Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו חושב שבחודש מרץ האביב כבר ילבלב? (מזג אוויר אביבי וחמים...יהיה אפשר ללכת לים?)

כל שנה אני שם לב שהכל משתנה במדינה הזאת...מתי לדעתכם יהיה כבר חם?

8)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני עדיין בטראומה מהקיץ האחרון, שבועות שלמים שהמזגן עבד בלי הפסקה,חשבון חשמל מזעזע. וכל פעם שיצאתי החוצה היה בא לי למות.

כל כניסה לאוטו הייתי מלווה במכת חום קשה. לפחות עכשו אני כבר לא מפחד להגיע לגיהנום, אני יודע שזה קטן עלי. :lol:

V5

פורסם

מאז שעברה לכאן השותפה החדשה חשבון החשמל שלי מזעזע גם בקיץ וגם בחורף :?

אם לשפוט לפי החורפים האחרונים, אז המגמה היא בהחלט כזאת. החורף הולך ומתחיל מאוחר יותר ויותר בכל שנה ונגמר מוקדם יותר ויותר כל שנה. אז כן, יש סיכוי סביר שלקראת סוף מרץ בואך אפריל כבר יהיו ימי שסביר לקפוץ בהם לים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני מאד מקווה שלא בקרוב.

1+

אנחנו צריכים את המים האלו יותר מתמיד.

דרך אגב, המכונית שלי פשוט נראית איום ונורא.

כבר הנחתי 50 ש"ח בצד לשטיפה, עכשיו רק נותר לחכות.

• תוכן חדש...