Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה של PLAY SEAT ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד צאת ה-GT5 ומכיוון שיש לי בבית כבר G27, החלטתי להשלים את החבילה עם "תחנת סימולטור" שלמה.

עשיתי בירורים והגעתי למסקנה שהסיפור לא זול בכלל, מדובר על כ-310 פאונד לגירסה הבסיסית ביותר (כמו זו בתמונה) שזה בעברית כ-1800 שקלים, לפני משלוח,מכס ושאר ירקות.

החלטתי ליצר לבד, אז עשיתי בירורים:

1.תוכניות לבניית PLAYSEAT (על אותו עיקרון של זה בתמונה)- יש.

2.ספק של מושבי באקט- יש.

3.מפעל שמוכן להתייחס לחבורת ילדים חולי נהיגה ולייצר להם- יש.

מה לגבי מחיר ?

כרגע עומד על כ-1250 שקלים לסט (באקט-ריקליינר+שילדת ה-PLAYSEAT).

ככל שיהיו יותר אנשים שמעוניינים להצטרף להזמנה- המחיר ירד.

כל השילדה הולכת להיות מתכווננת (כלומר ניתן לכוון מרחק מהמושב לדוושות\הגה).

סה"כ זה אמור לצאת משהו מגניב ביותר, בטח ובטח יותר איכותי מהמקורי שבתמונה,שכן שם נעשה שימוש במעין רפליקה של באקט, במה שאני רוצה לעשות הולך להיות באקט אמיתי (החברה איתה התקשרתי מתמחה בייצור של אביזרים לרכבי ספורט).

אגב, יש מבחר מאוד גדול של באקטים,יש גדולים ומפוארים יותר ממה שאני "סימנתי" ויש פשוטים וזולים יותר ממה שאני בחרתי, כך שבגדול ניתן גם להוזיל עוד יותר באמצעות באקט זול יותר, לצורך ההמחשה הבאקט שאני בחרתי זה ריקליינר שדומה בצורתו לזה שיש פה למטה,מתכוונן כמובן.

214298382117755.jpg

מי שמעוניין ורציני בכך- שיעדכן אותי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מניסיון עם ה- wheelstandpro - זרוע ללא כיסא עבור G25, המוט באמצע מאוד מעצבן ומפריע. אם יש לך איזושהי דרך לבנות את המדף עבור ההגה כך שיחוזק בעזרת מוטות צד זה יהיה לך הרבה יותר טוב.

אם בכל זאת אתה מעביר את המוט באמצע, תזכור שרגל ימין מפעילה שתי דוושות ורגל שמאל דוושה אחת. לכן אין הגיון שהמוט יעבור באמצע בדיוק כי רגל ימין תתקע בו בדרך לברקס. אפשר להתגבר על זה בעזרת הזזת משטח הפדלים קצת ימינה (כך שהמוט נשאר באמצע מדף ההגה אבל הפדלים יהיו טיפה בצד) או הזזת המוט טיפה שמאלה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

1. המוט צריך לעבור בצד או אחרי הדוושות ולא לפניו

2. חוץ מהמרחק בין הכסא לדוושות - הזזת הכסא על ציר יש לאפשר גם הזזת ההגה על ציר גובה ואם אפשר גם על ציר אורך.

כלומר:

כסא זז קדימה אחורה

הגה זז קדימה אחורה

הגה זז למעלה למטה

3. להציע אופציה לרכישה כולל הגה/דוושות/מוט

פורסם

כרגע התכנון הינו כמו בתמונה,אני מניח שיהיה ניתן לעשות שינוי מינורי בתכנון על מנת להתאים את המוצר הסופי לצרכנו.

יש אפשרות לקנות את הערכה גם עם הגה ודוושות, אבל מדובר בהגה ודוושות נחותות בהרבה מהסדרות של לוג'יטק ולכן אני לא נכנס לזה, כך כל אחד יוכל לרכוש לעצמו דוושות והגה על פי טעמו ותקציבו.

המדף של ההגה מתכוונן על ציר אלכסוני, כלומר הוא מתכוונן בו זמנית גם למרחק וגם לגובה, ככל הנראה יהיה ניתן לכוון גם את הזוית שלו.

פורסם

עדכון,

כרגע המחיר עומד על 1150 שקלים לסט,כמובן לפני משלוח ומכס וכו'.

המחיר הזה הוא עבור יחידה אחת- זו שאני עומד להזמין, במידה ומצטרפים עוד אנשים להזמנה המחיר יירד עוד יותר.

זה הכסא שמתומחר בסט:

@attach&acode=P9911bodz3&fid=&wid=%5F%33%42%31%30%31%31%31%37%30%35%32%33%34%31%4F%32%31%51%4E%4B%42%45%32%38&aid=1&n=&wsize=&wcr=785260&wca=1&wce=785238

@attach&acode=P9911bodz3&fid=&wid=%5F%33%42%31%30%31%31%31%37%30%35%32%33%34%31%4F%32%31%51%4E%4B%42%45%32%38&aid=3&n=&wsize=&wcr=785260&wca=1&wce=785238

ניתן להוריד את הכיתוב, לשנות כיתוב, לשנות צבעים וכו'.

פורסם

עידן, לא רואים את התמונות כי צירפת אותם מהמייל שלך בוואלה!, אתה צריך לעלות אותם לאתר אחסון תמונות ולהחליף את הלינקים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי חברים, עדכון:

מסתבר שעלויות המשלוח הן די אסטרונומיות- מדובר על כ-180$ למשלוח לארץ לנמל אשדוד כאשר שם מתבצע איסוף עצמי.

אם רוצים משלוח עד הבית זה מייקר את הסיפור מ-א-ו-ד, מדובר על קצת מעל אלפייה למשלוח.

כל זה נובע מכך שמדובר בחבילה גדולה ששוקלת כ-30-35 קילוגרם.

אני מניח שבשלב זה כולכם בערך יורדים מהעניין הזה.

האמת שגם אני ירדתי מהעניין מכיוון שהם יוכלו לספק כנראה רק לאחר כריסמס (ייתכן שעוד לפני אבל זה מאוד גבולי).

אני בעקרון הודעתי לבחורה הנחמדה עימה עמדתי בקשר שאני יורד מהעניין אבל אם יש מישהו שבכל זאת רוצה אני אדאג להכין עבורו את ה-PLAY SEAT המיוחל.

ובינתיים, בצירוף מקרים יוצא דופן, 10 דקות לאחר שהודעתי לבחורה שאני יורד מהעניין קיבלתי טלפון מחנות HMV (רשת דיסקים\סרטים\משחקי וידאו וכו') והודיעו לי שהם מצלצלים מאחר ולפני חודשיים ביקשתי מהם ליצור עימי קשר כאשר יקבלו סטוק של PLAY SEAT חדשים.

אז היום הגיע הסטוק החדש שכלל 4 מושבים, 3 מהם מוזמנים והרביעי רשום על שמי כיוון שביקשתי לידע אותי.

התלבטתי מאוד אם ללכת על זה בכל זאת או לוותר (זה מאוד מאוד יקר- 480$ עם כל האביזרים).

לבסוף אישתי שכנעה אותי וקניתי את ה-PLAY SEAT המקורי.

רשמים בהמשך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במקום לנסות להעתיק את המוצר ולרכוש מחו"ל, ניתן בקלות לייצר משהו טוב לא פחות בעלויות קטנות הרבה יותר.

מצורפות תמונות של כסא שייצרתי ליום הולדת של חבר טוב. העבודה נעשתה במפעל שלנו והעלות הכוללת הייתה פחות מחצי מהעלות שדובר עליה פה.

הכסא המדובר טוב יותר בתחומים מסויימים משום שאין מוט בין הרגליים ומשום שההגה יציב יותר (בפליי סיט המקורי ההגה יורד תחת לחץ) ופחות טוב בתחומים אחרים משום שעדייין זה כסא יחיד בייצור על המקום - כאשר ברור שזה לא משהו בייצור ותכנון המוני. הוא ניתן להתכוונן מכל כיוון אפשרי : כסא - מרחק ומשענת, הגה - גובה ומרחק (פנימה החוצה), ידית הילוכים - גובה, מרחק הצדה ומרחק קדימה אחורה וכן הלאה.

אני מציע לחפש ייצרן קטן בארץ שיכול לבצע את העבודה למספר אנשים. אני מניח שזה לא אמור לעלות יותר מ 700 - 1000 ש"ח כולל הכל.

תמונות מצורפות.

DSC00252.JPG

DSC00253.JPG

DSC00254.JPG

• תוכן חדש...