Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מבקש המלצות לרכב טוב ואמין עד 20 אלף ש"ח, רכב שישמש בעיקר לנסיעות לעבודה ובחזרה.

רצוי משנת 2000 ומעלה יד ראשונה או שניה.

תודה.

פורסם
אני ממליץ על סוזוקי בלנו

או זוסוקי יורו סוויפט

הבלנו 1600

היורו סוויפט 1300

מה לגבי פיג'ו ,סיטרואן ,רנו ופולקסווגן? אלו הרכבים שהכי נראו לי בתקציב הדל, אבל הבנתי שיש בעיה עם האמינות והחלפים שלהם..זה נכון?

כעיקרון מצאו חן בעיניי ה-206 , C5 ,קליאו ,מגאן וגולף כמובן..בגלל שרוב המכוניות במחיר הזה לא מרשימות במראה

שלהן,כנראה שאני אלך על רכב קטן פה המבחר מהבחינה הזו קצת יותר נורמלי..

שוב הפרמטרים:

1)אמין

2)בטיחותי

3)נוח

4)יפה

מה אתם אומרים?

פורסם
אני ממליץ על סוזוקי בלנו

או זוסוקי יורו סוויפט

הבלנו 1600

היורו סוויפט 1300

לדעתי שרייד עדיפה על הסויפט המיושנת. לסויפט אוטומט 3 הילוכים ובכלל זה רכב משנת 89 שעבר מתיחת פנים לאומת השרייד שהוא מאט יותר מודרני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לאור הדרישות של הבחור, השרייד כנראה עדיפה במעט על פניה הסוויפט. אבל לדעתי הפיאט פונטו ספייס ELX עדיפה בהשוואה לשתיהן לדעתי.

רשימת הרכבים שנתת קצת מפוזרת. אתה מחפש רכב קטן, משפחתי-בינוני או משפחתי גדול?

ה-C5 גדולה ויקרה לאחזקה מכל שאר הרכבים ברשימה שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לאור הדרישות של הבחור, השרייד כנראה עדיפה במעט על פניה הסוויפט. אבל לדעתי הפיאט פונטו ספייס ELX עדיפה בהשוואה לשתיהן לדעתי.

רשימת הרכבים שנתת קצת מפוזרת. אתה מחפש רכב קטן, משפחתי-בינוני או משפחתי גדול?

ה-C5 גדולה ויקרה לאחזקה מכל שאר הרכבים ברשימה שלך.

אין לי העדפה ספציפית..כל רכב שיענה על הדרישות שנתתי. פחות חשובה צריכת הדלק וכו'..יותר חשוב שהרכב יהיה אמין ושהחלפים לא יהיו יותר מידי יקרים..

פורסם

חברים אני עדיין מחכה לאישור מכם על הרכבים הצרפתיים כי כרגע אלו הרכבים שהכי נראים לי..אם באמת נכונה הסטיגמה של " לא להתקרב לצרפתיות" אז אני צריך להתחיל לחפש מחדש..

פורסם

הסטיגמה רחוקה מלהיות נכונה.

ובכל זאת, למי ששם את האמינות במיקום הראשון ה-C5, הקליאו, המגאן, ה206 וגם הגולף לא מתאימים. לא בגלל שהאמינות שלהן גרועה ולא בגלל שמחירי החלפים שלהם יקרים במיוחד, אלא בגלל שמתישהו לאורך הדרך כל אחת מהן תתקלקל לך, ואז יבוא ה"חכם" מהסטיגמות, יספר שבמאזדה זה לא היה קורה וחבל שקנית את הזבל הצרפתי הזה.

אם אתה מבין שהרכבים האלו נותנים יופי של תמורה לשקל אבל בתמורה דורשים פה ושם קצת התעסקות והתרוצצות - אחלה. אם מה שמעניין אותך זה אמינות וראש שקט - חפש איזו באלנו או לאנטיס, מהסוג שכל מוסכניק חאפר מצוי מכיר.

פורסם
הסטיגמה רחוקה מלהיות נכונה.

ובכל זאת, למי ששם את האמינות במיקום הראשון ה-C5, הקליאו, המגאן, ה206 וגם הגולף לא מתאימים. לא בגלל שהאמינות שלהן גרועה ולא בגלל שמחירי החלפים שלהם יקרים במיוחד, אלא בגלל שמתישהו לאורך הדרך כל אחת מהן תתקלקל לך, ואז יבוא ה"חכם" מהסטיגמות, יספר שבמאזדה זה לא היה קורה וחבל שקנית את הזבל הצרפתי הזה.

אם אתה מבין שהרכבים האלו נותנים יופי של תמורה לשקל אבל בתמורה דורשים פה ושם קצת התעסקות והתרוצצות - אחלה. אם מה שמעניין אותך זה אמינות וראש שקט - חפש איזו באלנו או לאנטיס, מהסוג שכל מוסכניק חאפר מצוי מכיר.

תודה , קצת עודדת אותי..ההיצע במחיר הזה הוא מאוד דל ונראה שהצרפתיות נותנות את התמורה הכי טובה לכסף,אבל כל העולם ואישתו מזהיר אותי מהן..

אז אתה בעצם אומר ללכת על זה ולא לדאוג יותר מידי?

אני אישית לא סובל באופן כללי את רוב הרכבים האלו שכל הישראליים קונים , דוגמת הסוזוקי, יונדאי,דייהטסו וחבריהם האסייתים..

תרשה לי לשאול אותך עוד שאלה,באופן כללי בהנחה שהרכב לא מתקלקל,הרכבים הצרפתיים טובים ובטיחותיים יותר מהאופציות האסיאתיות שעומדות בפניי לא?

פורסם

אני בטוח שאפשר למצוא דוגמאות לכאן ולכאן, ולכן עדיף שתשווה שני רכבים ספציפית ולא תנסה להכליל בצורה גסה את "כל הצרפתיות" מול "כל היפאניות". יש מספיק רכבים יפאנים טובים ויש מספיק רכבים אירופאים שהם נבלות סרוחות, וזה עובד גם הפוך.

פורסם
אני בטוח שאפשר למצוא דוגמאות לכאן ולכאן, ולכן עדיף שתשווה שני רכבים ספציפית ולא תנסה להכליל בצורה גסה את "כל הצרפתיות" מול "כל היפאניות". יש מספיק רכבים יפאנים טובים ויש מספיק רכבים אירופאים שהם נבלות סרוחות, וזה עובד גם הפוך.

אוקיי, בעיקרון מצאו חן בעיניי כפי שכבר אמרתי :פיג'ו 206 שנת 2000\2001 \2002\2003,רנו מגאן קטנה שנים- כנ"ל,רנו קליאו שנים-כנ"ל,סיטרואן C5 שנים-כנ"ל,רנו קליאו B קטנה שנים- כנ"ל,רנו סניק שנים-כנ"ל.

זהו בעיקרון..אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר, מה יותר כדאי מהדגמים הנ"ל, איך בהשוואה ליפניות באותו המחיר וכו',אלו המכוניות שברושם הראשוני הכי התרשמתי מהן..אני מאוד מעדיף שהרכב יהיה מיד ראשונה.

אגב ידוע לי שיש גם יפניות מעולות(הייתי שמח לאיזו הונדה חדשה:yum:), אבל לא במחיר שלי יש..

פורסם

הבעיה היא שפאר היצירה היפנאומטית כדוגמת לאנטיס או קורולה שאמורות להיות אמינות שנתון 2000 כרגע עומד על איזור ה26-30 ולטעתי צריך לעשות חורים בגג שיהיה מקום לאוזניים של החמור שיקנה רכב בן 10 בסכום כזה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
הבעיה היא שפאר היצירה היפנאומטית כדוגמת לאנטיס או קורולה שאמורות להיות אמינות שנתון 2000 כרגע עומד על איזור ה26-30 ולטעתי צריך לעשות חורים בגג שיהיה מקום לאוזניים של החמור שיקנה רכב בן 10 בסכום כזה.

זהו,חיפשתי גם יפניות טובות שמבחינתי אלו בדיוק השתיים שנתת, ופשוט אין במחיר שלי..אז זה או לקנות גרוטאה יפנית מכוערת- אבל אמינה, או רכב צרפתי נורמלי שגם נראה טוב לטעמי-אבל עם סיכון לתקלות..

• תוכן חדש...