Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה אתה נוסע בשנה שמשתלם לך לקחת ליסינג כשהמס על ליסינג רק מטפס מעלה ?

קשה לי לענות לך על השאלה הזו כי אני פשוט לא יודע..למען האמת אני בודק בשביל אבי משום שהוא מתקשה להחליט באיזה רכב לבחור מהעבודה.

אני מתקשה להבין למה לא הציעו לו עוד רכבים כמו -קורולה, פלואונס, קיה וכו'..המבחר די דל משום מה.

מה שאני כן יכול לומר לך זה שרוב הנסיעות הן בתוך העיר+נסיעות יום-יומיות מפתח תקווה לתל אביב לעבודה ובחזרה.

כאמור, הרכב לא צריך להיות מכונית מירוץ..אבל כן חשוב שהוא יהיה מרווח ובטיחותי ,שקט ונעים לנסיעה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע,

אם פוקוס צפופה, ורנו לא ברשימה, ורכב יותר גדול (לא מקבוצה 2) לא בא בחשבון,

הגענו למבוי סתום.

תנסו אולי את לנסר, אבל היא פחות מרווחת מפוקוס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בכנות, אני לא מבין אותך.

בכל הפרמטרים שציינת כחשובים לך אין תחרות לפוקוס מהרכבים שהצעת.

מבחינת מרווח היא הגדולה, המרווחת והנוחה מהשלוש. אתה עם שלושה ילדים אז אין לך בכלל מה לחשוב עוד דקה.

אתה מציין כי ביצועים הם הכי פחות חשובים מבחינתך, ואם זה כך אז הפוקוס תהיה לך בת לוויה מצויינת.

אני משער שהסיבה היא שאחרי כמה שנים בא לך לנסות ולחליף רכב אחר, זה בסדר ולגיטימי, אבל לא ישנה את העובדה שזה הרכב המתאים לך ביותר.

אגב, בהחלט יש שינוי, אם כי זה אוטו רכב. קיימים שינויים בתא הנוסעים ה"מהודר" יותר יחסית ל2006. בנוסף לכך הרכב שקט יותר בשיוט מבחינת רעשי רקע (נאמר לי כי הבידוד שופר במתיחת הפנים האחרונה).

הI30 והמאזדה פחות מרווחות, גם בסעיף תא הנוסעים וגם בסעיף תא המטען.

הקרוז לדעתי פשוט גרועה. לא פחות ולא יותר. זה גם מנהיגה עימה וגם מחוות דעת של חברים לעבודה שהזמינו מליסינג ויש להם.

הרכב כבד ולא זז, ולדעתי גם לא כזה מרווח. הרבה יותר רושם חיצוני מאשר ת'כלס בשטח.

את הלנסר לא מכיר מהיכרות אישית.

אגב, בתחילה אמרת שזה בשבילך, אח"כ אמרת שזה בדיקה עבור אביך...

גם ציינת כי כל הרכבים הם "זבל" ואתה רוצה את ה"זבל" הפחות גרוע...לא נראה לי כמו התיחסות רצינית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
למען האמת אני בודק בשביל אבי משום שהוא מתקשה להחליט באיזה רכב לבחור מהעבודה.

אולי אתה, כאחד הילדים שרוצה לגוון, מתלונן על הצפיפות, ואביך לא חושב שפוקוס צפופה ל 3 ילדים (אפילו גדולים)?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי אתה, כאחד הילדים שרוצה לגוון, מתלונן על הצפיפות, ואביך לא חושב שפוקוס צפופה ל 3 ילדים (אפילו גדולים)?

אבי אכן חושב שהפוקוס צפופה, לכן הוא רצה את הS-MAX שהיא עם 7 מושבים.

מתי שכל המשפחה נוסעת יחד, תמיד יש תלונות כל הנסיעה על הצפיפות.

פורסם
בכנות, אני לא מבין אותך.

בכל הפרמטרים שציינת כחשובים לך אין תחרות לפוקוס מהרכבים שהצעת.

מבחינת מרווח היא הגדולה, המרווחת והנוחה מהשלוש. אתה עם שלושה ילדים אז אין לך בכלל מה לחשוב עוד דקה.

אתה מציין כי ביצועים הם הכי פחות חשובים מבחינתך, ואם זה כך אז הפוקוס תהיה לך בת לוויה מצויינת.

אני משער שהסיבה היא שאחרי כמה שנים בא לך לנסות ולחליף רכב אחר, זה בסדר ולגיטימי, אבל לא ישנה את העובדה שזה הרכב המתאים לך ביותר.-גם נכון, אבל אני באמת לא נהנתי כנוסע מהפוקוס.

אגב, בהחלט יש שינוי, אם כי זה אוטו רכב. קיימים שינויים בתא הנוסעים ה"מהודר" יותר יחסית ל2006. בנוסף לכך הרכב שקט יותר בשיוט מבחינת רעשי רקע (נאמר לי כי הבידוד שופר במתיחת הפנים האחרונה).-שקט זה מרכיב חשוב מאוד,אבל כמו שאמרתי הכי חשוב שהרכב יהיה מרווח.

הI30 והמאזדה פחות מרווחות, גם בסעיף תא הנוסעים וגם בסעיף תא המטען.

הקרוז לדעתי פשוט גרועה. לא פחות ולא יותר. זה גם מנהיגה עימה וגם מחוות דעת של חברים לעבודה שהזמינו מליסינג ויש להם.

הרכב כבד ולא זז, ולדעתי גם לא כזה מרווח. הרבה יותר רושם חיצוני מאשר ת'כלס בשטח.

את הלנסר לא מכיר מהיכרות אישית.

אגב, בתחילה אמרת שזה בשבילך, אח"כ אמרת שזה בדיקה עבור אביך...

גם ציינת כי כל הרכבים הם "זבל" ואתה רוצה את ה"זבל" הפחות גרוע...לא נראה לי כמו התיחסות רצינית.

רשמתי שזה בשבילי כי אני רושם את ההודעות במקומו של אבי, אבל אני שואל את השאלות שהוא רוצה לשאול.

אכן ציינתי שכל הרכבים "זבל", מכיוון שאחרי הרבה בדיקות ברשת הבנתי שהרכבים האלו פשוט לא טובים מספיק ולכל אחד מהם יש חיסרון גדול אחר..

אגב, לא פסלנו את הפוקוס , נלך לנסיעת מבחן איתה ואז נחליט. אני פשוט רוצה לדעת אם יש טעם לבדוק את הלנסר והקרוז או ללכת על הפוקוס כברירת מחדל..

פורסם

למה לא לעשות נסיעת מבחן על לנסר?

תנסו, אולי הרכב ימצא חן בעינייכם.

הבעייה היא שהאופציות שלכם מצומצמות.

למשל, למי שצפוף ברכב משפחתי רגיל, יכול לשקול את רנו קנגו החדשה, בנזין, אוטומטית.

רכב משפחתי לכל דבר, יותר שימושי ויותר מרווח מרכב רגיל.

פורסם

לנסר מרווחת מאוד ביחס למשפחתית, נסה אותה, אולי זה יותר טוב מהפוקוס. או שתנסה להזיז את המושבים הקדמיים עוד טיפה קדימה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה לא לעשות נסיעת מבחן על לנסר?

תנסו, אולי הרכב ימצא חן בעינייכם.

הבעייה היא שהאופציות שלכם מצומצמות.

למשל, למי שצפוף ברכב משפחתי רגיל, יכול לשקול את רנו קנגו החדשה, בנזין, אוטומטית.

רכב משפחתי לכל דבר, יותר שימושי ויותר מרווח מרכב רגיל.

ידידי אין מה לשקול לצערי..אלו האופציות וצריך לבחור מבינהן:לנסר\פוקוס\קרוז.

כנראה נלך לנסיעות מבחן בקרוב ואז נחליט,כרגע לפי כל חוות הדעת הבחירה תהיה פוקוס,אבל אני מקווה שהקרוז או הלנסר יפתיעו אותנו.

קיבלנו חוות דעת חיובית מאוד ממכרים שברשותם קרוז החדשה ,שאמרו שזו מכונית מצוינת ומרווחת.

פורסם

פורד פוקוס - קבוצה 12 מס ירוק , בין היקרות ביותר ולטעמי האישי אוטו לזקנות

מיצובישי - לא יודע קבוצה , משחטת דלק .

מאזדה 3 - קבוצה 8 , אותה הגברת בשינוי אדרת וקטנה מבפנים (אבל אמינות לכל החיים)

אני אישית לקחתי

יונדאי I30CW קבוצה 6 , סטיישן מרווח וזריז , נכון הוא לוגם כמו המאזדה אבל לטעמי - סיפור הצלחה :wink:

בדוק גם על הסקודה אוקטביה 1200 טורבו קבוצה 3 , שנכנסת לשוק וכמו שהבנתי בצעדי ענק (הזמנתי 2 יח') :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
פורד פוקוס - קבוצה 12 מס ירוק , בין היקרות ביותר ולטעמי האישי אוטו לזקנות-גם לדעתי זה רכב מכוער , עם ביצועים ירודים ולא נוח ומרווח בכלל,לפחות הדגם שברשותנו, מודל 2006.

מיצובישי - לא יודע קבוצה , משחטת דלק .-צריכת הדלק לא פרמטר מכיוון שהדלק על חשבון העבודה..הבנתי שהרכב מאוד רועש ולכן ככל הנראה לא נלך עליוף למרות שנלך לנסיעת מבחן בכל זאת.

מאזדה 3 - קבוצה 8 , אותה הגברת בשינוי אדרת וקטנה מבפנים (אבל אמינות לכל החיים)-קטנה מאוד כמו שאמרת ולכן לא אופציה.

אני אישית לקחתי

יונדאי I30CW קבוצה 6 , סטיישן מרווח וזריז , נכון הוא לוגם כמו המאזדה אבל לטעמי - סיפור הצלחה :wink:-אין אופציה לקבל את הדגם הזה, רק את הדגם הפשוט יותר ה-I30,והבגז שלו מאוד קטן כך שנאלצנו להוריד אותו מהרשימה.

בדוק גם על הסקודה אוקטביה 1200 טורבו קבוצה 3 , שנכנסת לשוק וכמו שהבנתי בצעדי ענק (הזמנתי 2 יח') :shock:[/quote]-אין אופציה לקבל.

כמו שזה נראה לי כרגע,עדיף לחכות לפוקוס החדשה,אם בכלל תהיה אופציה לקבל אותה, מאשר לקחת אחת מהמכוניות המוצעות.

האם ידוע מתי היא תגיע?

פורסם

חבל שהרשימה שלך כ"כ מוגבלת (באופן סופי לדבריך) כי אפשר היה בכיף להציע אופציות נוספות. אני אישית הייתי לוקח איזה קיה (כן כן!) לנסיעת מבחן, היא ידועה במרווחות ובנוחות הפנימית, גם הבטיחות היא צד חזק, העיצוב תמיד עושה לי את זה (באופן אישי), וגם בביצועים היא סבבה.

פורסם

לגבי כיעור וביצועים אפשר להתווכח. לגבי נוחות וגודל... קצת קשה.

לא הבנתי גם, מדובר על ספסל אחורי לשלושה ילדים שצפוף לך, לא? אז בלי קשר לבגאז', הספסל של I30 ושל אחותה הסטיישנית לא אותו דבר? האם הסטיישן רחבה יותר? לא נראה לי, אולי אני טועה.

בודדות המתחרות לפוקוס מבחינת המרחב האחורי. אני משער (בלי לדעת) שהאוקטביה והפלואנס רחבות לא פחות.

אגב לגבי "איטיות" ,נהגת על קרוז או לנסר בגרסת ה1.6 ל'? אם לא אז נסה. אני משער שצפויה לך הפתעה קטנה בציפיות שלך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...