Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הקלישאות הלעוסות היטב שהקאת כאן, לא היה לי ספק שאתה מאזין נלהב של עוכר דין שפכטל, מגן הנאצים.

תתחילו מלקרוא את מגילת העצמאות...

יניב, ללא צל של ספק, אין לך צל צילו של מושג קלוש מה כתוב במגילת העצמאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למעלה מחצי העולם מאמין ו/או מושפע מהתנ"ך או מעיוותים שלו; גם אם אתה אישית לא מאמין בדברים, לומר שזה לא רלוונטי זה לא הגיוני.

ואתה אומר את זה בתור מומחה להבנת התנ"ך? כי הרבנים מומחים לנושא. האם גם לרופא שמציג עמדה רפואית היית אומר כך?

אני חושב שזו תגובת נגד טבעית לסחיפה הגדולה שמאלה שהייתה בכל הקשור לאוסלו. מה יצא מזה בסוף - נחיה ונראה...

דני

בטח שזה הגיוני לומר שזה לא רלוונטי להאמין בתנ"ך, או באלוהים. הרי עצם האמונה היא לא הגיונית. אז אתה שואל אם אני אומר שחצי עולם הוא לא הגיוני? כן. רק שרבים מהחצי האלה הם מאמינים דמיקולו - כאלה שנוח להם לומר "זה מאלוהים" ולתלות עליו את כל מה שקורה עליהם. אלו הם לא הבעייתיים. זה האחרים שמפחידים אותי..

ובנוגע לרבנים - אז מה אם הם מומחים לנושא? ולמה הם מומחים בדיוק? לכל מיני כתובים בני מאות ואלפי שנים, שאומרים ברמה כזו או אחרת של בהירות איך צריך להתנהג. הרלוונטיות של כל זה לימינו אנו היא בעיקר בתחומים שבין אדם לרעהו - לא דבר שהחברה המודרנית לא יודעת ללמד אותך טוב מאוד. ובזהירות אומר שהרבה יותר טוב ממה שהתנ"ך מלמד... (וזה מחזיר אותנו לנושא השרשור).

ולסיום, על הסחיפה ימינה - כמו שאמרת, נחיה ונראה. אני לא צופה שמשהו ישתנה לטובה. אולי אתבדה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יצא לנו להגיע לבית מלון באילת בדיוק כשהיה חג של מוסלמים , וכל המלון היה מלא ערבים.

הם הרעישו כל הלילה ,לא יכלנו לישון ,בבריכה הם ירקו ורוקנו את המוכטה לתוך הבריכה .

עשו על האש במרפסת של החדר :lol: עם מנגלים.

למרות זאת שביקשתי מערביה חביבה שמן לבישול היתה אדיבה ונחמדה ונתנה לנ ואמרה לי שבערבית שמן זה זיתא.

אשתי דיברה עם המנהלת וקיבלנו מהרשת לילה נוסף חינם במועד אחר.

ובכל זאת אצלי קרה דבר מוזר , שמאז שהגיעו המסתננים האפריקאים אני חושב שהערבים ( יש להם חומוס טוב)

הם לא הבעיה שלנו אלא ההמסתננים שלוקחים עבודות מהערבים שעוד יותר מתוסכלים .

פעם ראיתי בערוץ 1 שבחדרה יש בעיה לבוכרים עם הקהילה האתיופית שטענו שהם מחרבנים במעלית ושוחטים פרות בחצרות וכו.

בקיצור כל אחד היה מעדיף לגור עם אנשים כמוהו.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תאר לעצמך מה אומר הגרמני כשהוא מגיע לאנטליה והמלון מפוצץ בישראלים.

חוזר הביתה ומנסה לשכנע את החברים שלו שהוא לא עובד עליהם,

"הברברים,האזייאטים, הלוונטינים האלה באמת פירקו את הברזים בחדרים וגנבו אותם!" :shock:

בקיצור, לכל גיבן מאוד קל ונח לראות ולצחוק על הגיבנת של האחר.

את שלו, הוא בכלל לא רואה.

פורסם
עוכר דין שפכטל, מגן הנאצים.

למיטב ידיעתי, שפטל הוא לא טיפוס סימפטי במיוחד. אני לא מכיר את התכנית שלו או את דעותיו הפוליטיות ולא נמנה על חסידיו.

עם זאת, חשוב לי להבין - כשאתה אומר "מגן הנאצים", האם הכוונה לאותו משפט מפורסם שבו המדינה עשתה צחוק מעצמה,

או שמדובר על דברים אחרים שהוא עשה מאז?

פורסם

אני מדבר על ההגנה שלו על דמיאניוק.

אותו דמיאניוק שנשפט היום בגרמניה על אותן עברות בדיוק (וככל הנראה יורשע בדיוק כמו שהורשע בפעם הראשונה בישראל).

גם במשפט הזיכוי שלו בארץ, הוא זוכה מחמת הספק למרות שהוכח מעבר לכל ספק שהוא לא "חייל סובייטי שנפל בשבי הגרמני" כטענתו אלא לכל הפחות היה שומר מרצון ובשכר במחנה שעזר לנאצים. הרכב השופטים שזיכה אותו זיכה אותו בחוסר רצון וסיים את גזר הדין במילים : "תם ולא נשלם. השלמות איננה נחלתו של שופט בשר ודם".

אז כאשר בן אדם, הולך ומגן במודע על נאצי (או שומר אוקראיני במחנה נאצי) ועוד מזכה אותו, מבחינתי הוא לא שווה אפילו את האויר שהוא שואף בנשימה אחת בודדת.

שפטל לא נמנה על הימין הקיצוני, הוא נמנה על הימין הקיצוני, הרדיקלי, ההזוי.

איפה ברוך מרזל ובן גביר? תמשיך עוד הרבה ימינה.

פורסם

איפה ברוך מרזל ובן גביר? תמשיך עוד הרבה ימינה.

החבר'ה האלה הם חניכי הרב מאיר כהנא (וגם פדרמן) -הם אנשים איכותיים ביותר.

לגבי עורך דין שפטל -הוא גם בן אדם איכותי מאוד.

לגבי הישראלים בבתי מלון בחו"ל -אין ספק שהתייר הישראל הוא קשה ומקשה - אבל מצד שני זה מגיע לגויים :twisted:

פורסם

ומצד שלישי אתה גזען פאשיסט שלא מבין מה עושה בן את הבן אדם ל"איכותי" או לא.

כל היצורים האלו (מרזל וחבריו) רואים הכל מנקודת המבט הצרה שלהם ולא יודעים מה קורה בעולם או שלא אכפת להם.

זה טמטום ולא איכות.

(אגב, גזען פאשיסט זו לא קללה, זו עובדה שאני יכול לגבות במקרה הזה על בסיס ההודעות הקודמות שלך)

פורסם

יוסי , אני דווקא חושב שאתה רואה דברים מנקודה צרה מאוד.

הרב כהנא חזה כבר ב 84 את האינתפדה ואת הפיגועים ועל כך שיהודים יהיו מיעוט בארץ וזה בדרך...

נכון שהכל פשוט בראיה של מרזל ובן גביר - וזה מה שיפה.

פורסם

לא צריך רב ולא נעלי בית כדי להבין שהעם הזה מתפורר בתוך הגלובליזציה.

גם כשהייתי בן 16 לפני 5 שנים הייתי יכול להגיד לך אותו דבר.

כשאנחנו חלשים מבפנים אנחנו חלשים פי 2 מבחוץ.

אותה דמוקרטיה שחלקינו כל כך מעריצים היא זו שתפיל לא רק אותנו אלא את כל אירופה וכמובן בדרך את ארה"ב.

הדמוקרטיה חלשה, היא לא מסוגלת להתמודד מול האיסלאם.

האיסלאם הוא כמו וירוס, נכנס לך לבית, משתלט על המערכות ואז הוא בכל מקום.

אתם יכולים להמשיך להתפאר ולהתבטא במילים כמו גזענות ופאשיזם אבל בסופו של יום אתם תבינו שכל הבולשיט הזה שנקרא שלום לא יכול להתרחש כשאין לך שותף. לנו, אין שותף.

פורסם

יניב, ללא צל של ספק, אין לך צל צילו של מושג קלוש מה כתוב במגילת העצמאות.

לפני שהגבתי בפעם הראשונה קראתי שוב , אני מציע גם לך לקרוא שוב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
לא צריך רב ולא נעלי בית כדי להבין שהעם הזה מתפורר בתוך הגלובליזציה.

גם כשהייתי בן 16 לפני 5 שנים הייתי יכול להגיד לך אותו דבר.

כשאנחנו חלשים מבפנים אנחנו חלשים פי 2 מבחוץ.

אותה דמוקרטיה שחלקינו כל כך מעריצים היא זו שתפיל לא רק אותנו אלא את כל אירופה וכמובן בדרך את ארה"ב.

הדמוקרטיה חלשה, היא לא מסוגלת להתמודד מול האיסלאם.

האיסלאם הוא כמו וירוס, נכנס לך לבית, משתלט על המערכות ואז הוא בכל מקום.

אתם יכולים להמשיך להתפאר ולהתבטא במילים כמו גזענות ופאשיזם אבל בסופו של יום אתם תבינו שכל הבולשיט הזה שנקרא שלום לא יכול להתרחש כשאין לך שותף. לנו, אין שותף.

אשמח לשמוע מה הפתרון שלך למצב.

אני, כמוך וכמו כל הימנים הקיצוניים הייתי מעדיף לחיות בעולם נקי מאיסלם.

הייתי מעדיף שבמדינה שלנו לא יהיו גם חרדים.

כן, גם אני הייתי מעדיף שבעל הבית של הדירה שלידי לא ישכיר את דירתו למוסלמים או למשפחה עם 15 ילדים, חרדית, ערבית, מה לא...

הייתי מעדיף שהבת שלי לא תתחתן עם גוי.

שהעולם יהיה מלא באנשים כמוני שאיכפת להם מהזולת ומהסביבה ולא חושבים רק על עצמם.

אבל המצב הוא לא כזה, המצב מורכב ובעולם יש כל מיני סוגים של אנשים, כשאתה החזק קל נורא להגיד, בוא נזרוק\נהרוג\נטביע את כל מי שלא דומה לנו והכול יבוא על מקומו בשלום. הבעיה היא שלא תמיד אתה החזק, לפעמים אתה בצד השני והעם היהודי היה מספר לא מועט של פעמים בצד השני.

אין כרגע פתרון אחר מלבד לנסות למצוא דרך לחיות בשכנות מסויימת שמקובלת על שני הצדדים.

איך ?

לא יודע, צריך לבדוק ולנסות.

כמו שניסינו והצלחנו עם מצריים וכמו שניסינו והצלחנו עם ירדן שאם היית מציע את הרעיון של שלום לפני 50 שנה עם המדינות האלה אנשים הרבה פחות קיצוניים ממך היו אומרים שאין לזה סיכוי.

לבוא מראש ולהגיד שאין שום דרך כזו ושצריך להילחם עד הסוף המר הופך אותך לקיצוני פונדמליסטי הרבה יותר מרוב אנשי האיסלם.

לשאוף לשלום זה דבר מבורך, למה אתה שואף ?

• תוכן חדש...