Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה MX-5 - טויוטה קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בקרוב מסיים את תקופת המלווה וחשבתי על 2 מכוניות,יש לציין שלא ממש קשורות אחת לשנייה.

טויוטה קורולה החדשה .2008-2009

מאזדה MX-5 - אני לא כל כך ביררתי על הרכב הזה,הבנתי שיש הבדל משמעותי בין הדגם של 2005 ל2006 וכו'.

אם מישהו יכול לתת לי קצת הסברים,צריכת דלק,אופי הרכב וכו' זה מאוד יעזור לי.

תקציב רכישה - עד 90000 אלף שקל,גג.

בכל אופן,רציתי לשאול את דעתכם מה יותר עדיף לנהג חדש,רכב ראשון...

תודה רבה רבה מראש :)

פורסם

אין שום קשר בין שתי המכוניות למעט העובדה שלשתיהן מנוע, הגה וארבעה גלגלים.

תחליט קודם אם אתה רוצה רכב ספורטיבי או רכב משפחתי, ומשם נתקדם.

בעצם, תראה להורים קודם תמונה של ה-MX-5, ואם הם לא מתפלצים, תחזור לכאן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

באמת שלא משנה לי,אני פה בדילמה

אני בעיקרון יותר נוטה לרכב עם נוכחות,אך מצד שני לעיתים זה נוגד את האינטרס של כל נהג.

לרכב שהעלויות שלו יהיו זולות (יש להתחשב בביטוח היותי נהג חדש) וחסכונית בדלק

שגם הפרמטרים האלו שווי ערך מבחינתי בדיוק כמו הנוכחות של הרכב

חחחח האמת,שאמא שלי מאוד התלהבה (לעצמה או סתם בכללי) מהמיאטה ורק מאז הוא עלה לי לראש בתור אופציה

לרכב ראשון עבורי

פורסם

אם לא משנה לך, מבין השתיים לך על הקורולה. העלויות שלה יהיו יותר זולות עבורך והיא גם חסכונית יותר בדלק ככל הנראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הרכב אמור לשמש אותך בלבד?

אם כן, למה אתה צריך טויוטה קורולה? היא ענקית, לא חשבת על רכב יותר קטן?

בכל מקרה, כמו שאמרו, אין ספק שהקורולה תהיה זולה יותר לאחזקה, הן מבחינת הביטוח, צריכת דלק וכ'ו.

פורסם

כמה פחות יותר יעלה לי מקיף צד ג' וחובה למיאטה וכמה לקורולה ?

חוץ מזה המיאטה היא ממש מושכת קשה לוותר עליה למען הקורולה

ובחרתי בקורולה כי לא באמת משנה לי הגודל יותר הצורה והיא מוצאת חן בעייני

פורסם

די, נמאס לי. תן לעצמך בבקשה שתי כאפות בעורף ואחת במצח, ולך תעשה שיעורי בית.

מיאטה היא מכונית ספורט עם גג מבד, שני מושבים, גיר ידני והנעה אחורית.

טויוטה קורולה היא משפחתית עם 4 דלתות, חמישה מושבים, גיר לא ידני (רוב הסיכויים) והנעה קדמית.

אין קשר בין השתיים, ואם שתיהן מוצאות חן בעיניך מבחינת העיצוב - אתה צריך משקפיים.

ביטוח למיאטה לנהג חדש יכול להגיע גם ל-12000 ומעלה, אם יסכימו בכלל לבטח אותך.

ביטוח לקורולה - בטח סביב 6000-8000.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

עלויות ביטוח מאוד אינדיווידואליות - דבר עם סוכן ביטוח או שניים ותבדוק עלויות.

רכב עם נוכחות? אולי יונדאי קופה?

רכ פראקטי בשבילך עם קצת פילפל? קח איזו סוזוקי סוויפט או מזדה 2.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קורולה זה רכב מכוער ומשעמם שמתאים בעיקר לזקנים/זקנים ברוחם/פנסיונרים של אגד וכו'.

אתה לכאורה "ילד בן 2" ב-90,000 ש"ח אתה יכול להביא סופרמיני חדשה מהניילונים(או כל דבר אחר),לא עדיף?

turboy

פורסם

SRONIS - הרגת אותי :-D

הקורולה היא רכב מצויין - אבל רכב מצויין ומשעמם ככל שרק ניתן לתאר את המילה "שעמום"...

זה רכב עם סחיבה נאה ביותר (124 כוח סוס) אמין בצורה בלתי רגילה, חסכוני מאוד וזול לטיפולים -> סוס עבודה.

הביטוח לדעתי צריך לרדת מה5K (ביטוח מקיף)

המיאטה לעומת זאת היא סוג של ROCKET POCKET סקסי וחסר כל פרקטיקה בחיי היום יום

אם אתה נוסע רגוע - אין לך מה לעשות עם מיאטה כל כך...

אם אתה אוהב לצאת ביחד עם חברים - אם אין לך בעיה ששניים ישבו אחד על השני ואחד נוסף ישב על בלם היד או מוט ההילוכים :-D:-D:-D ואתה לא פוחד משלילת רשיון בגלל זה - שוב, אין לך מה לעשות עם המיאטה...

אם אין לך כסף לתחזוקה ואתה מתכוון לנהוג ספורטיבי עם המיאטה - לטובתך - לך על הקורולה ותירגע...

נתנו לך כאן עצה לסופר מיני - מזדה 2 בהחלט אופציה מעניינת. אולי אם תמצא יאריס TS נחמדה במקום - גם יכול להיות טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce - יש לי תקציב של 90 אלף,יש מיאטה גם בפחות,אפשר לקנות בפחות ואת השאר שילך על ההוצאות

אבל כמה ההבדל בין המיאטה לבין הקורולה בעלויות,אם ממש משמעותי אין לי מה לחפש במיאטה ולקנות אותה

רק בגלל שסתם התלהבתי...

והתאריך בצד לא אמיתי סתם לחצתי

פורסם

יהיה לך קשה למצוא מיאטה NB טובה ממודל 2003 שתעלה משמעותית מתחת ל-90 אלף. עלויות האחזקה יהיו גבוהות מקורולה בכמה אלפי שקלים בשנה ויש רק מקום לשניים.

מעבר לזה - כשתגדל תבין שמיאטה היא לא מכונית שקונים "כי התלהבתי", ובטח לא שוקלים לעומתה קורולה. בהצלחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...