מספר כלי רכב לשימושים שונים, אז זה גם אומר שהוא יוכל לקנות פורשה ופרארי וכל מה שעולה על רוחו, צריך להיות מישהו שיש לו את הכסף וגם את האהבה לז'נאר שאליו הרכב משתייך.

הרי לנצל את יכולות הרכב בארץ זה כמעט בלתי אפשרי, אז נשארנו עם הפוזה ופה הניסאן נופלת לדעתי מהמתחרות שלה.

בכל אופן, אני מקווה שאזכה לראות כזאת בכבישים שלנו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
התמונה היא שחורה מאוד אבל באופן כללי.

נו אז הגזימו פה ב100 אלף או ב200 אלף.

אני כמוך כועס על המיסוי הישראלי על הרכבים אבל להגזים ולהוסיף עוד 100 200 בשביל המיתוג זה גועל נפש.

אולי הגיע הזמן להרים את הכפפה בנוגע למיסוי? למה אין הפגנות? מה עם היבוא המקביל?

כמו שכבר הסבירו לך, גם אם הגזימו (קצת), זה בטל בשישים.

א. כי במחיר כזה עוד כמה עשרות אלפי שקלים לכאן או לכאן לא יעשו את ההבדל.

ב. כי זו חתיכת אופרציה להביא רכב כזה לארץ ולדאוג שיהיה מישהו שיטפל בו. זה גם עולה כסף.

ג. כי זה עדיין זול במאות אלפי שקלים מכל דבר שאפילו מתקרב: אודי R8? רק בגרסת ה-V12 שעולה 1.5 מיליון, יגואר XKR? יפיפיה אמיתית, אבל יקרה משמעותית ופחות הארדקור, מרצדס? או שהן יקרות משמעותית (SL AMG או SLS) או שהן פשוט לא באותה ליגה (C AMG, כבודה במקומה מונח), פורשה? הגרסה הבסיסית חלשה משמעותית ועולה 100+ יותר.

אגב, לפחות הזמנה אחת כבר יש. ואילו הייתי מיליונר גם אני הייתי מזמין אחת כנראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ג. כי זה עדיין זול במאות אלפי שקלים מכל דבר שאפילו מתקרב: אודי R8? רק בגרסת ה-V12 שעולה 1.5 מיליון,

1.5 מיליון? אתה עדין. ב1.5 מיליון אתה רק קונה את הR8 V10. להרכיב בפנים V12 זה לפחות עוד חצי מיליון :-P

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בא אדם עם 800 אל"ש, בודק את האופציות שלו עם 911, עם סדרה 6, ושאר אלופי הקטגוריה, ובכולן הוא מבצע סיבוב

ואז הוא עולה על הניסאן, שהיא בחלק מהמקרים זולה יותר, ובכל המקרים חזקה יותר. לא צריך להעביר יותר מעשר דקות עם הרכבבים בקטגוריה הנ"ל בשביל להבין מי זה מה.

פורסם

roee, ה-R8 אכן עולה מיליון ו-600 אלף ש"ח. אם צחקת איתו בתגובה שלך, אז יצאתי אידיוט :-)

הגרסא של ה530 כ"ס עולה באירופה החל מ-89,900€.

452,385 ש"ח באיחוד האירופי.

לפי מה שרשמת במחיר באירופה (לפי היורו), אז טעית בחישוב. זה יוצא 532,055 ש"ח, שזה כבר מתקרב למחיר בארץ. אז שוב, לא מבין על מה הבכי פה, כשהדברים שקרובים אליו בביצועים (ואפילו לא שווים לו) עולים כמה מאות אלפים יותר אם לא פי 2 ו-3.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...