Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז לפי דבריך צריך לעשות שואה 2 ?

לא, לפי דבריך ועקרונותיך תהיה שואה שניה.

מי שעוצם עיניו בחוזקה (כמוך) ומתעלם מהמציאות, אולי לא יצליח לצפות את זה.

אגב אם לא הבנת איך אתה סותר את עצמך, המהלך של לשים כוכביות במקום הלאום בתעודת הזהות נועד למנוע חוסר שיויון זכויות לערבים.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך זה בדיוק מונע חוסר שיויון זכויות? מה ההבדל בין לכתוב בת.ז "ערבי" ל ****(ששווה ערך לערבי).

לפי דבריך אני מבין שאתה מצדיק את המניעים של השואה? אני לא רואה שום הבדל בין היום ללפני 77 שנה חוץ משדאז היה מדובר ביהודים ועכשיו במוסלמים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
איך זה בדיוק מונע חוסר שיויון זכויות? מה ההבדל בין לכתוב בת.ז "ערבי" ל ****(ששווה ערך לערבי).

לפי דבריך אני מבין שאתה מצדיק את המניעים של השואה? אני לא רואה שום הבדל בין היום ללפני 77 שנה חוץ משדאז היה מדובר ביהודים ועכשיו במוסלמים.

1. אתה מתבלבל, גם יהודים שמוציאים ת.ז. עכשיו מקבלים כוכביות בלאום.

2. האם היהודים פגעו בבטחון גרמניה\פולין\ליטא וכו'?

3. האם היהודים התפוצצו באוטובוסים?

4. האם הטיחו אבנים?

5. האם היוו חלק בלתי פרופורציונאלי בפשע לעומת חלקם באוכלוסייה?

6. האם היו בורים וחסרי השכלה?

7. האם היו פרימיטיביים?

תבין שזו לולאה. היהודים רצו השכלה ורצו חופש לכן היו מקובלים באליטה הגרמנית בזמן מלחמת העולם השניה, לכן קיבלו זכויות (לפני המלחמה ופרוץ הנאציזם).

היהודים לא התרוצצו וגנבו רכבים, לא פשעו, לא הפריעו לאף אחד. ההפרעה היחידה הייתה אולי גרימת הקנאה הרבה בקרב הגרמנים בכך שהיהודים היו פשוט יותר טובים - בהכל. לכן, גרו בשקט ובשלווה, מקובלים בחברה, חזקים בהשכלה ומקבלים זכויות כמעט שוות - כבר אז.

מבחינתי ההשוואה בין השואה לבין היחס הישראלי לערבים כיום היא בזויה בכל קני מידה, אבל קח תגובה חינוכית כדי שתפסיק לעשות לנו פדיחות ולהפיץ דוקטרינות חסרות ביסוס ומלאות דמגוגיה ופופוליזם.

פורסם

מקס, אתה מתבלבל בין גזענות לבדלנות.

בשורה התחתונה - רצינו מדינה? קיבלנו. עכשיו צריך לקחת את הטוב עם הרע, ולא להפסיק להתנהג כמו בני אדם רק בגלל שאנחנו חשים קצת מאויימים.

הדוגמה של מה עושות מדינות אחרות לא מעניינת אותי. אם נתחיל למדוד את ישראל בקליבר הבינלאומי, מהר מאד נגלה שאין טעם להישאר שם ואפשר לברוח למקומות אחרים. ישראל אמורה להיות מיוחדת בגלל אותו צביון יהודי, שכל אחד מפרש באופן שונה. מבחינתי, ערכי היסוד של היהדות הם גם לאמץ את השונה והזר ולנסות לחיות איתו בשלום. בשם הדת או איזשהי סיבה אחרת, התרחים הזקנים האלה מנסים לשכנע אותי שמעכשיו כל פליט, פועל זר או אפילו ערבי ישראלי יחשבו נחותים ממני. הם שכחו שהם בעצמם היו פעם פליטים, אבל אני עדיין זוכר את זה. ואני טוען שאם מישהו בחר להתיישב במדינה שלי, לשלם מסים ולחיות בשלום, אני לא אהיה זה שיעצור אותו.

אז מה השלב הבא? אולי נתחיל להפלות גם נגד הערבים הנוצרים? מעניין מי ירפא אז את היהודים ה"צדיקים" בבתי החולים, ומה יקרה למערכת בתי המשפט וכל תחום עריכת הדין. ואלה רק שתי דוגמאות.

מכאן ועד אפליה של עולים שטוהר הגזע שלהם לא הוכח, הדרך קצרה מאד. כבר ראינו איפה קוברים אותם ואיך משפילים אותם ברבנות כשהם מבקשים להתחתן, אז אולי פשוט ניקח להם גם את זכויות הדיור ונסגור עניין?

אתה מבין את כיוון המחשבה שלי... אולי זה נראה כמו חזון אפוקליפטי, אבל בעיניי, כל החלטה כזאת של "מועצת חכמים" זו או אחרת מקרבת אותנו בצעד נוסף לסוף המר. ובקצב הזה, גם המדינה היקרה שלך לא תשרוד לעד.

אני אומר: אם מישהו מנסה לפגוע בי - רוסי, ערבי או צ'רקסי - מות יומת. אם מישהו מנסה לעשוק אותי - ארגנטינאי, דרוזי או הונגרי - שישלח לכלא. אבל אם מישהו מנסה להתפרנס בכבוד ומוכן לחיות כמו אזרח שומר חוק במדינה שלי - הדלת תהיה פתוחה בפניו. פרזיטים שמתרבים באופן אקספוננציאלי יש לנו מספיק גם ככה.

פורסם

אני יודע, רק שהכוביות לא זהות. זאת אומרת שניתן לפיהן לזהות את הלאום.

1. מעצבן שאתה מפרסם הודעה ואחרי כמה דקות אתה עורך אותה.

2. לא השוותי בין המצב בארץ לשואה, אלא בין הדברים שאמרת על המוסלמים בגרמניה לשואה.

3. רק כדי שאוכל להתייחס לדבריך, אתה מכליל בזאת את המוסלים, את הערבים, את הערבים הישראלים או את הזרים שבגרמניה?

אהה רגע אולי אתה מתכוון שכל מי שאינו יהודי אשם בכל הדברים שמנית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
מקס, אתה מתבלבל בין גזענות לבדלנות.

בשורה התחתונה - רצינו מדינה? קיבלנו. עכשיו צריך לקחת את הטוב עם הרע, ולא להפסיק להתנהג כמו בני אדם רק בגלל שאנחנו חשים קצת מאויימים.

קצת מאויימים? היית בשדרות? היית בקריית שמונה בזמן נפילת טילים? ראית פעם שנאה של ערבי בעיניים? על פיגועים שמעת? על פיגוע הדולפינריום שמעת? מישהו מהמשפחה שלך נפגע או שאתה חסר נסיון וקל לך לדבר על אחרים? אתה זוכר את התקופה שבה חשבת פעמיים ושלוש אם לנסוע באוטובוס בתל אביב?! מי לעזאזל הערבים שיגרמו לי לחוש אפילו "קצת" מאויים?! אתה תחוש קצת מאויים אני רוצה לחוש ביטחון!

הדוגמה של מה עושות מדינות אחרות לא מעניינת אותי. אם נתחיל למדוד את ישראל בקליבר הבינלאומי, מהר מאד נגלה שאין טעם להישאר שם ואפשר לברוח למקומות אחרים. ישראל אמורה להיות מיוחדת בגלל אותו צביון יהודי, שכל אחד מפרש באופן שונה. מבחינתי, ערכי היסוד של היהדות הם גם לאמץ את השונה והזר ולנסות לחיות איתו בשלום. בשם הדת או איזשהי סיבה אחרת, התרחים הזקנים האלה מנסים לשכנע אותי שמעכשיו כל פליט, פועל זר או אפילו ערבי ישראלי יחשבו נחותים ממני. הם שכחו שהם בעצמם היו פעם פליטים, אבל אני עדיין זוכר את זה. ואני טוען שאם מישהו בחר להתיישב במדינה שלי, לשלם מסים ולחיות בשלום, אני לא אהיה זה שיעצור אותו.

מצד אחד אתה טוען שדמוקרטיה היא האורגזמה הרטובה של כל שמאלני וכל החלטה של האו"ם דורשת השתחוות ישראלית ומצד שני אתה טוען שאנחנו לא צריכים למדוד את ישראל בקליבר הבינלאומי. לפני שאתה כותב דברים, תחשוב, תכתוב, תקרא ותחשוב עוד פעם. הצביון היהודי, זה שהקים את מדינת המפלט ישראל, זו שהצילה את אחרוני היהודים שניצלו מסביב לעולם, הוא זה שבגללו אתה נושם כיום. לולא הצביון היהודי הכל כך 'מסריח מתהילה קדומה' המייצג 'עוד מיעוט אתני' היית מת, כי היו פשוט רוצחים את אבותיך בשואה.

די עם השימוש במילה 'פליט'. רוצה לשמוע משהו על ה'פליטים' המסכנים האלו?

הם עושים צבא בסודן, הצבא הסודני עושה להם קורס במימון ממשלתי איך לעבור את הגבול לישראל ואיך למצוא שם עבודה, לאחר מכן, כל משכורת שהם מקבלים הם שולחים (פחות מימון לתנאי מחיה מינימליים) חזרה לסודן, שלוקחת 70% מיסים (היישר לשליט שלה ולארמונו) והשאר הולך למשפחה שלו. הנה בכמה משפטים סיכמתי לך את התרמית הגדולה 'פליטים' סודנים מסכנים.

אם עד עכשיו לא שמת לב איזו סנסציה מתחוללת סביב ההגירה למדינת ישראל הכל כך דמוקרטית וחלשה (זאת שלא תרצח אנשים שעוברים בגבולות ללא אישור ויש בה המון עבודה) אתה לא רואה טוב.

אז מה השלב הבא? אולי נתחיל להפלות גם נגד הערבים הנוצרים? מעניין מי ירפא אז את היהודים ה"צדיקים" בבתי החולים, ומה יקרה למערכת בתי המשפט וכל תחום עריכת הדין. ואלה רק שתי דוגמאות.

מכאן ועד אפליה של עולים שטוהר הגזע שלהם לא הוכח, הדרך קצרה מאד. כבר ראינו איפה קוברים אותם ואיך משפילים אותם ברבנות כשהם מבקשים להתחתן, אז אולי פשוט ניקח להם גם את זכויות הדיור ונסגור עניין?

אתה מבין את כיוון המחשבה שלי... אולי זה נראה כמו חזון אפוקליפטי, אבל בעיניי, כל החלטה כזאת של "מועצת חכמים" זו או אחרת מקרבת אותנו בצעד נוסף לסוף המר. ובקצב הזה, גם המדינה היקרה שלך לא תשרוד לעד.

אני אומר: אם מישהו מנסה לפגוע בי - רוסי, ערבי או צ'רקסי - מות יומת. אם מישהו מנסה לעשוק אותי - ארגנטינאי, דרוזי או הונגרי - שישלח לכלא. אבל אם מישהו מנסה להתפרנס בכבוד ומוכן לחיות כמו אזרח שומר חוק במדינה שלי - הדלת תהיה פתוחה בפניו. פרזיטים שמתרבים באופן אקספוננציאלי יש לנו מספיק גם ככה.

12345

פורסם

בסך הכל זה נובע מהסיבה הפשוטה שהמדינה הזאת הוקמה כדי להיות בית ליהודים, קודם כל ליהודים.

היום אולי זה לא תואם השקפות שונות שרואות בזה גזענות, ואפשר להגיד שזה סוג של גזענות. ולהודות בזה זה סוג של בעיה דיפלומטית.

אבל בלי הגזענות הזאת אין לנו מדינה ועוד פעם צריך להיות מתחת לשלטון זר טריטוריאלי. והרי כל ההקמה של ישראל מבוססת על המישור הפרסונלי של כל אדם בעולם, כל עוד הוא יהודי. מי שפה ולא יהודי, צריך לחיות איתו בשלום ובזכויות שוות, שזה דיי דבר והיפוכו, הרי למה להפריד אם כבר זכויות שוות?

אבל זה כדי לבדל ועל יסוד כזה גזעני הוקמה המדינה, תאהבו או לא.

והיהדות, היא דת מאוד מאוד בדלנית, שומרים על הבדל, שומרים על אחידות, מנהגים, איסורים וככל שמקלים ככה ההבדלה מטשטשת והזרם הבדלני מפתח אנטגוניזם כלפי יהודים אחרים.

הרי בפשטות ניקח לדוגמא פרשנות דתית זאת נביעה לוגית שמבוססת על רצון של לא ידוע. ואתה הרי לא רוצה לפגוע בו, אז תפרש לרעתו? לשבת ולהתווכח עם עצמך מה הוא היה רוצה שתעשה בשבילו (וההפך)

אז אחד אומר גדי בחלב אימו זה לא לאכול גדי בחלב של אמא שלו, ואחד יושב בבית שובר את הראש ואומר, רגע, מה בעצם הכוונה פה? מה האיסור, ואם אני לא יודע מה הוא אני צריך להחמיר? זה מתערבב בבטן? כמה זמן צריך לחכות?

או איסור הדלקת אש בשבת, בעצם מדובר על לחדול מכל מלאכה? האם מלאכה היא פעולה? אם אני צריך לקרוע נייר טואלט בשבת הנייר נקרע ובגלל שהוא נקרע זה הופך לפעולה? אז זה אומר שצריך לפני שבת לחתוך לריבועים? לחלק מהאנשים כן.

התנ"ך זה אחד הטקסטים היחידים שאני מכיר שפרשנות לעולם לא נגד המנסח, הפוך מהשיטה המשפטית כן?

פורסם

כאחד שגר עם שכנים מוסלמים ,כמעט כל החיים,עד לפני כ 4 שנים.

אף אחד מכם לא רוצה שכנים כאלה ,התחלנו את הבניין עם זוג מוסלמים ללא ילדים,ברגע שעברו משפחה מוסלמית של עם 7 ילדים [הדירות גדולות:-D] הזוג הקיים אחרי חודש לא יכל יותר ועזב ואף אמרשעוזבים כי אי אפשר לחיות איתם.

כרגע יש 3 משפחות מוסלמיות בבניין,בחג הקורבן היו כבשים בחצר ובמדרגות ,את השחיטה הם ביצעו בדשא למטה .

עכשיו מילא זה היה רק פעם בשנה,כל הבלוק הרוס בגללם,הילדים שוברים והורסים כל חלקה טובה וכשמעירים להם זה לא מזיז להם ולהוריהם כלל.

הוועד התפטר מאז שהם באו ודואג לאסוף רק כסף לחשמל במדרגות

אז אל תיתממו,אף אחד לא מוכן לשכנים כאלה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בכל מקרה, קצת סטית, אבל היהדות היא לא רק הדת אלא גם הלאום שלנו.

הלאום והדת מחזיקים את הביסוס למדינה.

המדינה לא יכולה להרשות לעצמה להיפך למדינת כל אזרחיה כי בסופו של דבר היהדות תיעלם והאיסלאם רק יתחזק. האם זה מה שאתם רוצים?

הדמוקרטיה לא תהרוס את הדיקטטורות ואת הפרימיטיביות הדתית אלא להיפך, בדיוק בגלל החולשה שלה, החוסר במנגנוני הגנה.

זו משוואה מתמטית פשוטה. יותר ערבים, יותר כח לערבים, הערבים בוחרים בנציגים פרימיטיביים כמוהם, קיצונים כמוהם והנה לא רק שהדמוקרטיה נמחקת לחלוטין, בסופו של יום תתחולל שואה יהודית שניה.

פורסם

מקס,

אם יש איום, אני מצפה שמוסדות השלטון יתמודדו עמו, לא כל מיני מכשפי כישופים ולוחשי ליחושים.

אני מתרשם שאתה רואה את כל הערבים, בני המיעוטים וה"לא יהודים" כמקשה אחת, וזה מוביל אותך למסקנות שגויות.

קשה לנהל דיון ענייני כאשר אחד הצדדים נמצא בעין הסערה והשני משקיף מרחוק. עם זאת, אני תוהה אם אי פעם גרת,

כישראלי, מחוץ לישראל וראית איך כל זה נראה מהצד. יש לי תחושה שלא, אחרת הדיון כאן היה נראה אחרת לגמרי.

פורסם

תקשיב, הלוקשים שCNN, SKYNEWS, BBC וTV5 מאכילים הם פרק א' בלימודים של לוחמה פסיכולוגית.

אם אתה מאמין לחרא שהם משדרים, החרא הנגוע פוליטית, ממומן היטב כספית, אתה פשוט פתי.

למה 30% מזמן המסך מתעסקים בישראל?

האם 50 המדינות הערביות לא מסוגלות לנדב שטח קטנטן פחות מאחוז משטחן לטובת הפלסטינים עליהם הם כל כך מרחמים?!

הם לא שמים *** על הפלסטינים! לעומת זאת, הם כן רוצים בהתפוררותה של מדינת ישראל, אותה מדינה שמאיימת עליהן עם הנאורות שלה ועם הצבא החזק שלה.

למה היום כשפתחתי YNET הארץ ומעריב להפתעתי הרבה (בציניות) הכותרת הראשית לא הייתה:

79 מדינות הצביעו בעד רצח הומואים ולסביות

למה לא שידרו את זה כל היום בערוצי התקשורת הבינלאומית? בדקתי!

אם מדינת ישראל הייתה מעזה לעלות הצעה כזו היו מטיסים אותה מהאו"ם בטענה שזו מדינה גזענית חסרת גבולות.

היו מטילים עלינו סנקציות קשות מנשוא.

אתה שואל את עצמך למה? לא. זאת הבעיה. כי אתה לא מודע. אתה מודע רק למה שמפורסם כל היום בתקשורת, והרוב שקרים מניפולטיביים שמושפעים ע"י אינטרסנטיים, אלו בעלי הכסף.

למה?!

אנטישמיות. שנאת יהודים.

זה למה.

פורסם

נכנסתי לדיון קצת באיחור, עמכם הסליחה.

ואם הרבנים היו אומרים שאסור להתחתן עם גוי\גויה, גם הייתם אומרים שהם לא בסדר? ומה אם הם היו אומרים שאסור לעשות מנגל בשבת?

אמת שיש רבנים - איך נאמר - ככה וככה; אמת שיש שעושים מכל הענין יופי של כסף; וכן הלאה.

אבל במקרה זה, הם פשוט אומרים את מה שכתוב בתורה. לא מוצא חן בעיניכם - אל תעשו.

או שאולי הבעיה היא שאתם מצפים מהרבנים להגיד לכם איך היהדות היא בעצם מודרנית, הומאנית, מערבית וכולי? היא לא. להזכירכם - היהדות קודמת לכל אלו.

דני

נ.ב. אני לא דתי, אבל מהעויינות ליהדות נגמלתי מזמן. כנ"ל עויינות למוזיקה מזרחית.

נעזוב את זה שהם אומרים את מה שכתוב בספר שנכתב לפני אלפי שנים והוא לחלוטין לא רלוונטי לימינו אנו - הם עושים את זה תוך כדי פרשנות עקומה ולא קשורה לכלום, וללא ההתייחסות הראויה להווה. זה לא עניין של "לא מוצא חן בעיניכם - אל תעשו", כי עשרות ומאות אלפי אנשים כן יעשו את זה כי "הרבי אמר". אז היום זה לא למכור בתים לערבים, מחר זה להרוג הומואים.

ואני גם לא מבין את הטיעון מאחורי "היהדות קודמת למודרניות, הומאניות ומערביות" - אז מה אם היא הגיעה קודם? קודם גם עברו ממקום למקום עם סוסים ועגלות, קודם גרו בצריפים מפח וקודם לא היה חשמל ומים זורמים.

במאמר מוסגר, יש לי תחושה שיהודי לפני כמה אלפי שנים, אם היה שומע שהיהודים של היום לא אוכלים בשר בסמיכות לחלב, דואגים לכך וכך שעות הפרש בין השניים ולכלי אוכל נפרדים, והכל בגלל "לא תבשל גדי בחלב אמו", הוא בטח היה מתפקע מצחוק. (אגב, אם כבר הומאניות - הפרשנות שלי למשפט הזה היא לחלוטין הומאנית ולחלוטין לא קשורה לבשר וחלב).

נ.ב. בנוגע למסתננים : אש חיה לכיוון כל מסתנן שמנסה לחדור למדינה. אחרי שיורידו כמה, הם יחשבו אם שווה להם להמשיך להסתכן. אנחנו לא צריכים אותם כאן, יש לנו מספיק צרות משלנו , כפי שנאמר קודם: עניי עירך קודמים.

כרגיל, אתה צודק. ואני מוסיף לדברים אלה - אש חיה לעבר כל מי שעובר צומת באדום, אש חיה לעבר כל מי שמחלל שבת ברדיוס של 20 מטר מחרדי, ולסיום: אש חיה לעבר כל אישה שהולכת עם ביקיני בחוף.

הדה לגיטימציה שעשו פה בשנים האחרונות למילה "שמאלני" (בשילוב המילים מסריח, קיצוני וכיו"ב) זה לדעתי אחד מהתרגילים התקשורתיים\פוליטים הכי מוצלחים שעשו לאחרונה והנה זה עובד.

מי שמתנגד לחוקים גזעניים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לרעיון של לירות בפליטים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לאלימות מילולית = שמאל קיצוני.

שמאל קיצוני = סכנה לדמוקרטיה (אני מתקשה להבין איך הדברים האלה עושים הגיון...)

זה יותר חמור מזה - כל הדברים האלו כבר לא מיוחסים לשמאל הקיצוני (שמבחינתי הוא בעייתי במובנים רבים לא פחות מהימין הקיצוני), אלא ל"סתם" שמאל. אפילו לשמאל מתון, כזה שנוטה טיפה-לה שמאלה.

אני לא טוען שהשמאלנים צודקים והימנים טועים. אני טוען שקיצוניות לכל צד היא גרועה מאוד, ואנחנו חייבים איזון. כיום המצב נוטה הרבה יותר מדי ימינה, ויותר מדי צעירים חסרי מודעות פוליטית ומושפעי דעות קדומות, גחמות וחוסר הבנה, נמשכים ימינה באופן קיצוני. אני מאוד חושש שהימניות הקיצוניות הזו שפושה ב"מרכז" העם תביא בסופו של דבר להחמרה גדולה במצב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור חבר מפלגה מהצד השמאלי של המפה אני חושב שמי שמוכר אדמות/דירות בארץ ישראל למישהו שהוא לא יהודי יש לו בעיה גדולה מאוד בהבנת מהות קיומה של המדינה.

הקמנו את המדינה הזאת רק, ואני חוזר רק, בזכות יהודים טובים שעזבו הכל ובאו לפה וקנו בכסף אדמות.

בזכות קופת קרן קיימת לישראל שאנשים תרמו אליה במשך שנים בידיעה שהם גואלים את אדמת הארץ.

הלוואי והיה כאן שלום, וגר זאב עם כבש, אבל המצב כאן עדין, יש גורמים עויינים שמנסים להשתלט על אדמות בישראל ולא פעם עשו על זה תחקיר. במקום שאנחנו לא נמצאים, נמצאים אנשים שאנחנו לא רוצים שיהיו שם.

גם גדולי מנהיגי השמאל בישראל לאורך כל הדורות דגלו בגאולת הארץ, זה לא קשור לימין או שמאל אלא קשור לציוני או לא.

אני לא מבין איך בן אדם ציוני, שמאמין שמדינת ישראל היא של עם ישראל, יכול למכור אדמה בארץ ישראל למישהו שהוא אינו יהודי.

לא סתם בני המיעוטים בישראל מתעקשים לא לבנות לגובה, אלא לרוחב, והם משתמשים בשלל תירוצים (כמו הסיבה שהם רגילים ואי אפשר לשנות הרגל של דורות, כאילו סבא שלי ז"ל גר בקומה 30 בוורשה ועסק בהיי טק).

וכמו שאמר רבנו ז'וז'ו חלסטרה - ותחשבו על זה....

פורסם
כאחד שגר עם שכנים מוסלמים ,כמעט כל החיים,עד לפני כ 4 שנים.

אף אחד מכם לא רוצה שכנים כאלה ,התחלנו את הבניין עם זוג מוסלמים ללא ילדים,ברגע שעברו משפחה מוסלמית של עם 7 ילדים [הדירות גדולות:-D] הזוג הקיים אחרי חודש לא יכל יותר ועזב ואף אמרשעוזבים כי אי אפשר לחיות איתם.

כרגע יש 3 משפחות מוסלמיות בבניין,בחג הקורבן היו כבשים בחצר ובמדרגות ,את השחיטה הם ביצעו בדשא למטה .

עכשיו מילא זה היה רק פעם בשנה,כל הבלוק הרוס בגללם,הילדים שוברים והורסים כל חלקה טובה וכשמעירים להם זה לא מזיז להם ולהוריהם כלל.

הוועד התפטר מאז שהם באו ודואג לאסוף רק כסף לחשמל במדרגות

אז אל תיתממו,אף אחד לא מוכן לשכנים כאלה.

אני מבין אותך, גם אני לא הייתי רוצה שכנים כאלה. אתה רק צריך ללמוד לא להכליל, לא לכל מוסלמי\ערבי\WHATEVER יש 485797 ילדים וכבשים.

גם לי זה מאד מפריע כשבסופ"שים כל תושבי הכפרים מתכנסים בחיפה ובכך לא משאירים לנו מקומות בילוי. אבל זה עדיין לא אומר שכל אחד שבא מכפר הוא ברברי ושצריך למנוע את כניסתו לחיפה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני גר עם ערבים כמעט כל חיי,למדתי בבית ספר מעורב יהודים ערבים,ככה שאני לא מכליל,זה העובדות בשטח.

אני מדבר על המוסלמים ולא על הנוצרים שהם יותר נאורים ומנומסים.

אגב בבניין יש רופא ערבי ,שאומנם משכיל אך ההתנהגות שלו ומשפחתו מתחת לכל ביקורת.

אגב,החבר הכי טוב שלי הוא מוסלמי ,והוא בהלם כל פעם שהוא מגיע לבית של אימא שלי מהידדרדרות בבניין מאז מעבר הבני דודים אלינו.

כמו כן,לא אמרתי לרגע למנוע את כניסתם,כמו שכתבתי אני גר בעיר מעורבת ורבים מחבריי מוסלמים,אך יש את בידול השכונות וכדאי שכך זה ישאר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...