Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם ?

http://news.walla.co.il/?w=/1/1764672

הקרדיט לוואלה.

דעתי האישית:

פעם היתה תורה, היתה יהדות אמיתית.

היום יש חבורת רבנים שחלקם מובלים על ידי הזבל עופות הזה שנקרא הרב עובדיה יוסף ופשוט הוציאו מהדת את כל מה שיפה בה (ויש בדת גם צדדים יפים,זאת אני כותב בהיותי חילוני לגמרי).

הם הפכו את הדת ל"מסחרה", התחילו להוציא פסקי הלכה גזעניים ומעוותים.

לטעמי אין כל הבדל בין אנשי דת כמו עובדיה יוסף לבין אנשי דת כמו שייח' אחמאד יאסין, נסראללה ושות', כל אלה עסוקים בלעוות את הקוראן\תורה ולהוציא פסקי הלכה מעוותים תוך שהם מובילים אחריהם בלשונם עדר של מאמינים שבינהם כל פסיקה של אותו מנהיג דת הינה דבר אלוהים.

גועל נפש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דעתיח האישית היא שאם היה לי מספיק כסף הייתי קונה דירות בכמויות בשכונ ות האלה ומשכן בהם רק עובדים זרים, ערבים ונוצרים מסיונרים.

פשוט מחליא היחס הזה לכל מי שהוא "לא כמוני". מה רע בערבי/עובד זר שעובד למחיתו וחי כאדם שומר חוק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנושא דומה אני חייב לציין שאני מאוד מודאג ממחירי הנדל"ן עם בוא המשיח.

איפה לעזאזל אנחנו אמורים לשכן את כל הזומבים שיתחילו לקום לתחייה ולהסתובב פה?

לצערי אף אחד לא לוקח את הנושא ברצינות ונערך לתרחיש.

אישית, איך שאני קולט את המשיח מגיע אני קונה כמה חורבות בזול וגוזר עליהן קופון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בלי קשר לכתבה הספציפית אלא באופן כללי בקשר לכלל הכתבות בהן החרדים תופסים כותרות:

מעבר לעובדה שעידן סיכם נפלא את הסיפור בשורותיו האחרונות, אני לומד עם השנים עד כמה אני רחוק מהדת וזה ממלא את ליבי ברוגע נפשי ובנחת.

הדת הזאת ש"יצרו" לנו כאן מעוותת את החיים, בדיוק כפי שעושה האיסלאם במרבית המדינות הקיצוניות.

אני לא מצליח להבין איך גם היום אנשים הולכים שבי אחרי הדבר ההזוי הזה שאמור לשמש לא יותר מאשר מערכון שבועי בארץ נהדרת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דברו איתי עוד 20-30 שנה, אנחנו אלו עם הראש בחול.

כמה שזה עצוב לדבר במספרים אבל הערבים מתרבים בקצב מהיר מהיהודים, זו עובדה קיימת, ממוצע ילדים למשפחה יהודית - 3.5 (כולל הדתיים), ממוצע למשפחה ערבית - 8, העובדים הזרים עוד מעטים אבל גם הם יגיעו למספרים דומים.

אז עוד כמה שנים, כשהם יהיו מעל 51% = זוכים בבחירות => צובעים אותנו בכחול וזורקים לים, בלי יותר מדי חשבון.

מי שמעוניין מוזמן לחפש ברשת, אירופה מתאסלמת הרבה יותר מהר מאיתנו, שם הילודה היא 1.7.

עריכה - אני כמובן מדבר על תושבים שהם נגד המדינה ולא תורמים לה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא מאשרים לי את התגובה בYNET. כנראה הייתי חריף מדי.

אמנם אני חילוני + (חילוני אצלי בהגדרה זה בנאדם שלא מאמין באלוהים, לא שומר מסורת, לא הולך לבית כנסת לעולם, לא צם בכיפור, אוכל לחם טעים בפסח וכו' וכו').

עדין אני כן מכבד מאד את הדת ואת המסורת היהודית כי וואלה מה לעשות משפחתי באה מרקע שכזה :twisted:

בכל מקרה, הרבנות הישראלית הפכה לגזענית ושונאת זרים. פרימיטיבית זה כמובן לא מילה.

הבורות כמובן שחוגגת ועל השאלה כיצד הם מועילים במשהו למדינה אני ממש לא מצליח למצוא תשובה.

מה הפלא אז שאנחנו החילונים (וכל החבר'ה שלי פה במרכז הארץ) מתרחקים מהדת כמו מאש, מה הפלא שכל החבר'ה מתחתנים בקפריסין או פראג?

פורסם

כמה שזה עצוב לדבר במספרים אבל הערבים מתרבים בקצב מהיר מהיהודים, זו עובדה קיימת, ממוצע ילדים למשפחה יהודית - 3.5 (כולל הדתיים), ממוצע למשפחה ערבית - 8, העובדים הזרים עוד מעטים אבל גם הם יגיעו למספרים דומים.

אז עוד כמה שנים, כשהם יהיו מעל 51% = זוכים בבחירות => צובעים אותנו בכחול וזורקים לים, בלי יותר מדי חשבון.

מי שמעוניין מוזמן לחפש ברשת, אירופה מתאסלמת הרבה יותר מהר מאיתנו, שם הילודה היא 1.7.

ואם לא נשכיר להם דירות זה יעזור במשהו? כל מה שיקרה זו הפרדה גיאורגרפית שביום פקודה (לשיטתך) תתנקם בנו.

אולי בכלל אתה מציע לחשוב על הגבלת הילודה במגזר הערבי?

לא עדיף להשקיע את כל המאמצים המחשבתיים והפרנואידים האלה בלמצוא פיתרון לקיום משותף? הרי בסוף כמה שלא נתאמץ להמציא שיטות מכוערות לחיים כאן, ברור לכולנו שנחיה ביחד.

Derish - מכיר את חוק גודווין?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עם כזו גישה אני לא רוצה לדבר אתך גם היום.

מה האסון הגדול אם עוד 30 שנה יהיה ראש ממשלה לא יהודי? אם נשכיל להפוך לעם אחד ישראלי עד אז אז את מי זה מעניין מה הדת שלו?

את מישהו מעניין אם בעולם איזה מתמודד לראשות מדינה הוא יהודי?

אם הברירה היא מדינת אפרטהייד גזענית או מדינה לא יהודית אני בוחר באופציה השנייה.

פורסם

ואם הרבנים היו אומרים שאסור להתחתן עם גוי\גויה, גם הייתם אומרים שהם לא בסדר? ומה אם הם היו אומרים שאסור לעשות מנגל בשבת?

אמת שיש רבנים - איך נאמר - ככה וככה; אמת שיש שעושים מכל הענין יופי של כסף; וכן הלאה.

אבל במקרה זה, הם פשוט אומרים את מה שכתוב בתורה. לא מוצא חן בעיניכם - אל תעשו.

או שאולי הבעיה היא שאתם מצפים מהרבנים להגיד לכם איך היהדות היא בעצם מודרנית, הומאנית, מערבית וכולי? היא לא. להזכירכם - היהדות קודמת לכל אלו.

דני

נ.ב. אני לא דתי, אבל מהעויינות ליהדות נגמלתי מזמן. כנ"ל עויינות למוזיקה מזרחית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שתהפכו אותי לימני קיצוני וגזען - אין לי בעייה עם אף אחד, הדבר היחיד שאיכפת לי זה שכל אחד ולא משנה מאיזה מגזר הוא שיתרום למדינה שווה בשווה ולא יעשוק אותה, ושהמדינה תנהג שווה בשווה בתושביה התורמים, ולכל השאר אין להם מה לחפש פה.

אתם באמת רוצים להגיד לי שלא מפריע לכם בנאדם שיורק על הדגל, לא רוצה/מכיר במדינה יהודית ורק מצפצף על השילטון?

(לא משנה אם הוא ערבי או חרדי).

שי ז. - אני מאוד מקווה שנגיע למצב שאתה שואף אליו - אבל אני גם ריאליסט, ולא מאמין שזה יקרה, כי מהצד השני יש רוב של מאות מיליונים שרק רוצה שנמחק, לעומת קמצוץ שכן לצידנו.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

ומי אתה שתקבע מי התושבים התורמים ומי לא ?

לטעמי החרדים לא תורמים למדינה, הם גזענים, הם מעוותים את התורה, הם גורמים ליהודים באשר הם להצטייר כגזענים, הם לא משרתים בצבא, הם גוזלים תקציבי ענק מהתקציב השנתי רק כדי לממן את החוסר מעש שלהם והם מוציאים פסקי הלכה שגורמים לחצי ממדינת ישראל רצון עז להקיא.

אפשר לשם שינוי לצבוע את החרדים בכחול ולזרוק את הכושלאמ'א שלהם לים ?

סליחה על הצרפתית שלי.

ואגב, רק כדי שלא תטעה, אני כאמור חילוני וימני בדעותיי, אבל בין להיות ימני בדעותיי הפוליטיות לבין מעוות מחשבתית ושכלית המרחק גדול, גם הערבים בני אדם, אני מכיר ערבים שבכל יום נתון הייתי מעדיף אותם כשכנים שלי מאשר משפחה חרדית.

אגב, כל מה שאתה מדבר על קצב ילודה וכו', בוא אני אחדש לך שגם אם הם יגורו בדירה בבנייני אקירוב וגם אם הם יגורו בפחון בגדה המערבית- הם עדיין יביאו 7-8 ילדים.

אגב 2, מילא חרדים, מה אתה אומר על זה שהבן של הרב עובדיה יוסף (שבכנות, ככל שעובר הזמן אני מתעב אותו יותר ויותר, דמות בלתי נסבלת בעיני) רוצה להוציא פסק הלכה שאתה כיהודי אזרח ישראל לא תוכל לגור בירושלים אם אתה מעל גיל 18 ולא נשוי ?

עריכה*

בהקשר למה שכתבת שיש מליונים שרוצים שנמחק ורק קמצוץ שרוצה אחרת- סלח לי ידידי, רואים שאתה ניזון רק מתקשורת ומעולם לא יצא לך לשבת פנים מול פנים עם אנשים ממדינות "אוייב" (ערב הסעודית, קטאר, מצרים ואפילו לבנון) ולשמוע מה יש להם להגיד על היהודים הבעייה עם המוסלמים הקיצוניים.

בקצרה- הם לא מבינים למה לא זרקנו עליהם איזה אטום קטן ממזמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקרא את התגובות המאוחרות שלי - מבחינתי הם באותה צלחת עם שאר העלוקות.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
לפני שתהפכו אותי לימני קיצוני וגזען - אין לי בעייה עם אף אחד, הדבר היחיד שאיכפת לי זה שכל אחד ולא משנה מאיזה מגזר הוא שיתרום למדינה שווה בשווה ולא יעשוק אותה, ושהמדינה תנהג שווה בשווה בתושביה התורמים, ולכל השאר אין להם מה לחפש פה.

אתם באמת רוצים להגיד לי שלא מפריע לכם בנאדם שיורק על הדגל, לא רוצה/מכיר במדינה יהודית ורק מצפצף על השילטון?

(לא משנה אם הוא ערבי או חרדי).

שי ז. - אני מאוד מקווה שנגיע למצב שאתה שואף אליו - אבל אני גם ריאליסט, ולא מאמין שזה יקרה, כי מהצד השני יש רוב של מאות מיליונים שרק רוצה שנמחק, לעומת קמצוץ שכן לצידנו.

אם המדינה יורקת עליך אני לא אבוא אליך בטענות כשתירק על הדגל. אתה לא יכול לבוא למישהו ולהגיד לו שזו מדינה יהודית ובגלל שהוא לא יהודי הוא רק אורח כאן ולצפות שישתחווה לדגל של המדינה.

פורסם
אבל במקרה זה, הם פשוט אומרים את מה שכתוב בתורה.

קשקוש, התורה מצווה עליך לדאוג לגר היושב בקרבך.

מעבר לזה, מעניין איך היית מגיב אם האפיפיור היה קורא לנוצרים לסרב להשכיר דירות ליהודים בעולם.

בטח היית מקים קול זעקה רמה, "אנטישמים, נאצים"!

היטלר צוחק עלינו מלמעלה וחושב "אמרתי לכם"... facepalm.gif

באזור זכרון-בנימינה רוססו לאחרונה הרבה "כהנא צדק" ואף אחד לא מתרגש.

התקשרתי למועצה וזה מעניין אותם כשלג דאשתקד.

שבוע שעבר מתחת לאחת הכרזות מישהוא הוסף "והיטלר גם!!!"

באותו יום כל האזור געש כמרקחת ולמחרת נמחקו כל הריסוסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...