Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומי כמות המסתתנים מסודאן שברחו מרצח עם הוא זניח ביחס לשאר המסתתנים.

אבל את אנשי השמאל עם עובדות אי אפשר לבלבל.

תבדוק מה הקוראן אומר על "הכופרים" לפני שאתה הופך את הדת היהודית לדת הגרועה וגזענית בעולם.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוטנברג,

חשבתי דווקא שתהיה בעד המחנה בקציעות.

תא גזים, משרפה או שתיים ותוכל להגיד ש"חזרה עטרה ליושנה".

אייל, מתי אתה הולך להצתלם עם אשתו של רוטנברג על רקע קבר הצדיק הד"ר ברוך גולדשטיין?

אתם גם יכולים לשים על הרקע כרזה "אחרים מדברים, הצדיק גולדשטיין מבצע!".

בגירה היקר ,מה לעשות לא כולם נולדו יפי נפש בארץ הזאת .

אבל לא התייחסת למהות על כך שיש חיילים מובטלים ועולים ללא עבודה.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

יש בעיקר עצלנים חסרי עבודה.

כל מי שאין לו עבודה מוזמן לפנות אלי ואני תוך יום מסדר לו עבודה במפעל, בשטיפת כלים במסעדה, במלצרות וכו' אבל אז נכנס פתאום אלמנט העצלנות/מפונקות.

נכון, יש אזורים מוכי אבטלה, אז משאירים את האשה והילדים בבית ועוברים לעבוד בשטיפת כלים במסעדה בהרצליה פיתוח (כמו שעושים כל העובדים הזרים בארץ) אבל הרבה יותר קל לשבת בבית, לילל ולעשוק את המדינה או את ההורים.

אני אומר לך שוב ובצורה החד משמעית ביותר:

אין בעיית מחסור בעבודה בישראל!

יש בעיית מוסר עבודה קשה ביותר בישראל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נכון בגירה אין ספק שאנו עם עצל ,אבל עם כל הכבוד לא הבנתי מה ההבדל בין הפלשמורה והאתיופים לבין הסודאנים והאריתראים? הם כולם הגיעו מאפריקה , הם נראים בדיוק אותו דבר.

העלייה מאתיופה עולה לנו מליארדים היות ולא מצליחים להקלט פה וכמה שמשקיעים בהם עדיין אין תוצאות (וגם לא נראה לי שיהיו)

וכל זה נלקח מתקציב של תרופות ,מדע , כבאות אש :roll: , על חשבון קליטה של עולים מרוסיה צרפת אמריקה ודרום אמריקה.

בקיצור כאילו חסרות צרות , צריך ללמוד מהאמריקאים שמסלקים כל מקסיקני איך שעבר את הגבול ישר למקסיקו.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
שלומי כמות המסתתנים מסודאן שברחו מרצח עם הוא זניח ביחס לשאר המסתתנים.

אבל את אנשי השמאל עם עובדות אי אפשר לבלבל.

תבדוק מה הקוראן אומר על "הכופרים" לפני שאתה הופך את הדת היהודית לדת הגרועה וגזענית בעולם.

אתה מאותם אלה ששומעים את מה שרוצים לשמוע.

איך זה קשור לשמאל או ימין ?

ואיפה לעזאזאל קראת שאמרתי שהדת היהודית גרועה משאר הדתות ?

פשוט לא ייאמן מה שטיפות המוח במדינה הזו עושה לאנשים ואיך הם נכנעים אחרי הדמגוגיה של כל מיני "מנהיגים" שיודעים לנצל את זה.

תשאלו כל חקלאי\קבלן\בעל מסעדה\בעל מפעל כלשהו והוא מייד יגיד לכם שהוא מצא לעובדים כמו שאנחנו צמאים לגשם.

אנחנו זקוקים לכוח העבודה הזה שרוצה ומוכן לעבוד בהכול הרבה יותר ממה שאנחנו זקוקים לפרזיטים שרוצים לגרש אותם.

בקיצור כאילו חסרות צרות , צריך ללמוד מהאמריקאים שמסלקים כל מקסיקני איך שעבר את הגבול ישר למקסיקו.

אם היית יודע כמה מקסיקנים עוברים את הגבול לאמריקה וכמה הם תורמים לכלכלה האמריקאית היית מדבר אחרת.

פורסם

רוטנברג, קודם אתה מתבטא בגזענות נגד ערבים, ועכשיו מגלה גזענות נגד יהודים אפריקאים (שואל מה מקומם של עולי אתיופיה כאן, וטוען שהם באים ע"ח עליה ממדינות "לבנות")?

יכול להיות שלא הבנתי אותך? כי כרגע זה פשוט נראה זוועה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
נכון בגירה אין ספק שאנו עם עצל ,אבל עם כל הכבוד לא הבנתי מה ההבדל בין הפלשמורה והאתיופים לבין הסודאנים והאריתראים? הם כולם הגיעו מאפריקה , הם נראים בדיוק אותו דבר.

העלייה מאתיופה עולה לנו מליארדים היות ולא מצליחים להקלט פה וכמה שמשקיעים בהם עדיין אין תוצאות (וגם לא נראה לי שיהי

על בסיס איזה מחקר מדעי קבעת שעלית אתיופיה עולה לנו מליארדים ולא נקלטת פה?

למה יש לי הרגשה שאתה לא ממש מכיר הרבה חבר'ה אתיופים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה מאותם אלה ששומעים את מה שרוצים לשמוע.

איך זה קשור לשמאל או ימין ?

לי חשוב ציווינה היהודי של מדינת ישראל, בניגוד לשמאל הקיצוני אשר עושה שימוש ציני בהיסטוריה שלנו כדאי להביא לחורבנה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמקרטית.

פשוט לא ייאמן מה שטיפות המוח במדינה הזו עושה לאנשים ואיך הם נכנעים אחרי הדמגוגיה של כל מיני "מנהיגים" שיודעים לנצל את זה.
הדמגוגיה ושטיפת המוח שאתה מדבר עליהן מאוד מתאימים למה שעושה השמאל הקיצוני בארץ!

ואיפה לעזאזאל קראת שאמרתי שהדת היהודית גרועה משאר הדתות ?

כתבת על גזענות שמושרשת בדת, ואז התייחסת לדת היהודית.

רק שלא יהיו ספקות אני חילוני גמור!

פורסם

לא רק שאתה שומע מה שאתה רוצה לשמוע, אתה גם מוכיח את זה .

הזכרת מס' פעמים את השמאל הקיצוני ואין לי מושג איך שמאל וימין קשורים לנושא.

גם לי ציוויונה הישראלי של המדינה חשוב אבל אני לא משלה את עצמי וחושב שחוקים גזעניים של רבנים הם מה שיפתרו את הבעיה. זו בעיה מדינית שצריכים לפתור ברמה הזו ולא ברמה של רבנים חסרי טאקט.

פורסם

ואגב, רק כדי שלא תטעה, אני כאמור חילוני וימני בדעותיי, אבל בין להיות ימני בדעותיי הפוליטיות לבין מעוות מחשבתית ושכלית המרחק גדול, גם הערבים בני אדם, אני מכיר ערבים שבכל יום נתון הייתי מעדיף אותם כשכנים שלי מאשר משפחה חרדית.

אגב, כל מה שאתה מדבר על קצב ילודה וכו', בוא אני אחדש לך שגם אם הם יגורו בדירה בבנייני אקירוב וגם אם הם יגורו בפחון בגדה המערבית- הם עדיין יביאו 7-8 ילדים.

סליחה שאני מבלבל אתכם עם העובדות http://www.cbs.gov.il/shnaton61/st03_13.pdf אבל מספר ילדים לאישה מוסלמית ב2009 הוא 3.73 ולא 8.

הנתון הנ"ל בירידה מונוטונית מאז קום המדינה, ועם מספיק השקעה בהשכלה ובמעמד האישה הירידה תימשך עד שנגיע למספר הגיוני.

הממוצע לאישה יהודיה הוא 2.90 אגב, וזה כולל גם את החרדיות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לי חשוב ציווינה היהודי של מדינת ישראל, בניגוד לשמאל הקיצוני אשר עושה שימוש ציני בהיסטוריה שלנו כדאי להביא לחורבנה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמקרטית.

ברור, השמאל לא רוצה מדינה דמוקרטית.

ושימוש ציני בהסטוריה זו נחלתו הבלעדית של השמאל, אל לנו להזכיר בכלל תפישות דתיות.

אלוהים ישמור.

(פור דה רקורד, אני כבר לא משוכנע שאני שמאלני, נשארתי סתם בנאדם. בבחירות הקודמות הצבעתי למימד).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אגב לגבי המסתננים האפריקאים - לדעתי זה בזיון שהמדינה עדיין מתמהמהת ולא משקיעה מקסימום משאבים בבניית גדר גבול רציני בדרום.

הנזק הפוטנציאלי שייגרם לישראל מהמסתננים האלו הוא גדול. אין להם קשר תרבותי לארץ, אין להם שום הכשרה מקצועית, וחלקם מידרדרים לפשע בעקבות מצב כלכלי קשה.

זה כמובן לא אומר שצריך לירות בהם (אפילו הקומוניסטים במזרח ברלין הפסיקו עם זה לפני 2 עשורים) אבל צריך להשקיע מיידית משאבים במניעת הסתננות של רבים נוספים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הזכרת מס' פעמים את השמאל הקיצוני ואין לי מושג איך שמאל וימין קשורים לנושא.

שלומי אל תיתמם.

גם לי ציוויונה הישראלי של המדינה חשוב
אותם פליטים הם אנשים שברחו מרצח עם
שימוש במשפטים אלו מאפיינים מפה פוליטית מסויימת מאוד.

אני לא תומך בחרדים ולא שותף לדעות שלהם (רובן), אני התחלתי להגיב בשרשור רק בגלל שאני בטוח (כמעט ב 100%) שאם אני אפתח שרשור ובו ציטוט (אמיתי) של ערביה "מלומדת" שאומרת שהטרדה מינית של בחורות יהודיות על ידי הערבים היא מאבק לגיטימי "בכיבוש" ושווה למצווה, הוא יעלם כלא היה מדפי הפורום.

פורסם

הדה לגיטימציה שעשו פה בשנים האחרונות למילה "שמאלני" (בשילוב המילים מסריח, קיצוני וכיו"ב) זה לדעתי אחד מהתרגילים התקשורתיים\פוליטים הכי מוצלחים שעשו לאחרונה והנה זה עובד.

מי שמתנגד לחוקים גזעניים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לרעיון של לירות בפליטים = שמאל קיצוני .

מי שמתנגד לאלימות מילולית = שמאל קיצוני.

שמאל קיצוני = סכנה לדמוקרטיה (אני מתקשה להבין איך הדברים האלה עושים הגיון...)

פורסם
שלומי אל תיתמם.

שימוש במשפטים אלו מאפיינים מפה פוליטית מסויימת מאוד.

אני לא תומך בחרדים ולא שותף לדעות שלהם (רובן), אני התחלתי להגיב בשרשור רק בגלל שאני בטוח (כמעט ב 100%) שאם אני אפתח שרשור ובו ציטוט (אמיתי) של ערביה "מלומדת" שאומרת שהטרדה מינית של בחורות יהודיות על ידי הערבים היא מאבק לגיטימי "בכיבוש" ושווה למצווה, הוא יעלם כלא היה מדפי הפורום.

אתה קורבן של דמגוגיה זולה, אתה לא אשם ואני לא מאשים אותך.

השיטה דפוקה.

• תוכן חדש...