Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור סטה מכוונתו המקורית, שיתכן ולא הובארה נכון על ידי בפתיחתו.

איו שום בעייה בנסיעה בשול הדרך הימני בזמן שיש בכביש עומסי תנועה, שזה אפילו רצוי ומוריד מעומס התנועה.רוכבי הקטנועים (וכולם היו קטנועים אגב) שניקנסו הפכו את שול הדרך השמאלי לנתיב מהיר.

לא רק מהיר אלא אפילו מהיר מאד.

ולזה לא יכולה להיות כל הצדקה, מה עוד שהתנועה זרמה במהירות של 50-60 קמ"ש.

אין הכוונה בשרשור לדון בהתנהגותם של רוכבי הדו גלגלים וזו לא היתה הכוונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב מכיוון ש90% מהתגובות פה הן ברמה של טוקבקים, חן הבהיר את דעתו ואין עליה ויכוח, והיחיד שעונה לטיעונים בצורה שאפשר לפתח דיון יושב שתי שולחנות מאחורי ואני יכול לדבר איתו בלי הפורום,אז אני לא רואה טעם להמשיך את הדיון.

סעו בזהירות .

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
השרשור סטה מכוונתו המקורית, שיתכן ולא הובארה נכון על ידי בפתיחתו.

איו שום בעייה בנסיעה בשול הדרך הימני בזמן שיש בכביש עומסי תנועה, שזה אפילו רצוי ומוריד מעומס התנועה.רוכבי הקטנועים (וכולם היו קטנועים אגב) שניקנסו הפכו את שול הדרך השמאלי לנתיב מהיר.

לא רק מהיר אלא אפילו מהיר מאד.

ולזה לא יכולה להיות כל הצדקה, מה עוד שהתנועה זרמה במהירות של 50-60 קמ"ש.

אין הכוונה בשרשור לדון בהתנהגותם של רוכבי הדו גלגלים וזו לא היתה הכוונה.

עדכון לחן פרחי וגם לקוראים עצמם.

כל נסיון להפיל את התופעה של טיסה בשוליים רק על קטנוענים שגוייה מיסודה.

יותר מכך,רוכבי אופנועים של מתנא,בעיקר מתנדבים שבאים להתפרק מעט מעול השבוע טסים במהירות מפחידה בשני צדדי השוליים ללא כל סיבה הנראית לעין,זה הפך נפוץ בעיקר בנתיבי איילון,הם הם הגרועים ביותר והם אלו המשמשים מקור להעתקה...

חוץ מהם רוכבי הכבדים,האופנועים אינם טומנים ידם,הם וחלק מהגדלנועים לא מבינים שזו רולטה רוסית, אתה טס ולעולם אינך יודע מי פותח דלת,או מי החליט לעצור בשל התחממות הרכב..

הכי טוב להסביר זאת בסרט מתועד,כאשר משדרים התרסקות כזו בשידור חי זה מחדיר טעם איום לבלוטות הטעם.

אל תנסו.

פורסם
טוב מכיוון ש90% מהתגובות פה הן ברמה של טוקבקים, חן הבהיר את דעתו ואין עליה ויכוח, והיחיד שעונה לטיעונים בצורה שאפשר לפתח דיון יושב שתי שולחנות מאחורי ואני יכול לדבר איתו בלי הפורום,אז אני לא רואה טעם להמשיך את הדיון.

סעו בזהירות .

אומי

חבל שאתה פורש,לעולם זה לא יהיה אותו דבר בלעדיך :roll:

פורסם
כואב לי ומפריע לי, מאד אפילו, שרוכבי אוחפנועים מצפצפים על חוקי התנועה.

לא נראה לי שזה מה שכואב לך.

אם זה מה שהיה כואב לך אז לא היית מבדיל בין אופנועים למכוניות.

מה שכואב לך זה שאתה עומד והם נוסעים.

ואני מסכים שעברייני תנועה צריך להעניש.

ואני מסכים שהרבה רוכבי אופנוע הם מפגרים שכדי לחסוך כמה שניות בדרך הקצרה ממילא לעבודה יסכנו את החיים שלהם.

אבל מר פרחי - הגזמת!

פורסם

ההבדל בין דו"ג לבין בעל רכב בישראל זה ביכולת היותר גדולה של בעל הדו"ג לצפצף על החוק.

לא תמצא רכב נוסע על המדרכה נגד הכיוון או עם הכיוון , מה שהפך לתופעה נפוצה על ידי הדו"ג.

והבדל נוסף , מרווח הטעות שיכול לעשות בעל דו"ג קטן והתוצאות של עשיית טעות הם משמעותיות עד פטאליות.

וחלק מכך אפילו לא יהיה באשמתו עדיין התוצאה גרועה.

נראה שאת החלק השני של ההודעה הם מפנימים פחות מאשר את החלק הראשון של ההודעה, אבל הכל כאמור בגלל הקסדה הלוחצת על הראש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ההבדל בין דו"ג לבין בעל רכב בישראל זה ביכולת היותר גדולה של בעל הדו"ג לצפצף על החוק.

לא תמצא רכב נוסע על המדרכה נגד הכיוון או עם הכיוון , מה שהפך לתופעה נפוצה על ידי הדו"ג.

והבדל נוסף , מרווח הטעות שיכול לעשות בעל דו"ג קטן והתוצאות של עשיית טעות הם משמעותיות עד פטאליות.

וחלק מכך אפילו לא יהיה באשמתו עדיין התוצאה גרועה.

נראה שאת החלק השני של ההודעה הם מפנימים פחות מאשר את החלק הראשון של ההודעה, אבל הכל כאמור בגלל הקסדה הלוחצת על הראש.

:mm_yeah:

אני חושב שיפה סיכמת.

cielo97, אתה יכול להספיק הרבה יותר בחיים. מצד שני, רמת הסיכון של הכלים הזו עלולה לגרום לרוכבים לקיצור תוחלת החיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכל נהגי הרכב הקוראים.

שמי יוסף ואני רוכב על אופנוע.

גם אני מוצא עצמי רוכב לעתים על השוליים בשעות העומס, כאשר בניגוד לחברים אחרים על דו-גלגלי, אני מקפיד לרכב אך ורק על השול הימני.

גם אני לא אוהב לרכב על הנתיב השמאלי ביותר ולגלות שמישהו על כלי ספורטיבי מגיע בזימזום מרוחק ולפתע אני מרגיש אותו מלטף אותי בצד שמאל.

גם אני כמו רבים וטובים אחרים לא רוצה לרכב על השוליים ולא רוצה שיהיו פקקים.

הפקקים אמנם עוצרים כמעט לחלוטין אתכם, אבל גם בי כרוכב דו גלגלי הם פוגעים כי הם מאטים אותי משמעותית.

לצערנו אנחנו חיים במדינת ישראל -

במדינת ישראל האזרח הממוצע הוא עבד של המדינה אך "אין תמורה לאגרה"

המדינה אינה בונה תשתיות הראויות לנהיגה או רכיבה וקונסת אותנו כאשר אנחנו מגלים פיסת אספלט ראויה ומנצלים אותה לשימוש הראוי לה.

ההתנגחות שלנו אחד בשני אינה ראויה, גם אני יכול לספר על מקרים של נהגי רכב מטורפים שניסו להוריד אותי מהכביש.

כולנו נתקלנו בנהגים משני צדי המתרס (הבלתי מוצדק בעליל) שמתנהגים כאילו הכביש שייך מינימום לאבא שלהם ובמקרים גרועים יותר, כאילו הכביש שייך להם.

גם אני נגד רכיבה על השול השמאלי, אבל לא תראו אותי צוהל לאיד רוכב אומלל שמשלם עכשיו 1000 ש"ח על חציית פס לבן.

סיכם את התנהגות הכביש של הנהג הישראלי מישהו בפורום השכן (פול-גז)

הנהג הישראלי פונה, מאותת ומסתכל במראה.

בסדר הזה.

אם נתחיל לכבד את נוכחותו של האחר לצדנו, לא נמצא את עצמנו במצבים מסכני חיים.

ברור לכולנו שהבשורה לא תצא מכאן לכל העולם בתוך יומיים, אבל אם נתחיל אנחנו - אחרים ילמדו מאיתנו.

אגב, את הגזרה של המצלמות הצלחנו להסיר באמצעות שיתוף כוחות ויצירת רעש ציבורי נרחב מכל הכיוונים.

יש לנו המון כח ביחד, אל תתנו לאף אחד לעשות לנו "הפרד ומשול".

ויפה שעה אחת קודם.

פורסם
לכל נהגי הרכב הקוראים.

שמי יוסף ואני רוכב על אופנוע.

גם אני מוצא עצמי רוכב לעתים על השוליים בשעות העומס, כאשר בניגוד לחברים אחרים על דו-גלגלי, אני מקפיד לרכב אך ורק על השול הימני.

גם אני לא אוהב לרכב על הנתיב השמאלי ביותר ולגלות שמישהו על כלי ספורטיבי מגיע בזימזום מרוחק ולפתע אני מרגיש אותו מלטף אותי בצד שמאל.

גם אני כמו רבים וטובים אחרים לא רוצה לרכב על השוליים ולא רוצה שיהיו פקקים.

הפקקים אמנם עוצרים כמעט לחלוטין אתכם, אבל גם בי כרוכב דו גלגלי הם פוגעים כי הם מאטים אותי משמעותית.

לצערנו אנחנו חיים במדינת ישראל -

במדינת ישראל האזרח הממוצע הוא עבד של המדינה אך "אין תמורה לאגרה"

המדינה אינה בונה תשתיות הראויות לנהיגה או רכיבה וקונסת אותנו כאשר אנחנו מגלים פיסת אספלט ראויה ומנצלים אותה לשימוש הראוי לה.

ההתנגחות שלנו אחד בשני אינה ראויה, גם אני יכול לספר על מקרים של נהגי רכב מטורפים שניסו להוריד אותי מהכביש.

כולנו נתקלנו בנהגים משני צדי המתרס (הבלתי מוצדק בעליל) שמתנהגים כאילו הכביש שייך מינימום לאבא שלהם ובמקרים גרועים יותר, כאילו הכביש שייך להם.

גם אני נגד רכיבה על השול השמאלי, אבל לא תראו אותי צוהל לאיד רוכב אומלל שמשלם עכשיו 1000 ש"ח על חציית פס לבן.

סיכם את התנהגות הכביש של הנהג הישראלי מישהו בפורום השכן (פול-גז)

הנהג הישראלי פונה, מאותת ומסתכל במראה.

בסדר הזה.

אם נתחיל לכבד את נוכחותו של האחר לצדנו, לא נמצא את עצמנו במצבים מסכני חיים.

ברור לכולנו שהבשורה לא תצא מכאן לכל העולם בתוך יומיים, אבל אם נתחיל אנחנו - אחרים ילמדו מאיתנו.

אגב, את הגזרה של המצלמות הצלחנו להסיר באמצעות שיתוף כוחות ויצירת רעש ציבורי נרחב מכל הכיוונים.

יש לנו המון כח ביחד, אל תתנו לאף אחד לעשות לנו "הפרד ומשול".

ויפה שעה אחת קודם.

הקטע הבא שלך נשגב מבינתי :

"במדינת ישראל האזרח הממוצע הוא עבד של המדינה אך "אין תמורה לאגרה"

המדינה אינה בונה תשתיות הראויות לנהיגה או רכיבה "

אם תוכל להסביר בבקשה לבעלי תפיסה איטית כמוני מה עומד מאחורי ציטוט זה,תודה.

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה אומר שאם כבר בונים כביש חדש שידוע שיהיה בו עומס הוא יכולים לעשות אותו עם קצת יותר נתיבים.

ובלי קשר לנושא הזה, זה נכון.

אפילו כביש 6 נבנה עם 2 נתיבים לכל כיוון, שלדעתי זה לא הגיוני, וגם בו יש עומסים.

פורסם
אגב,גם אתה יכול להצטרף,אתה תגלה שזול יותר לשלם ביטוח מאוד יקר לקטנוע מאשר לתחזק רכב,ההפרש עלויות עצום.

יותר מכך,אם תחזיק גם רכב גם קטנוע,נסיעות בקטנוע יתקזזו עם ההוצאות רכב שהיה צריך לעמוד בפקק,כך שבכל מקרה תהנה משני העולמות ותספיק הרבה יותר בחיים.

אתה קצת באיחור - יש לי רישיון על אופנוע עוד מזמנים של TRIUMPH/BSA או 1978. הספקתי להיפגש עם טיפש, שלא עצר בעצור, להחליק כמה פעמים וכו'. אחר כך צרכים השתנו ועברתי לרכב. רכב דו"ג מתאים לקבוצה יחסית מצומצמת של אנשים, או כאלה שיכולים להחזיק את שתיהם. אין לי שום דבר נגד כלי עצמו, אלה נגד אנשים (או חלקם) שרוכבים עליו.

• תוכן חדש...