Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד נתיב אלטרנטיבי לנסיעה פירושו הפחתה של העומס בכל הנתיבים האחרים, עד שהגידול בכמות כלי הרכב יסתמו גם את הדרך הזו.

פעם להגיע לאחוזה מהים הייתה דרך אחת בלבד , רחוב דרך הים , אח"כ פתחו את פרויד ועכשיו את המנהרות.

היה מדובר פעם גם על נתיב שיחבר את רמת גולדה עם הים אבל הירוקים בלמו בגופם את הרעיון.

מניח שהנתיב הבא יהיה מטירת הכרמל עילית , לדניה תחתית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אהה'

כל ילד:-D יודע שמדובר בסה"כ ב 30 שנה . קטן עלינו.

מתוכם כבר עברו איזה 5-7 שנים.

טוב לדעת :-)

רק שלאור התנהלות של ממשלתנו לאחרונה, אין לצפות להפיכת הכביש לחינמי, אולי דווקא לייקור הנסיעה בו :wink:

פורסם

פעם לפני שנים סללו את כביש תל אביב אשדוד.

היה מדובר כי הכביש יהיה כביש אגרה.

אבל הסוציאליזם עוד שלט , קמה צעקה גדולה והכביש הפך לכביש רגיל.

אז אולי יש צ'אנס גם לכביש 6 ולמנהרות ?

ייתכן והוא יימסר אז לש"ס ובתמורה ייממנו את שירותי הכבאות דרכו .

עד אז לא לשחק בגפרורים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני נסעתי במנהרות ביום שפתחו אותן, בשני הכיוונים.

התחלתי מהצ'ק פוסט לכיוון דרום, התחושה היתה שתוך שתי דקות כבר הייתי בגרנד קניון (לא מדדתי זמן).

המנהרה מהגרנד קניון לחוף הכרמל ארוכה משמעותית (פי 2-3 להערכתי).

המהירות המותרת: 80 קמ"ש לאורך רוב המנהרה, 60 קמ"ש במקומות מסוימים.

ניתן לשלם 5.70 לכל קטע (לקטע הראשון בכניסה ולקטע השני ביציאה) או לשלם 11.40 מיד בכניסה אם מתכוונים לנסוע לכל אורך המנהרות. במידה ועושים את זה, מקבלים כרטיס יציאה. במקום לעצור שוב ולשלם ביציאה מהמנהרות, האדם בעמדת התשלום ביציאה פשוט לוקח את הכרטיס ומשחרר אתכם לדרככם.

כמו שכבר אמרו לפני, המנהרה מוארת היטב, עם מפרצי עצירה ומעברים בין המנהרות מסומנים היטב וטלפוני חרום בכל מקום.

יש קליטה בסלולארי לאורך רוב המנהרה, וקולטים גם את רדיו חיפה (שבו אמורים לשדר הוראות לנוסעים במנהרה בשעת חרום, למיטב הבנתי).

המחלף בגרנד קניון מתוכנן בצורה טובה לטעמי. אם יורדים מהכביש במחלף בטעות, קל מאוד לחזור אליו (בלי לעמוד ברמזור או לבצע פניית פרסה). הסלילה בחלק מהרמפות של המחלף לא מדהימה (כנראה, כל מה שלא נסלל במיוחד בשביל המנהרות אלא היה קיים לפני, אבל בזה אני לא בטוח). האכזבה היחידה שלי הייתה שחשבתי שכשאמרו מחלף של 7 קומות התכוונו לשבעה כבישים, וזה לא המצב (מספר הכבישים הגדול ביותר אחד מעל השני הוא 3).

בסה"כ הייתה חוויה חיובית, אפילו האנשים בעמדת התשלום היו נחמדים (דבר שאינו מובן מאליו במחוזותינו).

לדעתי- שווה את הכסף.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למה לא יכולים לעשות את המנהרבה כמו כביש 6? כלומר להכנס בלי לשלם והחשבון מגיע אח"כ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יקרה בעתיד הקרוב - היו הרבה נסיונות לאורך השנים להוציא לפועל תכנון (מבורך) שכזה - אך תושבי דניה תמיד התנגדו, אתה בטח יודע למה.

משום מה, יש לי הרגשה שגם בתקופת כהונתו של ראש העיר מר יונה יהב (תושב דניה, למי שלא יודע) זה לא יקרה :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
למה לא יכולים לעשות את המנהרבה כמו כביש 6? כלומר להכנס בלי לשלם והחשבון מגיע אח"כ.

אתה מתכוון לשיטה הנפלאה של כביש 6 שבמשך שנים וחודשים ארוכים כלום לא מגיע, ואז מגיעה הודעת תשלום + קנס על איחור? :lol:

כבר עדיף לשלם בכניסה.

V5

פורסם

אני עשיתי מנוי.

לא ברור אם הם גובים ישירות מהכרטיס או לא אבל נראה לי שזה שווה את זה.

בינתיים אני מתעד את כל הנסיעות שלי למקרה שעושים לי בעיות וגובים יותר מדי.

יש מסלול אחד לכניסה למנויים ועוד אחד לכניסה בתשלום.

בתשלום זה ברור איך זה עובד אבל זה של המנויים גורם לך לעצור שם חצי שנייה, זה מזהה את לוחית הרישוי שלך ואז פותח לבד את השער.

פורסם

לא יקרה בעתיד הקרוב - היו הרבה נסיונות לאורך השנים להוציא לפועל תכנון (מבורך) שכזה - אך תושבי דניה תמיד התנגדו, אתה בטח יודע למה.

משום מה, יש לי הרגשה שגם בתקופת כהונתו של ראש העיר מר יונה יהב (תושב דניה, למי שלא יודע) זה לא יקרה :wink:

ואני סברתי שההתנגדות היא של תושבי טירת הכרמל שלא רוצים שיתע'רבבו להם בחיים:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

המנהרות פשוט מדהימות.

במקום לסוע 30 דק' לעבודה המת"ם זה לוקח לי עכשיו 6 דק' מהבית.

הרגשה של חו"ל.

בקרוב אעלה סרטון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יצא לי לנסוע בהם לא מעט פעמים עוד לפני הפתיחה (חלק מהפעמים כשהן היו עדיין דרך עפר).

אם כל המטרה זה לעקוף את חיפה אז אני יוצא מכביש 6 לכיוון שאני צריך (דרך יוקנעם לאיזור המפרץ ודרך זכרון לדרום העיר). גם בחציה של העיר מצד לצד אם לא מדובר על שעות שיא העומס זה לא הבדל כל כך גדול (צריך לבדוק מה יקרה במנהרות בשיא העומס) אבל הרבה יותר נוח כי אין רמזורים וצמתים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כתושב האיזור למעלה מ-40 שנה - לדעתי תושבי דניה יותר מאשר צודקים. רחובות דניה א' - במיוחד רחוב דניה ורחוב אנטורפן - צרים מאוד, ובקושי עומדים בעומס התנועה של השכונה. הרחובות תוכננו ונבנו לפני כ-50 שנה בעת שהשכונה תוכננה רק עד צומת אנטוורפן-פינלנד, ללא כל העומס של דניה ב' והשלבים הבאים, ולא למצב שבו לכל משפחה יש למעלה מ-2 מכוניות. יצירת חיבור לטירת כרמל יגרום סתימה מוחלטת של כבישי השכונה.

כעת מדובר על בנית חיבור או מרמת גולדה (יש בעיה דומה לזו של כבישי דניה הצרים, אם כי לאורך מרחקים קצרים), או דרך נחל עובדיה, אאל"ט מדובר למעשה על השוליים הדרומיים של השכונה - חיבור ישיר מהאוניברסיטה לכביש 4.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה מתכוון לשיטה הנפלאה של כביש 6 שבמשך שנים וחודשים ארוכים כלום לא מגיע, ואז מגיעה הודעת תשלום + קנס על איחור? :lol:

כבר עדיף לשלם בכניסה.

אני בכביש 6 קיבלתי את חשבונית התשלום בזמן. פשוט המצב שכולם צריכים לעצור ולשלם גורם לכך שיהיו בסופו של דבר פקקים. עד שמישהו נחמד יעצור ויתחיל לחפש בכיס שלו שקלים, לספור אגורות - פשוט סיוט, לכל בן אדם כזה, זה ייקח דקה.

מעניין מה קורה עם לא מנויים שעוברים בנתיב של המנויים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...