Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההבדל בין דו"ג לבין בעל רכב בישראל זה ביכולת היותר גדולה של בעל הדו"ג לצפצף על החוק.

לא תמצא רכב נוסע על המדרכה נגד הכיוון או עם הכיוון , מה שהפך לתופעה נפוצה על ידי הדו"ג.

הלוחצת על הראש.

תתפלא... כבר מצאתי.

נתיב פניה ימינה. שתי מכוניות סה"כ, כאשר הראשונה מחכה שיהיה אור אדום בצומת, כדי שיוכל להשתלב.

אבל לשני אין זמן, הוא עולה על המדרכה מימין, עוקף את הרכב,ו בגלל שזוהי פניה לא שם לב להולך רגל וכמעט דורס אותו, יורד לכביש וממשיך לנסוע כאילו כלום.

מה עוד אתה רוצה, סיפורים על אור אדום שנהגים עוברים אחרי שכבר עמדו כחצי דקה ראשונים ברמזור,

עקיפת אנשים שכבר נמצאים על המעבר חציה וסיכון חיי אדם או משהו אחר?

אם נתחיל לדבר על הרוצחים הפוטנציאלים על מכוניות, לא נסיים כאן. מספרם הרבה יותר גדול מרוכבי האופנועים המסוכנים.

אין לנהג הישראלי הממוצע שום יכולת(או רצון) לזהות סכנות שעורבות לו. לא סתם כולם עצבניים, מתלוננים על "כמעט תאונות" ואיך הם נמלטו מנהג מטורף.

אם הם היו מצפים את המצב שניה לפני, ב 85% - 90% מהמצבים לא היה שם שום דבר מפתיע.

אלה דברים שרבים מנהגי הדו"ג נאלצו ללמוד על בשרם, לכן הפכו לנהגים טובים יותר.

ויש את אלה שנשארו מטומטמים גם על דוג וגם על שאר כלי הרכב.

אין שום סיבה להצדיק ענישה מטומטמת(לאחר אישור משטרתי), בגלל שזהו דו"ג, בדיוק כמו שאתם לא מעודדים ענישה קולקטיבית של הנהגים על המכוניות.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נראה לי שזה מה שכואב לך.

אם זה מה שהיה כואב לך אז לא היית מבדיל בין אופנועים למכוניות.

מה שכואב לך זה שאתה עומד והם נוסעים.

ואני מסכים שעברייני תנועה צריך להעניש.

ואני מסכים שהרבה רוכבי אופנוע הם מפגרים שכדי לחסוך כמה שניות בדרך הקצרה ממילא לעבודה יסכנו את החיים שלהם.

אבל מר פרחי - הגזמת!

תתפלא, אבל ממש לא מפריע לי להגיע 5 דקות מאוחר יותר לעבודה.

אני עובד בנאסא ?

לחי שעוד לא הבין, בכביש הספציפי הזה הפכו רוכבי הקטנועים את שול הדרך השמאלי לנתיב מהיר, ולכן הם ראויים לענישה בדיוק כמו זוג החוכמולגים שניתפסו שם עם מכוניות, ביחד עם הקטנועים.

לא רק שאני לא מבדיל בין מכוניות לכלים דו גלגלים, אני גם לא מבדיל בין נהנגים להולכי רגל.

אתמול עמד שוטר בפינת הרחובות סלמה ושוקן וחילק ביד רחבה דוחות להולכי רגל שחצו את הכביש באור אדום.

500 ש"ח קנס, וכמה מתוכם בהחלט סיכנו את חייהם שחצו נתיב תחבורה ציבורית באור אדום.

אני מבטיח לכם שיותר הם לא יחצו צומת באור אדום.

והשנה נהרגו לא מעט הולכי רגל בדרך הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הקטע הבא שלך נשגב מבינתי :

"במדינת ישראל האזרח הממוצע הוא עבד של המדינה אך "אין תמורה לאגרה"

המדינה אינה בונה תשתיות הראויות לנהיגה או רכיבה "

אם תוכל להסביר בבקשה לבעלי תפיסה איטית כמוני מה עומד מאחורי ציטוט זה,תודה.

אני יכול להסביר בשמחה.

האזרח הישראלי משלם מסים ישירים ועקיפים בכמות אדירה, למעשה, מדינת ישראל הפכה להיות מומחית ביצירת מסים עקיפים חדשים.

בכל קניה שלך, לא משנה מה תקנה אתה מעביר המון המון כסף למדינה.

רכב חדש מזכה את המדינה בחמישים אחוזים בערך מהתשלום שלך.

דלק מזכה את המדינה בלמעלה מ60 אחוזים מהתשלום שלך,

ביגוד מזכה את המדינה במלמעלה מ37 אחוזים מהתשלום שלך.

בקיצור, אתה משלם למדינה המון, גם אם אתה לא באמת מודע לעובדה הזו.

חשבת שאם אתה מתחמק ממס הכנסה אתה לא נותן כלום למדינה? מס הכנסה הוא למעשה מעט מאד ממה שאתה משלם.

עוד לא דיברנו על ה3 שנים שנתת למדינה בצבא.

אם תרצה לעשות חשבון פשוט, אם אתה עובד בעבודה פשוטה, מרוויח מעט יותר משכר מינימום ומשלם מס לפי המדרגה הראשונה, בתום 40 שנות עבודה, כמות המסים הישירים ששילמת (מס הכנסה וביטוח לאומי בלבד) תהיה שוות ערך ל8 שנות עבודה!

מהצד השני אתה לא מקבל תמורה מספקת:

הדרכים חרא,

השלטון חרא,

המשטרה חרא,

השירות שאתה אמור לקבל מהמדינה בדמות הנפקת תעודות ודומיהן - ניחשת נכון - חרא.

למעשה, בכל אשר תפנה למוסד של המדינה שאמור לתת לך שירות כלשהו, אתה תגלה שהשירות לא עומד בסטנדרטים אנושיים בסיסיים.

בשורה התחתונה, בשביל מה שאתה משלם אתה לא מקבל מספיק.

המינימום שהמדינה יכולה לעשות בשבילך כמשתמש בדרכים שהיא סללה זה לפרסם את המיקומים של הצמתים הכי מסוכנים או הנקודות האדומות ביותר במפת הדרכים הישראלית, עד לפני יומיים המדינה סירבה בתוקף לפרסם נתונים כאלו (וגם כשפרסמה, אתה בטח לא ראית את זה כי זה פורסם ב"שושו").

אני מקווה שההרחבה הזו הבהירה לך את הפסקה ה'סתומה' שלי.

במידה ולא, אשמח להמשיך את הדיון הזה בהודעות פרטיות על מנת שלא ללכלך את השירשור.

פורסם

אני עובד בנאסא ?

לחי שעוד לא הבין, בכביש הספציפי הזה הפכו רוכבי הקטנועים את שול הדרך השמאלי לנתיב מהיר, ולכן הם ראויים לענישה בדיוק כמו זוג החוכמולגים שניתפסו שם עם מכוניות, ביחד עם הקטנועים.

לא רק שאני לא מבדיל בין מכוניות לכלים דו גלגלים, אני גם לא מבדיל בין נהנגים להולכי רגל.

אתמול עמד שוטר בפינת הרחובות סלמה ושוקן וחילק ביד רחבה דוחות להולכי רגל שחצו את הכביש באור אדום.

500 ש"ח קנס, וכמה מתוכם בהחלט סיכנו את חייהם שחצו נתיב תחבורה ציבורית באור אדום.

אלה בוודאי לא יחצו יותר צומת באור אדום, חלקם אני מבטיח לך נהרגו כאשר חצו בירוק .

רבי חן בוא תן לי להבין את משנתך.

מחר יבוא המחוקק ויחליט כי מותר לנסוע על שול ימין ועל שול שמאל. זה יהיה בסדר מבחינתך.

מחר יבוא המחוקק ויחליט להעלות את המהירות בכבישי ארצינו המהירים ל 150 קמ"ש זה יהיה בסדר מבחינתך.

או בלשון אחרת

האם כל מה שהמחוקק קובע בהכרח הוא נכון בטיחותי וכו'

אני לתומי סבור שלא

חלק מן החוקים הם פרי אילוצים פוליטיים ,לחץ של לוביסטים , וכו'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני יכול להסביר בשמחה.

האזרח הישראלי משלם מסים ישירים ועקיפים בכמות אדירה, למעשה, מדינת ישראל הפכה להיות מומחית ביצירת מסים עקיפים חדשים.

חשבת שאם אתה מתחמק ממס הכנסה אתה לא נותן כלום למדינה? מס הכנסה הוא למעשה מעט מאד ממה שאתה משלם.

אם תרצה לעשות חשבון פשוט, אם אתה עובד בעבודה פשוטה, מרוויח מעט יותר משכר מינימום ומשלם מס לפי המדרגה הראשונה, בתום 40 שנות עבודה, כמות המסים הישירים ששילמת (מס הכנסה וביטוח לאומי בלבד) תהיה שוות ערך ל8 שנות עבודה!

הדרכים חרא,

השלטון חרא,

המשטרה חרא,

למעשה, בכל אשר תפנה למוסד של המדינה שאמור לתת לך שירות כלשהו, אתה תגלה שהשירות לא עומד בסטנדרטים אנושיים בסיסיים.

המינימום שהמדינה יכולה לעשות בשבילך כמשתמש בדרכים שהיא סללה זה לפרסם את המיקומים של הצמתים הכי מסוכנים או הנקודות האדומות ביותר במפת הדרכים הישראלית, עד לפני יומיים המדינה סירבה בתוקף לפרסם נתונים כאלו (וגם כשפרסמה, אתה בטח לא ראית את זה כי זה פורסם ב"שושו").

זה מאוד מעניין לקרוא את דבריך.

ראה ידידי...

על הכביש הכל נוצץ וחדש.

בסופר סל בכל מקום יש שפעת גן עדן.

נתב"ג עמוס לעייפה.

מחירי דיור מאוד גבוהים והציבור רוכש.

בחגים כל בתי הארחה מלאים,גם לא בחגים.

יש בנייה של מכלול כבישים ותמיד יש תוספת מחלפים נאה.

השיפור בכבישים לא מספיק מהיר בשל שפעת הרכב הנוסע עליו.

כולם משוחחים עם כולם רוב שעות היום ברשת הסלולרית.

כולן מסתובבות עם סלולריים מהמתקדמים שיש.

הצעירות לבושות טיפ טופ במיטב האופנה ומחלפות שערן של הנשים הדור מאוד.

המון המון ג'יפים שאינם פרקטיים, חדשים, בעלי עוצמה רבה נהוגים בידי נשים מחוטבות.

חניות המרכולים עמוסות בשפע וברכב יוקרתי וחדש.

הרכבת מסיעה עשרות אלפים,פעם גם רכבת לא היתה.

יש המון שחיתות שממנה ניזונים בעושר רב משפחות פקידים מוסדיים,הם לא מתלוננים.

רוב העם מוכן לבזבז בדרך לעבודה ובכלל,שעות יקרות של דישדוש בפקקים.

כעת גם בורסת נירות הערך גואה.

המון אופנועים נוצצים על הכבישים,על חלקם משולמים מחירי אחזקה עצומים.

ביטוח הדו גלגלי יקר בשמיים ומאות אלפי צעירים משלמים ונהנים מהתמורה.

בחגים ובחופשות משפחות שלמות יוצאות לשופינג בחו"ל.

כל זה מתבצע במדינה חרא כפי שכתבת...היכן עוברת האמת ?

פורסם

אני עובד בנאסא ?

משהו שמפריע לי בחלוקת דוחות לקשישים.

לפעמים אני נתקל בשוטר שנחבא מאחורי שיח ותופס סטודנט ורושם דו"ח,עד כאן בסדר.

אבל אותו שוטר אינו מפעיל תמיד שיקול דעת,חוצה זקנה מבוגרת שקשה לה לעמוד על רגליה,אולי ניצולת שארית הפליטה,קשת יום,המראה מעיד,היא חוצה באדום,הוא קופץ כאילו מצא שלל רב.

דחילאק אדון שוטר,לעיתים ניצולים אלו אשר עול חייהם שדף את עורם מתחננים אליך שלא תרשום דוח ואתה כן רושם,למה לא לנסות להסביר להם בסבלנות על מידת הסכנה במקום למה להתנפל על הפנקס ?

ליבי נכמר כאשר זקנים כאלו עומדים נבוכים מול קומתו הזקופה ומתחננים,לא רצוי שכלפיהם תשונה המדיניות ? להסביר ולהזהיר בכתב.

פורסם
משהו שמפריע לי בחלוקת דוחות לקשישים.

לפעמים אני נתקל בשוטר שנחבא מאחורי שיח ותופס סטודנט ורושם דו"ח,עד כאן בסדר.

אבל אותו שוטר אינו מפעיל תמיד שיקול דעת,חוצה זקנה מבוגרת שקשה לה לעמוד על רגליה,אולי ניצולת שארית הפליטה,קשת יום,המראה מעיד,היא חוצה באדום,הוא קופץ כאילו מצא שלל רב.

דחילאק אדון שוטר,לעיתים ניצולים אלו אשר עול חייהם שדף את עורם מתחננים אליך שלא תרשום דוח ואתה כן רושם,למה לא לנסות להסביר להם בסבלנות על מידת הסכנה במקום למה להתנפל על הפנקס ?

ליבי נכמר כאשר זקנים כאלו עומדים נבוכים מול קומתו הזקופה ומתחננים,לא רצוי שכלפיהם תשונה המדיניות ? להסביר ולהזהיר בכתב.

אתה עושה צחוק?! בדיוק להיפך!

סטודנט צעיר וזריז יכול בצורה הרבה יותר ריאלית לחצות כביש גם באור אדום אם יש טווח ראיה מלא למרחק רב והוא יודע בוודאות שהוא יספיק לחצות גם אם פתאום תופיע מכונית ב-300 קמ"ש.

קשישה לעומת זאת מזדחלת לאיתה, היא נכנסת לכביש כשאין אף מכונית באופק איך אין לדעת איך היא תצא ממנו....

בלי שום קשר לדוחות, עונשים, הסברה, מוסריות, וכו'... עובדתית במקרים רבים בחור צעיר כן יכול לחצות כביש גם באור אדום (מבחינת מסוגלות, לא הרשאה) בלי שום סכנה, לעומת קשישים שהסיכוי שלהם לסיים את החציה בזמן באותו מקרה הוא הרבה יותר נמוך.

פורסם
אתה עושה צחוק?! בדיוק להיפך!

סטודנט צעיר וזריז יכול בצורה הרבה יותר ריאלית לחצות כביש גם באור אדום אם יש טווח ראיה מלא למרחק רב והוא יודע בוודאות שהוא יספיק לחצות גם אם פתאום תופיע מכונית ב-300 קמ"ש.

קשישה לעומת זאת מזדחלת לאיתה, היא נכנסת לכביש כשאין אף מכונית באופק איך אין לדעת איך היא תצא ממנו....

בלי שום קשר לדוחות, עונשים, הסברה, מוסריות, וכו'... עובדתית במקרים רבים בחור צעיר כן יכול לחצות כביש גם באור אדום (מבחינת מסוגלות, לא הרשאה) בלי שום סכנה, לעומת קשישים שהסיכוי שלהם לסיים את החציה בזמן באותו מקרה הוא הרבה יותר נמוך.

נכון בדיוק להפך,צודק,לכן יש טעם להסברה סובלנית במקום להתנפל על הפנקס דוחות.

המטרה היא גם להסביר את מה שכתבת ולא תמיד לחפש את הגרוש הנוסף.

זו הסיבה שביקשתי לגלות אורך רוח כלפי קשישים,בפועל אין רחמים,קודם קונסים ,ספק אם מסבירים.

פורסם

ברור שעדיף הסברה לעומת קנסות חסרי תועלת (לא מסכים עם מה שכתבו קודם לגבי אנשים שקיבלו דו"ח וכבר לא יחצו באדום..) , אבל אתה כתבת קודם שהקנסות נגד הסטודנטים הם דווקא בסדר. אז על מה ולמה האפליה?

פורסם
ברור שעדיף הסברה לעומת קנסות חסרי תועלת (לא מסכים עם מה שכתבו קודם לגבי אנשים שקיבלו דו"ח וכבר לא יחצו באדום..) , אבל אתה כתבת קודם שהקנסות נגד הסטודנטים הם דווקא בסדר. אז על מה ולמה האפליה?

יען כי :

קשישים אלו נולדו לעולם צפוף פחות.

אינם מודעים לסכנה עקב מהירות הרכב וחלופת הרמזור.

קשה להם להבין שהם עצמם כבר איטיים יותר ותגובותיהם קהו.

נטל העבר שלהם ומה שחוו משבש לעיתים את תשומת ליבם.

אין אפליה,אבל לקשיש יש צורך חשוב יותר בהסברה מאשר בפיסת ניר חסרת תועלת.

אחת ממטרות הקנס היא השלמת הכנסה למדינה,הם הקשישים שילמו בעבר מחיר תקומה יקר מאוד.

הצעירים יותר מודעים במאה אחוז למצב,פעולתם נעשית בהבנה מלאה.

קביעתי אינה גורפת,שיקול הדעת של השוטר גם חשוב כאן,אבל כמעט ואין להם,הם רוצים כסף,הסברה בעדיפות אחרונה.

פורסם
אני יכול להסביר בשמחה.

הדרכים חרא,

השלטון חרא,

המשטרה חרא,

תעבור לגור באירופה. גן עדן סוציאליסטי עם 20% מובטלים, מיליוני מהגרים מוסלמים וכלכלה קורסת.

פורסם

איך חוקי, אם התקנות/חוקים קובעים אחרת?

איך חוקי, אם בכדי ליסוע על השול השמ' הנך חוצה קו הפרדה לבן?

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...