Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו אבארת' בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה יכולה להיות הצלחה:twisted: אדירה אם

אם המחיר היה 135,000ש"ח . זהו מחיר ריאלי לרכב זה .

מה גם שהיבואן שוכח (או שאולי לא יודע...) שרכב זה גם טיפולים וחלפים וכך ניתן להרוויח יותר בטווח הארוך (שלח לחמך...) .

בנוסף, אם ימכרו יותר יחידות (במחיר נמוך יותר), יהיו יותר קונים באופן טבעי, כי כמו שישראלים אוהבים, קונים "כמו שיש לשכן" .

כמו-כן, לתת אחריות מורחבת בכדי לתת גיבוי למוניטין האמינות הבעייתי ואופציית-טרייד אין במחיר מחירון + 5%, בכדי להראות את האמון במוצר . שלח לחמך אמרנו. לא ?

נ.ב.

פיאט מכוניות מצוינות !!! הבעיה שלהם היא היבואנית בארץ . מחירים הזויים עם שירות רע ויקר ובעקבות כך מוניטין שנפגע ומוריד את הערך ביד שנייה, דבר שגורם לאנשים לא לקנות פיאט חדשה ... וחבל:x

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היתה יכולה להיות הצלחה:twisted: אדירה אם

אם המחיר היה 135,000ש"ח . זהו מחיר ריאלי לרכב זה .

אהא, אז מה שאתה אומר זה שגם למיטו 155 כ"ס צריך להיות מחיר של 135 אלף, וגם לאיביזה קופרה, וגם לקליאו ספורט, וגם לשירוקו 122 כ"ס, וגם ל-DS3 טורבו... להמשיך? או שזה רק לפונטו, כי היא פחות "נחשבת"?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היתה יכולה להיות הצלחה:twisted: אדירה אם:

אם המחיר היה 135,000ש"ח .

כמו-כן, לתת אחריות מורחבת בכדי לתת גיבוי למוניטין האמינות הבעייתי.

ואופציית-טרייד אין במחיר מחירון + 5%, בכדי להראות את האמון במוצר.

מצ*צה מהמנכ"ל בעת חתימת החוזה אתה לא רוצה ?....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת אני לא חובב גדול של פיאט אבל אחלה מחיר ותמורה שהרכב יכול לתת.

מבחינת הביצועים היא אכן דומה מאוד לשירוקו, רק השירוקו תעלה עוד 15K לגרסא הידנית.

השאלה איך מבחינת ההתנהגות לעומת השירוקו.

ואני חושב ששתי המכוניות מושכות עיניים מספיק.

Got To love It

פורסם
אהא, אז מה שאתה אומר זה שגם למיטו 155 כ"ס צריך להיות מחיר של 135 אלף, וגם לאיביזה קופרה, וגם לקליאו ספורט, וגם לשירוקו 122 כ"ס, וגם ל-DS3 טורבו... להמשיך? או שזה רק לפונטו, כי היא פחות "נחשבת"?

רציתי לענות שכן, כי זאת פיאט ואז נזכרתי שמדובר במותג אבארת' :lol:

בכל זאת איביזה וקליאו ספורט יותר חזקות ומהירות, שירוקו בכלל רמה מעל (מבוססת על גולף), אלפא זה מותג יותר יוקרתי מפיאט (תראה את הפרשי מחירים בין ג'ולייטה ובראבו). כך שמכל החבורה שציינת רק DS3 באמת מתחרה אמיתית.

ואזכיר לך גם את המחיר המאוד מוגזם של פונטו ספורטינג עם 135 כ"ס - 136K, שאותה בכלל אין שום סיבה לקנות, כשיש את בראבו עם אותו מנוע רק בלי מולטיאייר ב-20K פחות. וכך באמת רואים בכבישים, עף אחד לא קונה את איוו חוץ מגרסת ההשכרה, בראבו דווקא ראיתי הרבה.

אם היו מוכרים את גרסת esse esse עם 180 כ"ס במחיר הזה - זה כבר משהוא אחר, אבל אותה בטח יביאו במחיר של גולף GTI, אם בכלל :lol:

135K אולי נמוך מדי, יותר ריאלי 140-145K לדעתי. כי כרגע המיטו עדיפה, קצת חלשה יותר, אבל גם יותר זולה ומותג יותר נחשק. אני לא בטוח שהרבה אנשים בארץ בכלל שמעו על מותג אברת'. היא צריכה להיות גם חזקה וגם זולה מאלפא בשביל שיעדיפו אותה. לא מסכים?

פורסם

1. גם אני סבור שהאוטו הזה יקר מדי. הבסיס הנכון לשאלה אם המחיר הוא סביר או לא, הוא המחיר היחסי באירופה. מבדיקה כזו נראה שאכן גם הפונטו גם ה500 בגירסת האבארת' יקרות מדי.

2. מכאן ועד הטענה שיש מכוניות זולות יותר עם מנוע דומה, כמו הבראבו למשל אם אנחנו בתוך המשפחה, או האוקטביה/לאון/גולף/איביזה/פאביה/פולו, אם אנחנו פוזלים לשכנים, רב המרחק. הפיאט הזו היא אוטו מוכוון ביצועים, איבזור והתנהגות ספורטיבית ( שאני רוצה להניח שהוא מקיים ) ומבחינה זו דומות לו יותר גירסאות ספורטיביות של המתחרות שהובאו למעלה. אלו, במידה וישנן בארץ, נמכרות פחות או יותר באותה סביבת מחיר וגם הן כמו הפיאט יקרות מדי.

3. אגב, מה זה הכפר יאסיף הזה, שהמבינים כאן מדברים בו כמקום אליו מתנקזים עודפי ההיצע של סמל"ת במחירי סוף עונה ?

פורסם

אלפא ממוצבת גבוה יותר מפיאט לא רק במיתוג אלא גם באיכות התוצר, וגם זו סיבה לעליית המחיר (אם כי יכול להיות שהיא באמת יקרה מדי). האבארת', כמו המיטו, מיועדת לתת חוויה אחרת מהפונטו ולכן הגיוני שהיא תעלה באותו סדר גודל כמו המיטו - כי היא בהחלט מתחרה בה וב-DS3 (מהכיוון הספורטיבי יותר) ובאיביזה/קליאו כמכונת נהיגה פרופר. וכן, גם השירוקו נמצאת שם אפילו שהיא מבוססת על הגולף, ולו מכיוון שרמת הביצועים והספורטיביות שלה מקבילה (או אפילו נחותה ב-122 כ"ס).

אני לא יודע באיזו רמת אבזור מגיעה האבארת', אבל בהנחה ומדובר ברמת אבזור גבוהה, המחיר לא נשמע כזה מופרך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
1. גם אני סבור שהאוטו הזה יקר מדי. הבסיס הנכון לשאלה אם המחיר הוא סביר או לא, הוא המחיר היחסי באירופה. מבדיקה כזו נראה שאכן גם הפונטו גם ה500 בגירסת האבארת' יקרות מדי.

2. מכאן ועד הטענה שיש מכוניות זולות יותר עם מנוע דומה, כמו הבראבו למשל אם אנחנו בתוך המשפחה, או האוקטביה/לאון/גולף/איביזה/פאביה/פולו, אם אנחנו פוזלים לשכנים, רב המרחק. הפיאט הזו היא אוטו מוכוון ביצועים, איבזור והתנהגות ספורטיבית ( שאני רוצה להניח שהוא מקיים ) ומבחינה זו דומות לו יותר גירסאות ספורטיביות של המתחרות שהובאו למעלה. אלו, במידה וישנן בארץ, נמכרות פחות או יותר באותה סביבת מחיר וגם הן כמו הפיאט יקרות מדי.

3. אגב, מה זה הכפר יאסיף הזה, שהמבינים כאן מדברים בו כמקום אליו מתנקזים עודפי ההיצע של סמל"ת במחירי סוף עונה ?

למען הפרופורציה, המחיר הוא לא רע, למרות שמספר עגול כ-150K היה נשמע יותר טוב ומתמודד ישירות מול DS3, שהיא כנראה המתחרה הישירה ביותר למכונית, הן במיצוב השוק ופוטנציאל הביצועים והן באישיות המוחצנת.

'העיירה הציורית' כפר יאסיף משופעת במגרשי טרייד אין שיציעו לך כל דבר מרכבי אספנות ועד פורשה. חלק מהמגרשים, בדומה למגרשים אחרים בארץ, משמש צינור הפצה לא רשמי של היבואנים למכוניות עם 0 ק"מ, כאשר לעתים המכונית בת יותר משנה(יד ראשונה) ולעתים טרם עלתה לכביש. סמל"ת, צ'מפיון ויפנאוטו מרבים להשתמש בטריק הזה, שמאפשר להם להתקרב למגזרים מסוימים שנרתעים מקניית רכב חדש - וחוסך מקום במחסני הערובה(בונדד). המכוניות נמכרות בהפרש לא בטל ממחירון היבואן (10-15% פחות) - ואחריות היבואן מלאה כאילו רכשת את הרכב ממנו. הבעיה היא שלעתים הדבר עובד כגול עצמי, הן בטווח הקצר(אבדן מכירות במחיר מלא) והן בטווח ארוך יותר(תדמית, דה-לגיטימציה לפעילותו השיווקית של היבואן).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא נשמע לי הגיוני לתמחר את האוטו הזה כלכך קרוב לשירוקו, אבל שיהיה בהצלחה. נראה כמה ימכרו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני אגיד לך כמה: 24 (לפי ה- 500).

לפי דעתי תוריד את המספר הזה בשליש, או שיהיו שם הנחות מתחת השולחן. ל500 יש איזשהו ערך מוסף, לפונטו יש ערך מוסף שלילי (בערך כמו למכור יונדאי גטס "ראלי"). ככה זה שמוכרים לציים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא נשמע לי הגיוני לתמחר את האוטו הזה כלכך קרוב לשירוקו, אבל שיהיה בהצלחה. נראה כמה ימכרו.

לא מבין ממתי הפך השירוקו לאמת המידה. אני בכלל לא בטוח שמקדם המשיכה החזותי שלו טוב יותר משל הרבה מהמתחרות שלו. הדבר היחיד שעומד לזכותו הוא המוניטין הסולידי של פולקסווגן ביחס למרבית המתחרות, ולצערנו זה אחד השיקולים היחידים בארץ - גם בקניית ספורטיביות... (ומה שמפתיע בהקשר הזה הוא שאין אף יפנית בחבורה. הונדה CRZ לא נחשבת, עם כל הכבוד).

בכל מקרה, לאבארת' יש "אטיטיוד" יותר ספורטיבי מלשירוקו 160, ואני מניח שזה ידבר אל המעט שקונים אוטו אשכרה בגלל שהוא מהנה לנהיגה. ולמען ההגינות אומר שני דברים: 1. אני בכלל לא בטוח עד כמה הפונטו אבארת' מהנה לנהיגה. צריך לנסות ולראות. 2. לא טענתי שהשירוקו לא מהנה לנהיגה - להפך, הבנתי שהיא כן (לא נהגתי עדיין, לצערי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לגבי המחיר, ה-500 בפועל נמכרת במחיר נמוך ממחיר המחירון. מין התנהלות סיאטית כזו (שזה דווקא לחיוב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למעשה, יש עוד מכונית מעניינת שיכלה להכנס לנישה הזאת, בהציעה 180 כ"ס ו-5 דלתות במחיר זול מכל השאר. אני משוכנע שיימצאו כמה עשרות קונים בשנה לפאביה Vrs במחיר שלא יעלה על 140K.

יודעים מה, אני חושב שפאביה כזו בקומבינציית צבעים מתאימה של גג/גוף/גלגלים(יש משחק בין השלושה) היא יותר 8) מאיביזה קופרה או פולו GTI.

מה דעתכם?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...