Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי גולף שנת 2002 מנוע 1,600.

לפני שבועיים הגיר התחיל לעשות בעיות (קופץ בין הילוך להילוך וכשמאיצים הטורים עולים אבל האוטו לא זז)

לקחתי אותו לבדיקה במוסך מורשה אמרו לי שהדיסקיות שם השתפשפו,הם המליצו לי להחליף את הגיר.

מה עדיף גיר מייבוא או שיפוץ גיר?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

ברור שימליצו להחליף גיר,למה ללכלך את הידיים ולעבוד קשה? :|

לך למוסך מתמחה כדוגמה מוסך רון (אם אתה במרכז) שייתן חוות דעת מעמיקה.

אם גם הוא יפסוק אותו הדבר,חפש מכון מתמחה לגירים (לא חסר כאן המלצות בפורום,הרץ חיפוש)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הייתי כבר במוסכים מתמחים חלק אמרו שעדיף משופץ כי גיר מייבוא לא יודעים כמה זמן הוא היה בשימוש

וכמה קילומטראז' הוא עשה ומצד שני אמרו לי שמשופץ יכול להתקלקל גם אחרי חודש כי אי אפשר

לדעת אם החלפים שהחליפו הם מקוריים או סתם חלפים זולים.

פורסם

גיר משומש גם גיר שחוק במידה זו או אחרת, השאלה כמה זמן יחזיק. הרי כל גיר נשחק ומתחילות אותן הבעיות.

לדעתי שיפוץ יכול להיות אופצייה טובה.

יש בארץ מספר מכונים שעושים עבודה מאוד איכותית ואמינה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה לכם.

=]

פורסם

יש עוד מישהו שיכול להמליץ לי?

פורסם

תודה !

פורסם
הייתי כבר במוסכים מתמחים חלק אמרו שעדיף משופץ כי גיר מייבוא לא יודעים כמה זמן הוא היה בשימוש

וכמה קילומטראז' הוא עשה ומצד שני אמרו לי שמשופץ יכול להתקלקל גם אחרי חודש כי אי אפשר

לדעת אם החלפים שהחליפו הם מקוריים או סתם חלפים זולים.

לפחות בגיר שמשפצים - יודעים מה עושים (מה הוחלף ואיכות החלפים, ואילו פעולות נעשו). לעומת זאת, בגיר מפירוק - לא תמיד יודעים מה מצבו המדוייק, עד שלא מרכיבים ברכב ונוסעים.

ברר מחירים הן לשיפוץ והן להחלפה. אני מאמין שמחירי השיפוץ אמורים להיות גבוהים יותר.

כמו שאמרו - תתייעץ עם מוסך רון לגבי הנ"ל.

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ מניסיון רב ברכב הזה להתקין רק תיבת הילוכים משומשת מיבוא .

אני מחזיק במלאי תיבות כאלו מיובאות במצב חדש ,עם אחריות לשישה חודשים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רק בארץ עובדים כמו דרג א בצבא. מחליפים את כל המכלול,וכל תקלה זה אובורול.

אם הלכו הדיסקיות,אז מדוע לא לפרק את הגיר,לבדוק מה לא תקין ולהחליף רק את המכלול הלא תקין ,בלי אובורול מלא.

עכשיו יגידו כל החכמים,אם כבר פירקתה גיר אז כדאי להחליף הכל. בטח כדאי לבעל המוסך.

אם תגידו לי ששעת עבודה של פירוק והרכבה כולל החלפת דיסקיות שווה גיר מייבוא אז הייתי אומר בלי לחשוב ,לך על זה.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

• תוכן חדש...