Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגירה אז אני לא אתן למנהלים לא זכוכית מגדלת ולא סיבה.

הן עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב"(במדבר, כג:ט

זה מהספר ההוא שלחלקנו הוא ספר היסטוריה , לחלקנו הוא אורח חיים, ולחלקנו הוא על בסיס אגדות הברון מינכהאוזן.

רק היום פוצצו מוסלמים סונים מוסלמים שיעים באיראן או להיפך.

רשימה חלקית ביותר :

לבנון סברה ושתילה,

קפריסין ייוונים ותורכים

תורכיה ארמנים

עיראק סונים נגד שיעים, כורדים.

ספרד באסקים , קטלונים, ספרדים

בלגיה פלמים ואלונים

יגוסלביה כולם נגד כולם

ברית המועצות התפרקה לעשרות מדינות ובתוכם עממים שונים ששופכים דם אחד נגד השני.

אין פתרון צודק בשום מקום , אבל יש פתרון והוא הפרדה.

הראה לי מקום נוסף בעולם בו קיים כבר דור שלישי מקצוע ושמו פליט חוץ מכאן.

ישראל קלטה את יהודיה מכל קצוות העולם וחלקם הגדול יצאו עם הכותנת לגופם.

אף אחד מהם לא יושב היום במחנות פליטים.

רק ערביי ארץ ישראל לא נקלטו אצל אחיהם בארצות ערב ונשארו בסטטוס פליטים, שכל מדינות העולם באמצעות האו"ם ממנים חלק נכבד ממחייתם כבר 62 שנה!!!.

ערביי ישראל הרוצים להשתלב באופן אמיתי , תפאדל , זכויות תפאדל, אבל לפני זה גם חובות.

חרדים כנ"ל.

אבל הנכון הוא זה חילופי אוכלוסין.

בוצע בכל העולם , ברוב המקרים כתוצאה של מלחמות , אבל לא רק.

ואז ייכון המשפט בו נפתחה הודעתי.

וכדי שלא יחשדו בכשרים אני אגדיר את עצמי שמאלן תאב חיים לי לילדי ולנכדי כאן באדמה הזו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אשאל אותך ככה, במציאות הפוליטית הישראלית והעולמית, אתה רואה את זה קורה?

מרצון זה בטח לא יקרה.

בצורה שלווה ודמוקרטית תוך הגעה להסכמה של כל הצדדים זה גם בטח לא יקרה.

האופציה היחידה שאני רואה את זה מתרחש זה אך ורק בעיצומה של לחימה אינטנסיבית ואז אנו מבצעים טרנספר כפוי, בכח ובאלימות שלא משתמעת לשתי פנים.

אם תעשה את זה אז האינטיפאדות שחטפת עד היום יהיו משחק ילדים ומי שילחם זה לא אני ואתה, זה הילדים והנכדים שאתה כה חרד לגורלם.

מה אני אגיד לך, אני לא רואה שום פתרון קסם למצב המחורבן הזה, לא משמאל ולא מימין.

כנראה שנשאר לנו לסבול עוד לא מעט זמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה דוגמא פנטסטית ועניינית נתת, באמת כל הכבוד!

שלח את אישתך עם מיני לטייל במאה שערים (להזכירך, לא ערבים אלא יהודים כמוך), נראה אותה חוזרת בחיים.

בהרבה מאוד כפרים ערבים ניתן ללא כל בעיה לשכור דירות ויש גם כפרים שנמצאים בסמיכות למיכללות/ אוניברסיטאות שאת מרבית הדירות להשכרה בכפר מאכלסים סטודנטים יהודים.

אין לך שום תשובה לתת אז אתה מנסה להציג את מה שכתבתי באור שלילי וילדותי, זה ממש בוגר מצדך,

בקשר למאה שערים , אם זה מרגיע אותך, אז אותם צריך לזרוק לים , והם צריכים להיות הראשונים בתור,

ולא, ממש לא בגלל שהם דתיים!!!

אלא כי הם אנטי ציוניים ואנטי מדינת ישראל, מבחינתי הם והערבים הם היינו הך, ביחוד שהמנהיגים שלהם מתחבקים עם הפרסי אחמדינגד,

ונראה אותך יוצא לנופש באיזה כפר פלסטיני , אתה רק אוהב לשבח ולפאר אותם, אבל בתכלס, אם תיכנס לאיזה כפר בטעות רוב הסיכויים , שאתה תקבל מטר אבנים על הרכב,

אל תשכח את מה שקרה לפני כמה שבועות עם הרכב שנכנס בטעות לאיזה כפר וזרקו עליו אבנים והוא נאלץ לברוח ותוך כדי פצע ילד ערבי,

המטומטמים האלו במשטרה עשו חקירה אם הוא אשם בדריסת הילד או לא, אני הייתי דורס את הילד הזה ואח"כ נוסע רוורס ושוב קדימה ככה עד שהיה צריך לגרד אותו מהכביש,

מעניין אם היו עושים בו לינץ, אז המשטרה היתה מנסה למצא את מבצעי הלינץ'...(מה שברור שלא יקרה)

איך שלא תציג את הערבים, אף אחד , אבל אף אחד לא מזדהה עם ההמנון ולא עם שום דבר שקשור במדינה, חוץ מלקבל זכויות , הם לא תורמים כלום.

יום האדמה מבחינתם זה חג לגיטימי, להזכירך זה יום שבו הם מתלוננים על כך שמדינת ישראל קיימת כי מדינת ישראל לקחה להם שטחים ששייכים להם בגלל שסבא שלו גר שם לפני 100 שנה.

וזה לא ירגע כי זה מה שמלמדים אותם מגיל אפס.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

עשית סלט שלם בין השטחים שמחוץ לישראל ובין הכפרים\ערים שבתוך המדינה, ומכך רואים בבירור שאתה בן אדם אטום שאפילו לא ניסה לבקר באחד מהכפרים הערביים כמו נצרת, שפרעם, עוספיה וכו'...

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתה עושה מה שנקרא "לשפוך את המים המלוכלכים ביחד עם התינוק" (או משהוא דומה).

גם בקרב ערביי השטחים, גם בקרב ערביי ישראל וגם בקרב מאה שערים יש אחוז קטן מתלהם וקיצוני, כל היתר, אנשים טובים וחיוביים גם אם הם חוגגים את יום הנקבה או את יום העצמאות (או שמתאבלים ביום העצמאות).

אז "לזרוק את כולם לים" ולהרוג כ"כ הרבה יהודים בבת אחת בגלל חוסר התאמה אזרחי-מדיני, נו, שתהיה לי בריא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך שלא תציג את הערבים, אף אחד , אבל אף אחד לא מזדהה עם ההמנון ולא עם שום דבר שקשור במדינה, חוץ מלקבל זכויות , הם לא תורמים כלום.

יום האדמה מבחינתם זה חג לגיטימי, להזכירך זה יום שבו הם מתלוננים על כך שמדינת ישראל קיימת כי מדינת ישראל לקחה להם שטחים ששייכים להם בגלל שסבא שלו גר שם לפני 100 שנה.

וזה לא ירגע כי זה מה שמלמדים אותם מגיל אפס.

טוב, עכשיו הוכחת כמה אתה לא מקשיב וכמה אתה ממש לא במגע עם ערבים בכלל.

לי יש חברים ערבים ואפילו עובדים ערבים שדי מזדהים עם המדינה.

אחד מהם (מוסלמי אדוק ביותר) אומר שהוא לא היה רוצה לחיות במדינה מוסלמית ושמח שהוא יכול לחיות בישראל וליהנות מהחופש שלו ומחיים ברמה טובה.

הוא נאמן למדינה כי היא מייצגת את צורת החיים שהוא רוצה.

מבחינתו לחיות בעיר יהודית לחלוטין אבל המשפחה שלו ושל אשתו (החמולה) לא מאפשרות.

הוא גם אומר שיום האדמה זה לא לגיטימי. היו לנו שיחות פתוחות על זה.

הוא אומר "לי יש בית שהוא שלי אז מה שהיה פעם לא ממש משנה".

אגב, אותו אני מכיר כבר 19 שנה.

לא כל הערבים חושבים אותו דבר והגיע הזמן שאנשים יבינו את זה.

פורסם
.

אחד מהם (מוסלמי אדוק ביותר) אומר שהוא לא היה רוצה לחיות במדינה מוסלמית ושמח שהוא יכול לחיות בישראל וליהנות מהחופש שלו ומחיים ברמה טובה.

הוא נאמן למדינה כי היא מייצגת את צורת החיים שהוא רוצה.

מבחינתו לחיות בעיר יהודית לחלוטין אבל המשפחה שלו ושל אשתו (החמולה) לא מאפשרות.

הוא גם אומר שיום האדמה זה לא לגיטימי. היו לנו שיחות פתוחות על זה.

הוא אומר "לי יש בית שהוא שלי אז מה שהיה פעם לא ממש משנה".

.

יש פער גדול מאוד בין מה שהוא אומר לבין המצב האמיתי, מאז גיל אפס מחנכים אותם שהיהודים גנבו להם את האדמה, זה מה שהם מאמינים בו, זה מה שמטיפים להם במסגגדים ובבתי הספר, זה שהוא אומר לך מה שאתה רוצה לשמוע זה כי רק כי הוא מדחיק את זה, או שלא רוצה להיכנס איתך לויכוח "של מי מה" "ומי צודק", וגם רם נגיד מצאת צדיק בסדום, עליו יש 1000 שחושבים בדיוק הפוך.

כל ערבי יעדיף בסופו של דבר לנוכחי המציאות כיום לגור במדינת ישראל, כי עם חוקים דבילים ועקומים כמו שפה, הוא יסתדר יופי , יעשה מה שבא לו והחוק לא יעשה לו כלום, כי אף איש משטרה או פיקוח לא ירצה להכנס לסכסוך עם ערבי כלשהוא, ועם יהודים ישראליים הכי קל לחפש אותם על כל שטות, (נראה פקח שנכנס לבית ערבי ואומר לו שיש לוצו הריסה על הבית, הוא יצא משם בחתיכות).

הוא "נאמן" למדינה כי מתאים לו פה התנאים ביטוח לאומי, עדיפות קבלה המוסדות אקדמאים , כי הם מיעוט, זה שאתה עשית צבא זה לא מעניין לאף אחד את התחת, הוא בן מיעוטים אז מגיע לו ללמוד ומגיע לו מקום שמור, על חשבונך היהודי שעשה צבא , ומשלם מיסים ומשלם ביטוח לאומי ומשלם ומשלם ומשלם..... והערבי נהנה, אז למה שלא יעדיף לגור פה.

ביום האדמה, כולם אבל כולם מביעים הזדהות , אתה יודע מה שזה אומר? זה אומר שמבחינתם הם משחקים אותה שהכל סבבה , ומראים לך פנים צוחקות, אבל כשמגיע היום הזה, פתאום כולם מביעים הזדהות מלאה, כי זה מה שהם מאמינים בו,

כל פעם שיש תפילות גדולות של ערבים בהר הבית צריכים להערך שם כוחות ביטחון וזה בד"כ נגמר בהתפרעויות וידוי אבנים,

אף ערבי לא ירצה לחיות תחת שלטון יהודי ולהזדהות עם הסממנים היהודיים, הם רק ינצלו את ההטבות שהם יכולים לקחת,

תראה את אחמד טיבי, וחבריו המנוולים שבכנסת. אין לי דוגמה טובה יותר, והם אלו שמייצגים את מרבית הציבור הערבי אם לא כולו,

דרך אגב ההכרות שלך איתו במשך 19 שנה ממש לא רלוונטית, כי מבחינתו הוא לא יהיה שייך למדינה הזו,

היה בן אדם שהיה לו פרדסים , שטחים עצומים , של פרדסי הדרים, והוא העסיק ערבים, בסוף הערבים האלו רצחו אותו, אחרי שהוא פרנס אותם במשך שנים, אני נמנע מלרשום שמות, אבל יש על שמו רחוב .

אז תתנהג בצורה של כבדהו וחשדהו,

כי בסופו של דבר בחיים לא יהיה פה דו קיום,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש הבדל בן ערבי ישראלי,שגדל במקום מעורב ,לערבי ישראלי שגדל בכפר או מזרח ירושלים.

כשהיו ההפגנות של הערבים ביפו,היו ניסיונות לעורר הפגנות גם ברמלה-לוד,בסוף היחידים שהפגינו היו אנשי שמאל וכמה תושבים קיצוניים מיפו.

ציטוט מערבי ישראלי-רמלאי שגם קצת מוכר.

"

"בוא אגיד לך משהו: אני נקרא תושב רמלה, נולדתי במדינת ישראל ואני ישראלי. כתוב אצלנו בקוראן כשאתה חי מתחת שלטון אתה חייב לכבד אותו. אנחנו אוכלים ושותים פה, מתרפאים בבתי חולים במדינה הזאת. אם אלך נגד המדינה הזאת זה נקרא בוגד. אצלנו כתוב בקוראן מי שבוגד אין לו תקווה בעולם הזה ובעולם הבא".

קישור.......

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3652736,00.html

עכשיו על ההבדל,המוזכר לעיל,כפי שהוא נראה בעיניי ובעיני חברים מוסלמים מרמלה.

מלמדים את המוסלמים מגיל קטן שהיהודים הם האויב,שטן.

עכשיו ילד שגדל בעיר מעורבת רואה יהודים במכולת או בדרך לבית ספר,ויודע שזה לא כך

ילד שגדל בכפר,או בשטחים,חושב שזה נכון,יש לי מכר בן 24,שעד גיל 15,שזו הפעם הראשונה שיצא מעזה,היה בטוח שליהודים יש קרניים,כי ככה היו מציירים את היהודים על הלוח.

בכל מקרה אם תקחו את הערבי הממוצע שגר בשטחים,הוא מת לשלום,לצאת ולפרנס את המשפחה,הבעייה עם הקודקודים והשייחים שלהם,שמלבים את העניין.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
הבעייה עם הקודקודים והשייחים שלהם,שמלבים את העניין.

או! כל מה שנותר הוא לבצע השלמה או תיקון קטנטן -

הקודקודים ברמה הפוליטית ומנהיגי הדת (גם סוג של כוח פוליטי)

הם הבעיה, לא רק של הפלסטינאים, אלא בעולם כולו.

לא רק עכשיו, אלא לאורך ההיסטוריה...

האדם הפשוט הוא בסך הכול כלי משחק בידי אינטרסנטים שאוחזים בציפורניהם בעמדות כוח,

לא משנה אם הם חובשים כובעי פרווה או כאפיות או סתם נוסעים בוולבו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לבגירה , ובגלל העין הבוחנת הזאת אני למשל משתדל לכתוב בעדינות :lol: ומוכרח לציין שזה לא קל.

רציתי לרשום שאין לנו שכנים משוויץ או משבדיה אבל הפלא ופלא גם בשבדיה המדינה הכי נאורה בעולם אכלו פיגוע -ואותם קשה להאשים באי מתן זכויות למוסלמים.

דרך אגב אני בעד לקלוט עליה ...רק ממדינות שיש בהן נשים כוסיות :twisted:

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...