Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שהרשימה שלך כ"כ מוגבלת (באופן סופי לדבריך) כי אפשר היה בכיף להציע אופציות נוספות. אני אישית הייתי לוקח איזה קיה (כן כן!) לנסיעת מבחן, היא ידועה במרווחות ובנוחות הפנימית, גם הבטיחות היא צד חזק, העיצוב תמיד עושה לי את זה (באופן אישי), וגם בביצועים היא סבבה.

בפעם המיליון, זה לא קשור אליי!

אלו הרכבים ומתוכם צריך לבחור..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי כיעור וביצועים אפשר להתווכח. לגבי נוחות וגודל... קצת קשה.

לא הבנתי גם, מדובר על ספסל אחורי לשלושה ילדים שצפוף לך, לא? אז בלי קשר לבגאז', הספסל של I30 ושל אחותה הסטיישנית לא אותו דבר? האם הסטיישן רחבה יותר? לא נראה לי, אולי אני טועה.-אין לי מושג,אבל זה לא רק בגלל הספסל האחורי,הבגז בI30 מאוד מאוד קטן,בגלל הפרמטר הזה פסלתי אותה. בסטיישן יש בגז' יותר גדול כך שאם אפשר לקבל אותו,אולי זה כן כדאי.

בודדות המתחרות לפוקוס מבחינת המרחב האחורי. אני משער (בלי לדעת) שהאוקטביה והפלואנס רחבות לא פחות.-אני רק יכול לשפוט על פי המודל שברשותנו-2006 והוא מאוד צפוף מאחור ל3 ילדים גדולים (20,18,11).

אגב לגבי "איטיות" ,נהגת על קרוז או לנסר בגרסת ה1.6 ל'? אם לא אז נסה. אני משער שצפויה לך הפתעה קטנה בציפיות שלך.[/quote]-מן הסתם לא,לכן אני רוצה ללכת לנסיעות מבחן..למרות שכל חוות הדעת ברשת כולל כאן קובעות כמעט באופן חד משמעי שהפוקוס הוא הרכב בשבילנו מבין המכוניות המוצעות.

• תוכן חדש...