Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי

האם זה עיסוקך / יצור שלך?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה תכנון וייצור שלי.

המפעל נוסד ע"י אבי שעדיין עובד מלא (בגיל 74) ואני ממשיך אותו.

כל המוצרים שלנו מיוצרים בארץ כולל כל החלקים פרט ליציקות פלב"מ שאנחנו עושים בחו"ל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ראשית בריאות ואריכות ימים לאביך והמשך עבודה מהנה. גם לך כמובן.

אין יפה יותר מבן שממשיך את דרכי אביו.

נראה לאור השריפה בכרמל , שמצפה לכם הרבה יותר עבודה בעתיד הקרוב, או שמא גם פה ינגוס בכם הסיני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסינים נוגסים בכל מקום אבל אין לי בעייה להתחרות בהם.

הם יודעים להעתיק ואני עובד על שיפור תהליכים ואיכויות. יש תמיד את מי שיתעניין רק במחיר ויהיו תמיד את אלה שיודעים להעריך איכות ולעשות את החשבון כמה תעלה שנת שימוש במוצר. אנחנו מזמן לא מתחרים בסינים על מחיר אלא במערב אירופה וארה"ב באיכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

והנה יש לנו מסלול מירוצים חדש

מעניין שהחכמים החליטו לעשות את השטויות שלהם דווקא בעליה, ולא חשבו על הסיכון הגדול במיוחד בתאונה בחלל הסגור של המנהרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עמוד החדשות בוידיאו, ושם נמצא הסרטון. כאשר בדקתי כעת מדובר בסרטון הנכון ולא בבחירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...