Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טראומת טיפול 45[יקר לי..]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי היום לטיפול 45,000 ק"מ במוסך האיצטדיון עם מזדה 3 ,ויצאתי בשוק.

1300 ש"ח אחרי תלונות על המחיר הגבוהה(היה 1400) שזה גם מגוחך מעצם זה שנותנים הנחה, אם הטיפול עולה 1400 אני ישלם 1400 ואם מראש הוא עולה 1300 למה רשמתם 1400 בהתחלה. המחיר גם אחרי שסירבתי להחליף בלמים קדמיים ב 1100 ש"ח (לפני מע"מ), שלמיטב ידיעתי הם בסדר גמור.

השאלה שלי אם למשהו הדבר נשמע הגיוני, עיקר רכיבי המחיר הם:

הטיפול עצמו 340 ש"ח (מקובל, מוסך מורשה, הוראות יבואן)

מסנן דלק, 270 ש"ח (הוראה להחליף בטיפול שלישי, נגיד בסדר)

שמן מנוע 4 ליטר 190 ש"ח

מסנן אויר 210 ש"ח

כל המחירים לפני מע"מ.

השאלה איך מורידים את המחירים האלה, כי אני לא רוצה לדעת מה קורה בטיפול גדול, אם זה המחיר ל-45000.

יש לציין שלפני זה היה לי סוזוקי ומיצובישי שהתקרבו למחירים האלה רק בטיפולים גדולים.

פורסם

אתה לא לבד. גם במוסכי יבואן אחרים (של יצרנים אחרים), ידרשו סכומים קרובים.

רק מה שמשך את תשומת ליבי - מסנן דלק שעלותו 270 ש"ח (זה מסנן מזהב או פלטינה ? למישהו יש הסבר לכך ?).

alfa 156 2.5.

פורסם

לחוגלי,

הבעיה שלי שבסוזוקי (2 מוסכים שונים) ובמיציבושי (שנים באותו מוסך) זה לא קרה, ואלה היו מוסכים מורשי יבואן. למיטב ידיעתי גם המוסך הזה הוא מורשה ולא מוסך יבואן, או שאני טועה?

תמיד הם הכניסו דבר או שניים כל טיפול אבל זה היה בעשרות שקלים יותר ולא מאות וגם זה אחרי אישור שלי, כאן חוץ מהברקסים הכל עשו על דעת עצמם(יש לציין שבתחילת הטיפול ביקשתי טיפול בסיסי בלי תוספים, כנראה שהייתי צריך להגיד בלי תוספות:-(), ואני חייב לציין שהמסנן אויר שהחליפו לא נראה מלוכלך כל כך. גם המחיר שלו 210 ש"ח לא ברור לי, זה בסה"כ קרטון.

האמת שהקטע של לקבל הצעת מחיר לא עלה בדעתי, כי הנסיון שלי עד היום היה בסדר עם מוסכים.

תם עידן התמימות ברגע שעברתי למאזדה :?

פורסם
לחוגלי,

הבעיה שלי שבסוזוקי (2 מוסכים שונים) ובמיציבושי (שנים באותו מוסך) זה לא קרה, ואלה היו מוסכים מורשי יבואן. למיטב ידיעתי גם המוסך הזה הוא מורשה ולא מוסך יבואן, או שאני טועה?

תמיד הם הכניסו דבר או שניים כל טיפול אבל זה היה בעשרות שקלים יותר ולא מאות וגם זה אחרי אישור שלי, כאן חוץ מהברקסים הכל עשו על דעת עצמם(יש לציין שבתחילת הטיפול ביקשתי טיפול בסיסי בלי תוספים, כנראה שהייתי צריך להגיד בלי תוספות:-(), ואני חייב לציין שהמסנן אויר שהחליפו לא נראה מלוכלך כל כך. גם המחיר שלו 210 ש"ח לא ברור לי, זה בסה"כ קרטון.

האמת שהקטע של לקבל הצעת מחיר לא עלה בדעתי, כי הנסיון שלי עד היום היה בסדר עם מוסכים.

תם עידן התמימות ברגע שעברתי למאזדה :?

עידן התמימות לא תם ,הוא מחדש עצמו בדור ההמשך .

פורסם

אולי תעבור למוסך שהוא מומחה, אבל לא מורשה יבואן?

כי חלק מהמחירים פה הם בערך כפולים ממה שהם אמורים להיות

צרם לי במיוחד פילטר אוויר ב210 (?!!?!?) ש"ח לפני מע"מ

V5

פורסם

כמו שאתה רואה בקישור שצרפתי, יצאת אפילו בזול :lol:

במוסך לא "מורשה יבואן" אתה יכול לצמצם את העלות ללא בעיה לאזור ה 800-900 ש"ח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיין שארפ יותר טוב משלי. אני בלי נוזל בלמים ובלי נוזל קירור ב-1300 ש"ח וזה ל-45000 ק"מ(אמור להיות טיפול קטן ) על רכב שנת 2008 גם כן.

פורסם
אולי תעבור למוסך שהוא מומחה, אבל לא מורשה יבואן?

כי חלק מהמחירים פה הם בערך כפולים ממה שהם אמורים להיות

צרם לי במיוחד פילטר אוויר ב210 (?!!?!?) ש"ח לפני מע"מ

אם כולם יעברו למוסכי מומחה ,המורשים לא יחזיקו מעמד ,אלא אם כן יורידו רמתם למוסכי מומחים ,דהיינו ,פחות חלוקים ,פינות קפה , חרסינות , מחשבים ופקידות .

תיהיה להם בעייה עם שכר הדירה ומיסי העירייה .

פורסם

במוסך שידרוש "הרבה פחות מזה", יש לבדוק איזה חלקי חילוף ושמנים שמים לך ברכב.

אני הייתי מעדיף ללכת על חלקי איכות ושמן סינטטי ב 800 מאשר על חלקי חילוף סינים ושמן כללי עלום שם שיוצא מצובר 500 ליטר (קיים בהרבה מוסכים קטנים) ב 500 ש"ח.

פורסם
במוסך שידרוש "הרבה פחות מזה", יש לבדוק איזה חלקי חילוף ושמנים שמים לך ברכב.

אני הייתי מעדיף ללכת על חלקי איכות ושמן סינטטי ב 800 מאשר על חלקי חילוף סינים ושמן כללי עלום שם שיוצא מצובר 500 ליטר (קיים בהרבה מוסכים קטנים) ב 500 ש"ח.

איזה מחסניות צובר יש במורשים ?

פורסם

ציינתי במוסכים קטנים.

פורסם
ציינתי במוסכים קטנים.

עדיין ההפרשים בין המורשה המדובר לבין הקטן והיעיל שציינת הם למעלה מ50 אחוז .

במדינה מתוקנת זה נתון בלתי נתפס .

פורסם

זה לא נכון!

זה נתפש, זה מקובל וזה הגיוני.

מה הבדל המחירים בין ג'ינס דיזל לבין גינס בדרום תל אביב?

מה הפרש המחירים בין טי-שירט טומי הילפיגר לבין טי-שירט בשוק הכרמל?

אני מהמהר על הפרש של X10.

• תוכן חדש...