Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף לא זזה רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: הרכב אצלי (שטוף ;-) ). מסתבר שבעת החלפת המכאטרוניק הפועל שלהם הזיז ממקומו צינור מים ראשי. הצינור הוחזר למקומו. מאחר ומנהל העבודה חולה (כמוני :-( ), סוכם שביום א' נדבר על פיצוי הולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

נראה לי שהצינור שהוזז נחתך מהמאוורר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
זה מה שנהוג בד"כ בכל מוצר אבל כשקרסו עשו לי טיימינג במסגרת האחריות (שבועיים לסיומה) הם הודיעו לי מפורשות שיש על הטיימינג אחריות לשנה נוספת כי מדובר בחלפים מקוריים.

נכון שזה לא נושא השרשור, אבל אני מבין שהתגובה הזו עניינה מספר אנשים.

אני יכול לתמוך בתגובה זו, כיוון שכאשר הייתי במוסך מורשה של קרסו, נאמר לי כי החלק שהוחלף הוא בעל אחריות לשנה, כמו כל שאר החלקים.

אני זוכר שלפני כמה שנים, נאמר לי במוסך מורשה של צ'מפיון, שהאחריות היא לשלושה/שישה חודשים. אני מאוד מקווה שהם התקדמו מאז.

פורסם
אני זוכר שלפני כמה שנים, נאמר לי במוסך מורשה של צ'מפיון, שהאחריות היא לשלושה/שישה חודשים. אני מאוד מקווה שהם התקדמו מאז.

כיום האחריות בצ'מפיון היא לשנתיים על חלפים מקוריים ועל העבודה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: פליקס היו הוגנים איתי, קיבלתי פיצוי ראוי (לדעתי), וגם הזמנתי 210 כ"ס לבנים (למרות שאני מתלבט לגבי אדום) שצפויים להתקבל אצלי בעוד חודש וחצי :lol:.

פורסם

איל, האדום בהחלט מחמיא לה, אבל אין כמו הלבן הסופר סליפרי ואלגנטי :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על הברכות :-)

ההחלטות לא התקבלו בסופ"ש כלל, אלא היום בבוקר, לאחר קרוב לשעה של מו"מ.

בעצם, ההחלטה התקבלה כבר לפני 20 שנה, כשנהגתי על ה- GTI הראשונה בחיי (טייפ2). אמנם זו תהיה DSG, אבל בכ"ז. הגשמת חלום זה לא דבר פשוט כ"כ...

פורסם

תתחדש!

חחח אל תקשיב לרן, רק אדום!

אם הייתי קונה חדש הייתי נלחם איתם על הצבע הזה:

gti6_2.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לצבע קוראים Carbon steel - צבע מדהים אך דורש הזמנה מיוחדת ובוודאות יימשוך אש.

אגב, אם תחליט לשנות את ההזמנה אז על הדרך הייתי מחליף את הסאנרוף עם הקסנונים המטורפים, אחד השינויים המוצדקים ביותר לדעתי. (אם לא בשביל הבטיחות אז בשביל שיפנו את הנתיב קי*ינימט! :))

פורסם

אחריות היא אחריות היא אחריות בכל מוצר.

ובכל מוצר האחריות היא שהוא יתפקד ויהיה תקין עד לתום התקופה שהיצרן התחייב עליה.

זה שיש יבואנים (בכל תחום אגב) שנותנים מעבר על מנת לבנות תדמית ומבחינה שירותית - מצויין.

אף אחד לא חייב לתת דקה מעבר לזמן האחריות. וכל תיקון ובכל חלק שיוחלף - ממשיך את האחריות המקורית.

כמובן שיש פרק זמן סביר שאותו "תיקון/ חלק" חייב להחזיק מעמד. לצורך העניין, במידה ותיקנו תקלה אלקטרונית כשבוע לפני סיום אחריות, והתקלה חזרה לאחר שבועיים, אף אחד לא יוכל להתחמק.

אבל ככל, אם יש אחריות מוצר 3 שנים, ולאחר שנה וחצי בוצע תיקון, אף אחד לא יתן לך שלוש שנים מרגע זה , גם אם זה על אותו חלק ספציפי.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אחריות היא אחריות היא אחריות בכל מוצר.

ובכל מוצר האחריות היא שהוא יתפקד ויהיה תקין עד לתום התקופה שהיצרן התחייב עליה.

זה שיש יבואנים (בכל תחום אגב) שנותנים מעבר על מנת לבנות תדמית ומבחינה שירותית - מצויין.

אף אחד לא חייב לתת דקה מעבר לזמן האחריות. וכל תיקון ובכל חלק שיוחלף - ממשיך את האחריות המקורית.

כמובן שיש פרק זמן סביר שאותו "תיקון/ חלק" חייב להחזיק מעמד. לצורך העניין, במידה ותיקנו תקלה אלקטרונית כשבוע לפני סיום אחריות, והתקלה חזרה לאחר שבועיים, אף אחד לא יוכל להתחמק.

אבל ככל, אם יש אחריות מוצר 3 שנים, ולאחר שנה וחצי בוצע תיקון, אף אחד לא יתן לך שלוש שנים מרגע זה , גם אם זה על אותו חלק ספציפי.

התעוררת מאוחר, כבר עברנו רכב. :)

• תוכן חדש...