Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש בית אורן עובר סלילה מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה סבבה במפה. מזכיר לפחות מלמעלה את מעלה עקרבים (לא הייתי ביערנים אף פעם). אתה יודע אולי באיזה שעות יש הכי פחות תנועה?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה סבבה במפה. מזכיר לפחות מלמעלה את מעלה עקרבים (לא הייתי ביערנים אף פעם). אתה יודע אולי באיזה שעות יש הכי פחות תנועה?

באופן כללי מדובר כנראה בכביש עם תנועה די מעטה, כיון שיש כביש מקביל הרבה יותר נוח (705). למרות שאני גר בקרבת מקום לא נסעתי בכביש זה כבר אי אילו שנים כך שהמידע שלי לגביו לא מהימן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כביש היערנים דיי ריק רוב הזמן.

בשישי-שבת הוא קצת יותר עמוס בגלל מטיילים ורוכבי אופניים (מסוכן!!! הם רוכבים על הכביש ויש מלא סיבובים עיוורים!)

שים לב שלאחר גשמים הכביש יהיה רטוב במקומות לא צפויים בגלל חלחול מים דרך הסלעים.

גם אם לא ירד גשם שבוע עדיין יש סיכוי לרטיבות.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מיקנעם אתה נוסע דרך מחלף אליקים לכביש 672 לכיוון דאליה תל כרמל.

עובר את דאליה ועספיא. קצת אחרי היציאה מעספיא אתה תגיע לצומת דמון.

בצומת דמון תפנה שמאלה והנה אתה בכביש בית אורן.

תהנה ותיזהר לא למות.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אחד הכבישים! יפה שסוללים אותו מחדש, למרות שגם לפני מצב הכביש היה שם לא רע בכלל.

כשהוא יהיה גמור ומסומן נבדוק אם יש שיפור בהרגשה ;)

QUOTE=georgesh;2717073]עם כל הכבוד לכמות הפיתולים שיש שם, זה לא הכביש לנהיגה ספורטיבית, הראות לרוב מאוד מצומצמת ובשעות היום לא מעט רוכבי אופניים מתאמנים שם.

מצטער, אבל זה אחושילינג כביש לנהיגה ספורטיבית. מסוכנת, אבל ספורטיבית.

בלילה באמצע שבוע אין שם אופניים ואין הרבה תנועה (שאפשר לראות בקלות בלילה).

בגלל שמדובר בעורק חשוב לתושבי פסגת הכרמל (שכונת דניה והכפרים הדרוזים עספיא ודאליה-תל-כרמל) העבודות מבוצעות בלילה ובלי מספיק סימונים מוקדמים.

באותו זמן שעבדו על בית אורן, עבדו גם על כביש החוף ופשוט סגרו אותו בחלק של עתלית והעבירו את כל התנועה לכביש 4.

הבעיה היא שהם לא ממש השקיעו בשילוט ובאחד הימים פשוט גיליתי בהפתעה שכביש החוף חסום...

פורסם

זה הצד של נשר, הסוף של כביש היערנים (או ההתחלה כשעולים).

יש סיבה טובה לזה שעוקפים על קו לבן שם ? ...(רמז - אין).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
יצאנו לבדוק.

והאספלט תענוג לנהיגה,עשה חשק לחזור על אותו מסלול כמה וכמה פעמים.

דווקא נראה טוב. הלוואי בכל הארץ! :-)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

הא! ידעתי!

עברתי היום באיזור וראיתי סימנים של גומי רחב שעבד קשה...

תהיתי לעצמי מי ראה את השרשור והלך לבדוק :-D :-D :-D

מקווה שנהנתם ונזהרתם.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
כן ה Z והאיבו מקשקשות חופשי זנב ומשאירות פסים.

קשקוש מוחלט!

בזנב מכשכשים, לא מקשקשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...