Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו לא גולף GTI. זו פשוט GTI. ככה הרכב הזה נקרא ומוכר בכל העולם.

בלא מעט מדינות (ואני לא מדבר רק/בעיקר על עולם שלישי), אם על השאלה "איזה אוטו יש לך?" תענה "GTI", עלולים לבקש שתבהיר "GTI מה?". כי חוץ מפולו שכבר הזכירו, VAG עצמם מכרו גם פולקסווגן לופו GTI, וגם איביזה GTI. לפיז'ו הייתה ערימה של דגמי GTI, בעיקר קטנות (106/205/206/207/306), גם סיטרואן חגגו על הר"ת האלה, ויש עוד כמה יצרנים (כולל סוזוקי עם סוויפט!).

אני מסכים שלפחות חלק מהשימושים האלה רק הורידו מהערך של הר"ת "GTI", ולא בצדק. אך הם חלק מההיסטוריה מוטורית, אין מה לעשות.

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המקום היחידי שבו, ככל הידוע לי, גולף GTI היא רק GTI הוא בארה"ב, שם לא קיים המותג "גולף" ולמעשה הגולף הרגילה משווקת כRabbit (ובצורה מצומצמת למדי). על כן המיתוג הנפרד לGTI. בכל יתר העולם, זו גולף GTI. בכל מקרה, פולקסווגן כתבו רק GTI מאחורה בMK5...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
המקום היחידי שבו, ככל הידוע לי, גולף GTI היא רק GTI הוא בארה"ב, שם לא קיים המותג "גולף" ולמעשה הגולף הרגילה משווקת כRabbit (ובצורה מצומצמת למדי). על כן המיתוג הנפרד לGTI. בכל יתר העולם, זו גולף GTI. בכל מקרה, פולקסווגן כתבו רק GTI מאחורה בMK5...

בחלק מהמקומות ככה, בחלק מהמקומות אחרת. זה עניין שיווקי כפי שציינתי.

לא צריך לעשות מזה יותר מדי עניין, נתתי את זה כהצעה לסמל"ת.

נ.ב. יש בארה"ב גולף ועוד איך שהיא לא GTI.

נ.ב.2 אני מבין שישראל זה חלק מארה"ב? :lol:

gti.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בישראל גם מוכרים דור חמש ולא שש, כמו שאתה רואה באתר. היבואנים מניחים - ובצדק - שלא צריך לקחת את הצרכנים יותר מדי ברצינות ולהשקיע באינטרנט, גם ככה חבורה כזו של צרכנים טמבלים לא תדע מה לעשות עם זה. הרי אפשר למכור להם מכוניות עם שנתיים אחריות, אפשר למסור להם מכוניות שרוטות, אפשר אפילו להרוויח עוד 20% על המכוניות עם שינוי שערי המטבע, והם עדיין יקנו. אז אינטרנט? בחייאת.

ממני,

בעל גולף

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בחמישי האחרון היא נחתה כאן בשקט ובלי דרמות מיותרות...

יום שישי בבוקר מצאנו עצמנו אצל מיסטר גלברט היקר, אשר אירח אותנו למופת - כמו תמיד.

האיוו עמדה לה בלבן עם סטיקרים אדומים בולטים, ניפוחים מכל כיוון, חישוקי סגסוגת מטריפים והמון נוכחות - אין ספק שיהיה קשה מאוד לפספס אותה בכבישי ארה"ק.

גם תא הנוסעים נהנה מהמעמד וזוכה לשלל תגי וכיתובי Abarth וקשה שלא להתרשם מהמושבים הנוחים והתומכים להפליא.

מעט הזוי ומשעשע הוא העניין שמאחור ישנו ספסל ל-2 אנשים בלבד.

והנה תמונות ראשונות (צולמו בפלא') :wink:

ממתין בקוצר רוח לסיבוב :-D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במקרה עברתי הבוקר באולם.

חייב לומר שהאולם מאוד מרשים למרות הרעש המציק מהשיפוצים ליד..

הרכב נראה שרירי מאוד במציאות וסה"כ התרשמתי מאוד ממנו.

160,000 ש"ח למכונה כזאת זה מחיר מצוין בהתחשב לאחרות או ביחס למיטו ששוכנת באולם ליד..

כמה תמונות שלקחתי בנייד.

למכירה פנסים שקופים -טויוטה יאריס:

פרטים בה"פ.

פורסם

היא נורא מושכת בעייני, ואפילו מזכירה קצת את קו העיצוב של אלפא רומאו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

חמודה מאוד, לא נראית "פיאט", שזה כמובן חיובי אצלנו. לגבי המחיר, נראה לי קצת גבוה - אבל סוכן מכירות מפולפל בטח יידע מה לעשות איתו. ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איל, המחיר בהחלט אטרקטיבי - ואני אישית מעדיף אותה על פני שירוקו או מיטו. היא נראית כ"כ שונה, יחודית ונחושה לידן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חמודה מאוד, לא נראית "פיאט", שזה כמובן חיובי אצלנו. לגבי המחיר, נראה לי קצת גבוה - אבל סוכן מכירות מפולפל בטח יידע מה לעשות איתו. ;-)

איך הוא גבוה, אם הרכב היחיד שזול ממנה הוא הסיטרואן DS3?

השירוקו וה500 לא ממש באותה הקטגוריה, וגם אם כן מחשיבים אותן, השירוקו יקרה יותר.

!AWDSOME

• תוכן חדש...