Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות מEpic Citadel מהאייפון4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכולות הגרפיות של האייפון4 פשוט מדהימות הודות למעבד A1.

צילמתי לכם כמה תמונות מהאפלקציה. פשוט תענוג לעיניים רמת פרטים גבוהה מאוד , צללים HDR ועוד.

מינסיוני עם PSP , הגרפיקה כאן גבוהה יותר ממה שהוא יכול להציג

אייפון שומר על FPS יחסית גבוה ,ח"ח

img0148.png

img0149.png

img0150z.png

img01510.png

img0152.png

img01540.png

img0155.png

בקרוב הולך לצאת משחק ראשון שמשתמש באותו מנוע.

http://www.youtube.com/watch?v=xx0xgxIrmF4&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מקווה שנהנתם :)

פורסם

אמנם וואו ללא ספק, אבל יש עוד הרבה (לא כלכך הרבה, אבל יחסית) מכשירים שמריצים את אותם מעבדים (קוראים להם בשמות אחרים) מפלצתיים בעלי 1Ghz כמו הHTC דיזייר, דיזייר HD וEVO, מוטורלה דרויד X, מוטורולה מיילסטון, נוקיה N8 ואני בטוח שיש עוד שאני לא יודע עליהם. באייפון יש משהו מיוחד שמאפשר לו להריץ גרפיקה כזאת?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לו מאיץ גרפי כמו למחשב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ברוב הפלאפונים שבאים עם סנאפדראגון יש בדיוק את אותו המאיץ , גם באייפד וגם באייפון 3GS.

POWERVR SGX 535

גם אינטל משתמשים בו בתור מעבד מובנה חלש בשם GMA500.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
פשוט מדהים כל פעם מחדש.

רק תיקון קטן, המעבד הוא A4. דרך אגב, האייפון שלך פרוץ כבר?

האייפון שלי הוא סים פרי מאפל סטור

והוא פרוץ כמובן.

פורסם

התמונות המתקבלות בצילום HDR וגם סרטי וידיאו באייפון 4 הם פשוט באיכות מעולה לכן אני שוקל לוותר על מצלמה דיגיטאלית בטיול הבאה שלי לחו"ל וגם על ה-GPS מכיוון שהכול יש באייפון :roll:

איזה כייף לי :)

פורסם

המצלמה באמת באיכות גבוהה מאוד , הוידאו בכלל מדהים בכל תנאי תאורה.

אבל מכאן ולוותר על מצלמה לטיול ? הדרך לא קצרה.

• תוכן חדש...