Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברשותי הרכב הנ''ל ויש לי 2 דברים שמאוד מציקים לי :

1. האחיזה של הרכב : שמתי לב שכאשר אני לוקח פניות חדות , לא במהירות גבוהה במיוחד , אני מרגיש שהרכב מאבד את האחיזה בחלקו האחורי '' זורק תחת '' , אז מחר אני הולך להחליף את שניי הצמיגים האחוריים , רציתי לדעת אם יש עוד משהו שניתן לעשות על מנת לשפר את החיזה , בתקציב של עד אלף ש''ח .

2. זה דבר דיי ידוע שהגיר של רובר הוא איך לומר , לא אמין בעליל , רק ליפני מספר חודשים שיפצתי אותו בעלות של 7 אלף ש''ח .

משיחות שלי עם מוסכניכים התקבלה אצלי התמונה שהגיר ''חלש מידי '' עבור המנוע ולכן אם אין ברצוני לחזור עוד שנה לשיפוץ נוסף עדיף לנסוע על הרכב בעדינות , דבר זה מאוד מציק לי שכן מהפחד להרוס שוב את הגיר אני נוהג ממש כמו סבתא , דבר שמוציא את כל הכיף מהנהיגה , רציתי לדעת אם קיים איזשהו תוסף/שמן/קיט/משהו שניתן לעשות על מנת לחזק את הגיר, התקציב לעיניין הוא עד אלפיים ש''ח .

מקווה שזהו המקום הנכון לשאול , אם לא אז נא להעביר ,

תודה לעוזרים,

עמנואל .

פורסם

החלפתי את שני הצמיגים האחוריים כפי שאמרתי , הורכבו זוג צמיגי TOYO T1R ,

לפני זה היו לי רעידות קלות ב 110 קמ''ש , כעת הרכב יציב לגמרי גם ב 130 קמ''ש פשוט תענוג , לא יצא לי לבדוק את גבולות האחיזה שלהם אך נראה לי שעבורי הם מספיקים בהחלט .

רציתי לדעת האם קוני אדומים פוגעים בנוחות הנסיעה , יצא לי לנהוג ברכב עם קוני צהובים וברור לי שזה ממש לא בשבילי (קשה מידי) ?

אשמח אם מישהו ינסה להתייחס לעיניין הגיר , כל רעיון יתקבל בברכה , הגיר הנ''ל נמצא גם בדגמים של מיני קופר , אאודי A4 וודאי יש עוד רכבים .

• תוכן חדש...