Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

M3 CSL

TwinTurboV8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים פירסמתי הודעה בפורום זה ואני רואה שהיא נעלמה, למה?

בהודעה כתבתי שאני מחפש תחליף טוב יותר לבוקסטר S שלי.

כמו כן בפניותי לסוכנות פורשה התייעצתי והתעניינתי ב911 C4 - לא מצאתי עניין בחיצוניות שלה (למרות שהיא בעצם האחות הגדולה של המכונית הנוכחית שלי), ועוד כמה נתונים ופרטים שלא אהבתי במכונית הנ"ל.

מכר המליץ לי על ה M3 CSL , ומכיוון שאין בכוונתי לייבא מכונית ארצה עקב סיבות אישיות רציתי ברשותכם לדעת, האם ה M3 CSL תגיע לארץ ביבוא סדיר ?

תודה, אלון.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא תגיע ביבוא סדיר,אבל אם תרצה,בקמור יישמחו מאוד להזמין לך.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

בוא נישאל משהו-זה בדיחה?או שאתה רציני בנושא?

אם זה בדיחה אז זה לא מצחיק

אם זה רציני אז מה התקציב שלך?

פורסם

שתהיה בעיה להזמין את הCSL שכן היא מוגבלת ביצור ולא מן הנמנע שכל היח' כבר הוזמנו (אבל תבדוק בקמור, על פניו לא צריכה להיות בעיה בייבוא של אחת דרך היבואן).

2. הCSL היא מכונית נטו לביצועים ונהיגה וברכישת אחת אתה מתפשר על כל הפינוקים שהM הרגילה מציעה וזה חבל בהתחשב בכך שאחד מהדברים שמייחדים את הM זה בעובדה

שהיא מציעה לך את 2 העולומות בגוף אחד וזאת כמעט ללא פשרות מצדך.

זאת ועוד לCSL אין מזגן ובארץ כפי שאתה יודע זה פשוט יהיה לך זוועה בלי מזגן (וקשה

לי להאמין שאתה כל היום תנהג עם חלונות פתוחים (לשם השוואה מדגמי פורשה ראה

ההבדל בין 911 רגילה לבין הGT3 מבחינת אבזור, פינוק ונוחות).

3. מבחינת הנוחות בכבישים של ארצנו אתה תסבול ביום-יום.

4. אין סיבה לשלם יותר ולקבל פחות בייחוד לא בארץ שבה בקושי תוכל למצות אותה ביום-

יום. לך על M רגילה שתעשה לך חיוך בבוקר בדרך לעבודה וגם בשעות הפנאי ותהיה לי

בריא :)

פורסם

למה ההודעה נעלמה? כי הופעל שיקול דעת בנוגע לאמינותה.

שיקול הדעת הזה יופעל גם בהודעה הזאת בקרוב, אלא רק אם תסביר כיצד פתאום החלטת ללכת על ה-CSL. האם ברורים לך ההבדלים בינה לבין M3 רגילה? או שמא פשוט המכר אמר "וואלה אחי, אולי תקנה M3 CSL?" ואז אצת רצת לפורום לשאול "אחים שלי, כדאי לקנות M3 CSL?"

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בוא נתאפס על המחירים.

M3 רגילה, אמורה לעלות בין 600-700 (לא כולל תוספות מיוחדות).

CSL עולה בחו"ל כ-50% יותר מ-M3.

ז"א כ- מיליון ש"ח.

בסכום הזה, ועוד טיפ טיפה (למישהו כמוך), אתה קונה 911 טורבו.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לCSL אין תקינה בארץ וגם לא תיהיה מפאת חוסר במזגן , שהוא חובה

במדינתנו החמה.

ורוני לא נמאס לך מדיבורי הסרק האלו?

אמיתי או לא , עד אשר הבחור לא אמר אחרת אין טעם לכתוב השערות בנוגע

לאמיתות דבריו. :idea:

פורסם

אם יש לך את הכסף לקנות אותה , אני בטוח שלא תתקמצן בשוחד קטן שיסדר לך את חוקיותה ותקינותה... :wink:

וואלק אתתתתה

פורסם

בואו שניה נתעלם מהפיקציה שהתחילה את כל זה - למה שמישהו בכלל ירצה לקנות M3 במחיר המופקע שלה כאן בארץ? בבדיקה האחרונה שלי, היא עלתה כמו 911, כאשר בחו"ל מדובר על 40-50 אלף דולר לM3 לעומת 70-80 אלף דולר לקאררה 2. ובארץ הן עלו אותו הדבר.

הM3 CSL, עם גג שחור, עשוי מסיבי פחמן, ובלי מזגן. בCAR אמרו שהשילוב הזה הוא פשוט לא פרקטי, והם בבריטניה. שם קר. אין הרבה שמש (...)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

במדינתנו החמה.:idea:

אם אינני טועה הפורשה GT3 נמכרה כאן בארץ (או לפחות הוצעה למכירה) ולה למייטב ידיעתי אין מזגן אז אני מניח שזו לא תהיה בעיה להעלות CSL ללא מזגן על הכביש.

פורסם
בוא נתאפס על המחירים.

ז"א כ- מיליון ש"ח.

אכן היום ראיתי שידור חוזר בערוץ 5 על אוטומטור 2004 וראיינו שם איזה מישהו בקמור שהסביר על ה-M3 CSL ואמר שייבוא של רכב כזה יעלה קרוב למיליון ש"ח ...

ה-CSL לא תגיע לארץ בייבוא סדיר כי הייצור שלה מוגבל ל-1200 יחידות לשנה אם אני לא טועה. תצטרך לשלם הרבה בשביל להביא אחת לארץ אם בכלל תצליח ...

לפי דעתי יש בעיה אחרת, אם יש לך בוקסטר כיום, האם אתה בטוח שמיצית אותה עד הסוף ??? כי מדובר ברכב עם יכולות מכובדות מאוד. עכשיו נמשיך לכיוון הרכב שאתה רוצה, האם אתה מחפש רכב עם יכולות יותר טובות מהבוקסטר ??? או שאולי הבוקסטר מאכזבת אותך מבחינת מיאוץ למאה אז תקנה לך איזה פורשה 911 טורבו שתתן לך גם מיאוץ טוב וגם יכולות גבוהות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בוא נתאפס על המחירים.

ז"א כ- מיליון ש"ח.

אכן היום ראיתי שידור חוזר בערוץ 5 על אוטומטור 2004 וראיינו שם איזה מישהו בקמור שהסביר על ה-M3 CSL ואמר שייבוא של רכב כזה יעלה קרוב למיליון ש"ח ...

ה-CSL לא תגיע לארץ בייבוא סדיר כי הייצור שלה מוגבל ל-1200 יחידות לשנה אם אני לא טועה. תצטרך לשלם הרבה בשביל להביא אחת לארץ אם בכלל תצליח ...

לפי דעתי יש בעיה אחרת, אם יש לך בוקסטר כיום, האם אתה בטוח שמיצית אותה עד הסוף ??? כי מדובר ברכב עם יכולות מכובדות מאוד. עכשיו נמשיך לכיוון הרכב שאתה רוצה, האם אתה מחפש רכב עם יכולות יותר טובות מהבוקסטר ??? או שאולי הבוקסטר מאכזבת אותך מבחינת מיאוץ למאה אז תקנה לך איזה פורשה 911 טורבו שתתן לך גם מיאוץ טוב וגם יכולות גבוהות ...

מה זה משנה אם הוא מיצה אותה או לא , סביר להניח שלא למרות שאני לא מכיר

את בחור , אנשים מחליפים מכוניות לא בגלל שמיצו את כל היכולת שלהם - כי פשוט

99 אחוזים מהם לא יכולים למצות יכולת של רכב ועוד כזה רכב.

הוא לא רוצה 911 לפי ההודעה הראשונה , הוא שאל שאלה על ה M3 לכן

יש לענות לו על השאלה הזו בלבד.

פורסם

במדינתנו החמה.:idea:

אם אינני טועה הפורשה GT3 נמכרה כאן בארץ (או לפחות הוצעה למכירה) ולה למייטב ידיעתי אין מזגן אז אני מניח שזו לא תהיה בעיה להעלות CSL ללא מזגן על הכביש.

הGT3 מעולם לא קיבלה רישוי לנוע בכבישי הארץ..

לעומת זה הGT2 נמכרת במחיר אטרקטיבי של 2.2 מליון שקלים חדשים,

וישמחו להזמין לך אחת באחד ממגוון הצבעים האפשריים: כסוף, שחור, צהוב ואדום :evil:

ד"א, לא נמכרה בארץ שום GT2 עד כה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...