Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני ב 20K~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה טובה ריסקה את רכבה וכעט מחפשת מחליף.

הדרישות:

- ידני

- בטיחותי

- 5 דלתות (או האטצ' או סטיישן)

- אמין (כן, אני יודע שבגבולות מחיר כאלה זה בעייתי)

- גודל: סדר גודל של גולף (זה היה הרכב הקודם, אגב).

תקציב:

20~ אש"ח

נא עזרתכם ברעיונות מה לחפש.

תודה, טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אופל אסטרה יכולה להתאים לכל הדרישות שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפילו רנו מגאן שנת 2002-2003 חמש דלתות מרוווחת בטיחותית יחסית ויפה לדעתי יכולה להתאים.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אופל אסטרה - יש בכלל ידני? (לא שורה במחירון, האם ניתן למצוא אחת במצב סביר על הכביש)

מגאן - זה גם היה הכיוון שלי (ואפשר בשנתון גבוה יחסית) אבל איכשהו הסעיף של האמינות לא מסתדר לי יותר מדי עם המגאן (למרות שאני משתדל מאוד לא ללכת לפי סטיגמות)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הרבה אסטרות ידניות דיזל. בנזין יש פחות.

בקשר למגאן, הייתה לנו לפני כמה שנים. (הדור לפני 2004 עם הצורה החדשה) מכונית טובה ונוחה, אבל שלנו לא היתה ידנית 1.6 ככה שאין לי מושג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רנו מגאן מהדור הקודם הוא אמין עם טיפלו בוא כראוי כמו כל אוטו אחר מהשנתונים האלה ,טוב שאתה לא הולך לפי סטיגמות ,לגבי אופל אסטרה נמכרו מעט דגמי בנזין ואני לא יודע עם פותח השרשור יעדיף בנזין או דיזל .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...