Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא את התגובות המאוחרות שלי - מבחינתי הם באותה צלחת עם שאר העלוקות.

אבל זה בדיוק העניין, כרגע החרדים הם עלוקות הרבה יותר גדולות מהערבים.

אני אספר לך דבר שישמע לך מוזר אבל אני מאמין שמי שיצא לו לגור בחו"ל ולהיות בקשרים טובים עם הקהילה הדתית-חרדית שם יוכל אולי לאשר את מה שאני אכתוב כעת:

יש חרדים של ישראל- איך הם מצטיירים בעיניי כבר הבנת, וזו דעה לא רק מתקשורת אלא גם ממגע אישי.

יש חרדים של חו"ל- באופן אירוני הם מייצגים בעיני בצורה הכי נאמנה את מה שהתכוונה התורה, הם מקרינים חום, הם מקבלים כל אדם (גוי או יהודי) באשר הוא, הם תורמים ועוזרים בכל מיני מובנים.

זה עצוב שדווקא החרדים שנמצאים ב"ארץ הקודש" איבדו כל צלם אנוש, מזל שנותרו עוד כמה "יהודים טובים" בגולה, אולי מהם תוא איזושהי ישועה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה האסון הגדול אם עוד 30 שנה יהיה ראש ממשלה לא יהודי? אם נשכיל להפוך לעם אחד ישראלי עד אז אז את מי זה מעניין מה הדת שלו?

אתה לא רוצה להגיע ליום הזה.

הבעיה היא אחת - אתה\אני מקבל אותם, הם ממש לא מקבלים אותך.

וזה בסדר?

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FEFKMK&c41t4nzVQ=EE

ותהיה בטוח שזה יקרה בכל כפר שירצו לגור בו.

אם האוכלוסייה הערבית רוצה להשתלב בערים, אין בעיה. כשיהודים ירצו לגור באזורי הכפרים, שיוכלו לגור שם בשלום.

לא חותם

פורסם

זה עצוב שדווקא החרדים שנמצאים ב"ארץ הקודש" איבדו כל צלם אנוש, מזל שנותרו עוד כמה "יהודים טובים" בגולה, אולי מהם תוא איזושהי ישועה.

פרופ' ליבוביץ' ז"ל אמר שבגולה אלוהים היה גדול והרב קטן ובארץ הרב גדול ואלוהים קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל זה בדיוק העניין, כרגע החרדים הם עלוקות הרבה יותר גדולות מהערבים.

אני אספר לך דבר שישמע לך מוזר אבל אני מאמין שמי שיצא לו לגור בחו"ל ולהיות בקשרים טובים עם הקהילה הדתית-חרדית שם יוכל אולי לאשר את מה שאני אכתוב כעת:

יש חרדים של ישראל- איך הם מצטיירים בעיניי כבר הבנת, וזו דעה לא רק מתקשורת אלא גם ממגע אישי.

יש חרדים של חו"ל- באופן אירוני הם מייצגים בעיני בצורה הכי נאמנה את מה שהתכוונה התורה, הם מקרינים חום, הם מקבלים כל אדם (גוי או יהודי) באשר הוא, הם תורמים ועוזרים בכל מיני מובנים.

אתה מבין בכלל מה אתה קולט?

החרדים עלוקות יותר מהערבים? עם כל השגעונות של החרדים אין לי מושג אין הצלחת לכתוב דבר כזה.

אבל אתה צודק החרדים בשבוע השחור הזה הציתו שרפות בכל הארץ, לחרדים יש אודם בעניים מהרצון לרצוח אותך.

הכי כיף זה לצאת להגנת הערבים והעובדים הזרים, הכי מכוער זה להסתכל לאמת בעניים ולהגיד את האמת, שלום בחיים לא יהיה.

למה? (תן לי לנחש בגלל החרדים נכון?) הם עשו לנו גלי פיגועים.

ואיך שלא תסתכל על זה לא אם לא יהיה שלום, לחיות איתם לא נצליח לעד, בסוף הם יגיעו לדלת שלך.

פורסם

את האצבע המאשימה אנחנו צריכים להושיט כלפינו, הרוב הדומם החילוני שלא מגיע לבחירות .

לעומת החרדים שמצביעים באחוז הצבעה של 100% + גם מתים לפעמים מצביעים אצלם.

גם % ההצבעה של הערבים הוא גבוה

וכך יוצא שכמות החכי"ם של שני המיעוטים הללו עולה בשיעור ניכר על האחוז שלהם באוכלוסיה.

ומכאן גם ההשפעה הפוליטית המופרזת בעיקר של החרדים.

השטח הגיאוגרפי מן הים ועד הירדן היה פעם לפני 2000 שנה שטחה של מדינת היהודים . היו גם חלקים בעבר הירדן המזרחי ובגולן.

אחרי 2000 שנה חזרו היהודים לכאן , הסיבה העיקרית לכך , שניתנה לנו הזכות להקים מדינה היא בזכותו של היטלר ימ"ש והשואה שהביא הוא עלינו.

מבסוט דריש.

התורה מצווה לשמור על הגר , אבל הגר צריך לשמור על המדינה בה הוא חי.

ללא חובות אין זכויות.

אילו הייתה זו מדינה נורמאלית, כל אדם ללא יוצא מהכלל היה משרת 3 שנים , חלק בצבא, וחלק שהצבא מסיבותיו שלו לא היה רוצה לגייסם , היו אלה משרתים בשירות לאומי , חינוך, כבאות, משטרה , טיפול בזקנים ,בחקלאות בבניין . ואלה רק דוגמאות .

וכן יש גם מילואים של חודש פעם בשנה.

ואז כל אחד לאוהלה של תורה , זה לישיבה וזה לאוניברסיטה , רוצים לתת סיוע , תפדאל , לכולם על בסיס הלימודים ולא על בסיס גודל המשפחה.

אז היינו מחזירים אחר כבוד את הזרים למקומם .

שאל כל ערבי במדינה אם הוא רוצה להיספח לפלשתין , תשובתו חס וחלילה. כלומר גם אם רע לו כאן, זה טוב בהרבה מאשר בפלשתין או במדינה ערבית אחרת כלשהי.

החוקים היו מיושמים על כולם , כולל תשלום מס הכנסה מע"מ ושאר המיסים .

שיעור הגביה של ארנונה במגזר הערבי מחפיר , כך גם המיסים האחרים אבל קיצבת ילדים ושאר הקיצבאות הם הראשונים ברשימה.

ובנוגע לרבנים כאלה ואחרים.

רובם לא שווים את המשכורת שהמדינה משלמת להם מדי חודש.

ועוד לא דיברנו על העלות של הכשרות במזון ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה לא נפתח שרשור כזה בעקבות הסיפור של שכונת שיח' ג'ראח?

או למה לא נפתחים שרשורים כאלה בעקבות נאומי "השלום" של רייד סאלח ופעילי "השלום" כדוגמתו?

אם המדינה יורקת עליך אני לא אבוא אליך בטענות כשתירק על הדגל

אם הברירה היא מדינת אפרטהייד גזענית

המרחק בין המציאות ולבין המנטרות השמאלניות שלך הוא מפה ועד לירח.

פורסם

סוגיית המסתננים מאפריקה היא קשה מאוד

מה שקורה עכשיו זה שערבים וערביות נשארים ללא עבודה בגלל שמעסיקים מעדיפים את האפריקאים מסתנני העבודה על פני הערבים,פעם הערבים היו שוטפים כלים בבתי מלון היום זה רק אפריקאים.

הייתי באילת לא מזמן ושמעתי תושבים בוכים על מה שקורה בעיר ועל הפחד שלהם לצאת החוצה בלילות.

גם תל אביב אשדוד שוקעות בביצה הזאת ובקרוב כל הארץ.

לצערי אני צופה החמרה על רקע כלכלי של ערבי ישראל -דבר שעלול להביא לאי שקט.

גם רעיון ההסגר גרוע מאוד בקציעות - אני שירתתי בכלא קציעות ומכיר טוב את המקום-רוצים להקים להם שם בתי מלון 5 כוכבים ולעודד אותם לבוא לפה....

אני דווקא תומך באלי ישי ומקווה שימצא פתרון יותר טוב מהקמת המחנה.

ליאשה , דרך אגב הרבה מאוד חיילים משוחררים בעיקר מברית המועצות (רוסים) נשארים גם ללא עבודה בגלל זה.

אז מה שנקרא "עניי עירך קודמים"....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מספיק להיות יפי נפש,

אף אחד לא היה רוצה שכנים ערבים או עובדים זרים אצלו בבניין.

לרוב מדובר באנשים עם מנטליות שונה שלא תמיד מתאימים לצורת החיים של רובנו.

כמו כן , בשורה התחתונה : זה מוריד משמעותית את ערך הנכס.

ישה, מלים כדורבנות.

נ.ב. בנוגע למסתננים : אש חיה לכיוון כל מסתנן שמנסה לחדור למדינה. אחרי שיורידו כמה, הם יחשבו אם שווה להם להמשיך להסתכן. אנחנו לא צריכים אותם כאן, יש לנו מספיק צרות משלנו , כפי שנאמר קודם: עניי עירך קודמים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוטנברג,

חשבתי דווקא שתהיה בעד המחנה בקציעות.

תא גזים, משרפה או שתיים ותוכל להגיד ש"חזרה עטרה ליושנה".

אייל, מתי אתה הולך להצתלם עם אשתו של רוטנברג על רקע קבר הצדיק הד"ר ברוך גולדשטיין?

אתם גם יכולים לשים על הרקע כרזה "אחרים מדברים, הצדיק גולדשטיין מבצע!".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חברים, הגזענות מושרשת בדת הרבה יותר מכל דבר אחר.

ההנחה הבסיסית של הדת היהודית היא סופר גזענית וגורסת כי אנחנו העם הניבחר וכל השאר פה בשביל לשרת אותנו.

אנחנו גם היחידים שיש להם נשמה ומקום בעולם הבא, לכל השאר לא (עלאק...).

ההבדל היחיד בין היום למה שהיה פעם היא הבמה התיקשורתית שניתנת לכל אותם רבנים ועצם העובדה שעיתונאים רבים מחפשים שם את הסקופ הבא.

פורסם

נ.ב. בנוגע למסתננים : אש חיה לכיוון כל מסתנן שמנסה לחדור למדינה. אחרי שיורידו כמה, הם יחשבו אם שווה להם להמשיך להסתכן. אנחנו לא צריכים אותם כאן, יש לנו מספיק צרות משלנו , כפי שנאמר קודם: עניי עירך קודמים.

אותם פליטים הם אנשים שברחו מרצח עם. שים את עצמך במקומם ותנסה להגיב שוב.

שרפו לך את הבית, גנבו לך את כל הרכוש, יכול להיות שאנסו גם את האשה שלך ואת הבת שלך וכל מה שאתה מחפש זה מקום לברוח אליו , להתפרנס ולעבוד בכל עבודה שרק יזרקו עליך, איך תרגיש אם היו יורים בך ?

איך לנו בתור עם שניסו להשמיד יש בכלל את הזכות לדבר ככה ?

תאמין לי, אנחנו צריכים פה כוח עבודה כזה הרבה יותר ממה שאאנחנו צריכים פה מאות אלפי תלמידי ישיבות שלא עובדים ומקבלים כסף מהמדינה ובסופו של דבר הם אלה שקובעים פה את סדר היום (וממנים שר פנים שדואג לרפד להם את התחת בעוד קצת שטרות במקום לדאוג למערך הכיבוי למשל).

פורסם
מספיק להיות יפי נפש,

כמו כן , בשורה התחתונה : זה מוריד משמעותית את ערך הנכס.

ישה, מלים כדורבנות.

למה בבנין? כשהייתי סטודנט אחד השותפים שלי לדירה היא בחור ערבי.

לגבי ערך הנכס אתה מזכיר לי בדיחה: שני שכנים, אחד ערבי ואחד יהודי ניסו למכור את הבית שלהם. הבית של היהודי היה משופץ ומפואר והוא ביקש עליו חצי מליון שקל ולא הצליח למכור. לערבי היה בית קטן ומוזנח ואיך שפרסם אותו ב 2 מליון שקל מכר אותו על היום הראשון.

היהודי שאל את הערבי איך הצליח למכור כל כך מהר וכל כך יקר והוא לא מצליח אז הערבי אמר לו שלו אין שכן ערבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נ.ב. בנוגע למסתננים : אש חיה לכיוון כל מסתנן שמנסה לחדור למדינה.

בנוגע לערבים - קשקוש מוחלט. אני מעדיף שכנים ערבים על פני הרבה מאוד אוכלוסיות אחרות במדינה. יש כאן דיסוננס קל, כי אני מבטא גזענות רק שונה - אז אומר זאת כך, אני לא בוחר את השכנים שלי עפ"י מוצאם.

ולפני שתקפוץ - גרתי ביפו מספיק זמן כדי לבסס את דעתי.

בנוגע למשפט השני - נהדר. פשוט נהדר. תציץ רגע במראה, אתה רואה שם בנאדם מולך? כי אני ממש כבר לא בטוח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...