Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

M3 CSL

TwinTurboV8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש GT2 אחת כסופה בארץ

GT2 מקורית או אותה אחת שהופיעה באוטו?

בגלל שזו שהופיעה באוטו עברה את סדנת TTP והחלה את חייה כ-GT3 (אם אני זוכר נכון).

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
יש GT2 אחת כסופה בארץ

יניב

GT3 היא חסרת טורבו. בנויה על ה-911 הרגילה. GT2 בנויה על ה-911 טורבו. אם אני זוכר נכון ה-TTP התחילה בתור 911 טורבו רגילה. (אני יכול לברר, אם זה ממש קריטי למישהו...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הGT3 נמכרה בארץ, כלומר הופיעה במחירון היבואן.

בGT3 (כמו גם בGT2, נדמה לי) יש אפשרות של "a/c delete", כלומר ביטול המזגן. באופן רגיל, הן באות עם מזגן.

מה שהיה באוטו זה GT3 ששופרה (לא ברור לי איך ההתעללות שעשו למכונית המסכנה מהווה "שיפור" כלשהו לעומת GT3 רגילה, אבל מילא).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בGT3 (כמו גם בGT2, נדמה לי) יש אפשרות של "a/c delete", כלומר ביטול המזגן. באופן רגיל, הן באות עם מזגן.

מה שהיה באוטו זה GT3 ששופרה (לא ברור לי איך ההתעללות שעשו למכונית המסכנה מהווה "שיפור" כלשהו לעומת GT3 רגילה, אבל מילא).

לגבי הGT3 אני יודע שלא הביאו אותה לארץ בייבוא סדיר..

ואני זוכר שהיה רשום בMotocar שלא נמכרה בארץ אף פורשה מדגם GT2.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לצורך העניין, גם הטורבו לא מיובאת "ביבוא סדיר". פורשה כן יביאו לך GT3 אם תשלם, והיא כן מופיעה במחירונים.

אני זוכר שמחיר הGT3 הקודמת היא משהו כמו 750 אלף שקל בימים שקאררה2 עלתה 590 אלף שקל (הימים הטובים :roll: ), והטורבו משהו כמו 950 אלף שקל.

תבדוק אחורה בגיליונות של "אוטו", מסביבות 2001-2002.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
יש GT2 אחת כסופה בארץ

יניב

GT3 היא חסרת טורבו. בנויה על ה-911 הרגילה. GT2 בנויה על ה-911 טורבו. אם אני זוכר נכון ה-TTP התחילה בתור 911 טורבו רגילה. (אני יכול לברר, אם זה ממש קריטי למישהו...)

רוני

אכן התחילה את חייה כ 911 רגילה , אולם הוסבה בכל מכלוליה ל GT 2 מן המנין.

פורסם

לצורך העניין, גם הטורבו לא מיובאת "ביבוא סדיר". פורשה כן יביאו לך GT3 אם תשלם, והיא כן מופיעה במחירונים.

אני זוכר שמחיר הGT3 הקודמת היא משהו כמו 750 אלף שקל בימים שקאררה2 עלתה 590 אלף שקל (הימים הטובים :roll: ), והטורבו משהו כמו 950 אלף שקל.

תבדוק אחורה בגיליונות של "אוטו", מסביבות 2001-2002.

GT3 לא מופיעה במחירונים, ובנוסף פורשה לא מביאים את הGT3 לארץ..

אתה מוזמן לצלצל לשאול: 03-6841360

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נחמד מאוד. הGT3 הנוכחית, שיצורה התחיל ב2003 ובימים אלו הופסק, אכן לא מיובאת לארץ.

הGT3 הקודמת, שיצורה הופסק ב2002 כמדומני, יובאה אף יובאה.

פורסם

שלום.

ישנה אפשרות לייבא את הM3 CSL ארצה, אך באותו הסכום מתאפשרות הצעות אטרקטיביות יותר.

בביקורי התכופים בגרמניה הוקסמתי מה M3 שעדיין עומדת על הפרק בגרסתה הצנועה והבסיסית, אך אינני סגור עליה עדיין ולכן אבקש את עזרתכם בחיפושי אחר המכונית המתאימה לי ביותר:

אם כן, הדרישות:

1. הנעה אחורית

2. ידנית

3. אחיזת כביש מעולה

4. פחות מ6 שניות למאה

אחזור ואגיד כי אינני מעוניין לייבא!

תודה על העזרה, אלון.

פורסם

1. זו בעיה להמליץ לך על משהו שישתווה מבחינת האחיזה של הבוקסטר.

2. זו בעיה להמליץ על מספר דגמים אחרים שכן אתה כנראה לא תרד מהרמה של הבוקסטר (ואני מנחש שאף לא תשקול לגבי המתחרות בקטגוריה שכן פשוט אין טעם לכך).

3. גם ה645 עומדת בדרישות שלך.

אולי פשוט כדאי שתמשיך להחזיק בבוקסטר עד לעת שבה תמצא לה יורשת ואו שתמצא דגם אחר שאתה באמת חושק בו.

פורסם

בביקורי התכופים בגרמניה הוקסמתי מה M3 שעדיין עומדת על הפרק בגרסתה הצנועה והבסיסית, אך אינני סגור עליה עדיין ולכן אבקש את עזרתכם בחיפושי אחר המכונית המתאימה לי ביותר:

אם כן, הדרישות:

1. הנעה אחורית

2. ידנית

3. אחיזת כביש מעולה

4. פחות מ6 שניות למאה

M3 בגרסתה הצנועה והבסיסית? אתה ממש לא מכיר את ההיצע, אה? M3 רגילה היא בהחלט לא צנועה או בסיסית. היא יותר מאובזרת ונוחה מה-CSL, שעולה פי אחד וחצי ממנה. ה-CSL היא גרסת סופר-ספורט, אם תרצה. משהו מאוד מפוקס וממוקד. כמו 911 GT3 ביחס ל-911 רגילה.

בנוגע לדרישות - אם יש לך בוקסטר S, היא ממלאת את כולן באופן מושלם. ה-M3 תהיה עדיפה רק בגלל יותר כוח (לא בהרבה) ואיכות חיים עדיפה. (אבל אין גג נפתח...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגידו, מה נסגר עם היבוא של פרארי לארץ? הביאו 2 לתקינה, לא?...

חוצמיז - קורבט C6 תגיע? הבנתי שאין לה מה להתבייש בכלל מול מתחרות מהיבשת הישנה.

אני בכלל הייתי לוקח ראלי דור א' וממלא רק חצי מיכל דלק.

• תוכן חדש...