Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כואב ועצוב לי לשמוע - בייחוד כשיש לי הרבה אהדה כלפי אהובי שי, הרבה מאוד למען האמת.

זה שהם עושים דברים מוזרים עם רכב התצוגה - מילא - זה הסטנדרטים שלי שמבקשים יותר מידי.

אבל לשמוע סיפור כזה זה קצת עצוב.

אני לא יודע אם כדאי להם אפילו להגיב כי בדרך כלל זה רק גורר למצב יותר גרוע.

הדברים שאני יכול לאמר הם שאני לא מבין למה למוראל למכור בארץ רמקולים שלהם מפס ייצור סיני כשיש להם מפעל ייצור שלם כאן בארץ... לא ברור לי.

ההשוואה בין הדוטק אוביישן לB6A - אין לי מושג אפילו אם זו השוואה הוגנת היות והדוטק אוביישן הוא סה"כ סט ברמה גבוהה יחסית.

אני מבין שהעניינים ביניכם לא הסתדרו בדלתיים סגורים ולכן השרשיר הזה נפתח כאן על גבי דפי הפורום.

מה שבטוח זה שהתדמית הוורודה וה"מושלמת" שהם ניסו ליצור לעצמם נהרסה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי, מי אמר שהם ניסו ליצור את התדמית הורדה(לא שכל בעל עסק לא היה רוצה אחת)?

ומי אמר שהיא נהרסה? נניח (ואני בכלל לא אומר שזה נכון , בכלל לא ) חלק מהדברים לא נכונים , זה נקרא להרוס?

אם עכשיו אני אפרסם שהתקנתי אצל מתקין X שכל התקנותיו מעולות ואגיד שהוא התקין בזלזול וכו , זה יהרוס את התדמית ? מי אמר שאני לא משקר ?

בקיצור, אני לא אומר שזה מה שקרה פה, אך אל תספיד את התדמית הוורדה שלטענתך, שהם ניסו לייצר.

בנוסף: איך אתה אומר שעדיף שהם לא יגיבו ? שתיקה מעידה על הסכמה, גם אם פותח השרשור צודק במאה אחוז מדבריו , צריכה להיות תגובה.

פורסם

מוטי

אהובי שי לא פעם ולא פעמים אמרו שכל לקוח אצלם יוצא מרוצה ואין אצלם דבר כזה להקל ראש בעבודה.

צריך להזהר עם הצהרות כאלו וצריך להזהר עם מה שאומרים.

אני מכיר אותם אישית ולפי מה שאני ראיתי מדובר בבית התקנות מתוחזק היטב ומאורגן היטב.

מה שאני ראיתי זה עסק שעובד נכון וראיתי שני אנשים שבאמת יש להם להט לשוק ולמקצוע הזה, ראיתי שני אנשים שמאוד אוהבים לטפח את מתקין הבית שלהם ומהללים אותו.

ראיתי המון דברים טובים - אבל תדמית ורודה היא תדמית ללא רבב וזה בהחלט מה שהם ניסו לייצר כאן, זה נהרס, בין אם הם בסדר או לא.

מוטי - אתה יודע איזה נזק שמועה מייצרת? -> זה ממש לא משנה אם אתה אשם או לא.

לקוח לא מרוצה ועוד על גבי דפי פורום שהם צריכים להיאבק בו על דעתם - זה מסוכן, בין אם זה נכון או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסוכן נכון , אך לדעתי צריך לבדוק את העניין לעומק לפני ש"הורסים " להם את התדמית. וזה נכון לגבי כל בית עסק, תמיד יכולה להיות שמועה, יכול להיות שהיא נכונה ויכול שלא.

פורסם

מוטי התדמית שלהם לא נהרסה.

יש להם כאן שלל עבודות שפורסמו ישירות ע"י הלקוחות שלהם שהיו מאוד מרוצים והיה ניתן להרגיש זאת מאופן הכתיבה שלהם.

אבל הנסיון ליצור תדמית מושלמת של "לי זה לא יקרה" מצטער - זה וודאי, נהרס וחבל כי דווקא די הלך להם עד עכשיו.

סה"כ אני בטוח שהם ימשיכו להעלות עבודות שלהם וסה"כ הם כן משתפרים מעבודה לעבודה (למרות הנטייה שלהם לדרוס ביקורות במסווה של נחמדות) ואני גם בטוח שלקוחות מרוצים שלהם ימשיכו להעלות עבודות שהם מרוצים מהם.

אבל מספיק ביקורת אחת שלילית והמאזן שלהם הוא כבר לא ללא רבב.

אני מקווה שכל העניין לא יגיע רחוק מידי ושהרוחות ירגעו.

אני שמח שפותח הת'רד בסופו של דבר כאן מצא סט שהוא מרוצה ממנו (וסט נהדר אני חייב לציין) חבל לי שזה לא קרה במקום בו הותקנה המערכת לראשונה.

Pioneer TS-X150

פורסם
לצורך העניין דרור "עזר" כאן בפורום ואני התקשרתי אליו.

וכן הוא לא פעם אמר שמורל זה סיני זול ופשוט ורק DLS זה שוודי.

מעניין שעל גבי מורל באמת כתוב Made in Israel - מייוצר בסין :lol:

ועל אריזה של DLS כתוב Made in China - מייוצר בשוודיה :lol:

אגב עובד איתי בחור שבעבר עבד במפעל של מורל וכן זה היה ביבנה ולא בשנזן.

אפרופו שוודי. לא מזמן יצא לי לראות את ספינת הדגל של DLS, הסקנדינביה וראה זה פלא, על כל האלמנטים מצויין בפירוש

MADE IN TAIWAN לא שוודיה ולא נעליים. אני בטוח שזה לא מקרין על איכות המוצר הסופי אבל, למייטב ידיעתי המרחק בין שוודיה לטייואן הוא די גדול:roll:

דרך אגב, גם המגברים של DLS מיוצרים במזרח הנה מייל שלמרות הניסוח הדיפלומאטי שלו מודים בו על ארץ היצור:

Thank you very much !

I have another question:

Where are DLS Ultimate amps made in ?

- Show quoted text -

Reply

Forward

Reply

[email protected] to me

show details 12/1/09

I´m not 100% sure, but I know that they designed in Sweden and I THINK that they are made in Taiwan but I might be wrong.

Br,

- Team ReVolution

עוד כמה שרשורים מאתרים בחול בהם דנים על מקור הייצור:

http://www.diymobileaudio.com/forum/...-whats-up.html

http://forum.edesignaudio.com/showth...edda7a6fe&

http://audiogroupforum.com/csforum/a...p?t-38438.html

שוב, אני בטוח שזה לא מקרין על איכות המוצר אבל למה להתהדר בנוצות לא להם? ועל הדרך להכפיש מוצרים אחרים שמיוצרים במזרח (גם זה לא מדויק מכייון שמלבד הטמפו/פולס שאר הקו של מורל מיוצר בארץ)

אלי

פורסם

לא כל כך משנה לי אם מוראל מייצרים את הרמקולים שלהם כאן או בסין למעט עניין של גאווה ישראלית אבל אני פשוט לא רואה מה ההגיון למכור רמקולים שיוצרו בסין כשיש להם מפעל ייצור בארץ.

גם המחיר זול מידי בכדי לקחת בחשבון את המשלוח ומיסי היבוא.

אני נוטה להאמין שיש להם פס ייצור מקומי גם לסדרות הטמפו והפולס.

וגם ממש לא משנה לי איפה DLS מייצרים - אני מזיל ריר על המגברים שלהם כבר שנים.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא רואה איך נהרס להם המוניטין, תגובה אחת לא חיובית לא הורסת מוניטין שנבנה במשך שנים.

אני לא רוצה להגיב על מה שהוא רשם ולנחש מה היה- נחכה לתגובתו של דרור.(אל תשכחו שגם במקרה הקודם שלקוח השמיץ אותם בסופו של דבר הוא היה הצד הלא בסדר)

עומרי

פורסם

1. לגבי שרות.

דרור באמת רצה לעזור לי עד הרגע שביקשתי לפרק DLS ולהתקין מורל. מאוד מהר הטונים עלו והוא ניתק כול מגע איתי.

וכאשר שי חזר לחנות חתחיל סיפור של הכסף.

2. לגבי ארץ ייצור.

אני לא חושב שיש ערך לארץ ייצור כזואת או אחרת (חוץ מכחול / לבן). כול עוד יש בקרת איכות של חברה גדולה וטובה, הכול אמור להיות בסדר.

פורסם

לא כול דבר, שמיוצר בסין הוא "זבל סיני". עומד אצלי על השולחן מגבר אוזניות DARKVOICE, שקיבל ביקורות מצוינות מכול המבקרים. זאת אומרת יש ויש.

AlexRC ,

ברור שיבואן של DLS ימליץ על DLS. מה צפית? הוא גם לא חייב להחליף את הרמקולים אחרי ההתקנה (הם כבר לא חדשים), כי בסופו של דבר הסכמת לעסקה. אם הכול היה, כמו שאתה מתאר, כשר אבל מסריח.

פורסם

לארץ הייצור, כמו שכתבתי, אין שום קשר לאיכות המוצר. כל זמן שהמפעל מוכר וישנה בקרת איכות טובה לא צריכה להיות שום בעיה.

הבעיה היא כשמשתמשים בארץ הייצור למתוח ביקורת על מוצרים אחרים מתחרים כשהמוצרים עליהם אתה ממליץ/ משווק/ מייבא מיוצרים לא רחוק משם...

אלי

פורסם

AlexRC ,

ברור שיבואן של DLS ימליץ על DLS. מה צפית? הוא גם לא חייב להחליף את הרמקולים אחרי ההתקנה (הם כבר לא חדשים)

לא לוקח צד או משהו אבל אתה אומר שהרמקולים לא חדשים - לפי התמונות של החלודה על המחברים הם לא היו חדשים גם בהתקנה. כל זה בהנחה שהתמונות אותנטיות.

בכל מקרה אין מה לטחון את זה עד שגם יהיה צ'אנס לצד השני להגיב לטענות.

פורסם

האמת אני החשב לפני רכישה

וגם בקרתי לפני שבועיים בחנות של שי

והאמת יצאת אם הרגשה מגיעלה מהחנות

נראה לי שהקטע של החנות זה רק למכור

דיברת אם שי. אם אני לא טועה ואמרתי לא. את החלקים שאני רוצה

אמר לי את המחיר שלו. אז אמרתי לו שקבלתי ביותר זול

אז התחיל להגיד לי. שאולי זה ישן משומש ושהוא היבואן

כמובן אל MOREL לא רצה לדבר -זה לא משנה שהוא היבואן -אני הלקוח ואני משלם

ומה שהלקוח רוצה צריך לתת לו

וגם שרציתי לשמוע אמר לי שאין צורך -ושאמרתי לו שאמרו לי שעדיף לשמוע

אמר לי תלך בחוץ לעמדה ותשמע

אולי זה בגלל שאני עושה בדיקה מחירים

אולי בגלל שבאתי בלי רכב -והחבר לא יכל לסגור עיסקה -כמו שאמורים לדפוק בברזל שחם

לפעם הבאה בתור בחור שעבד במכירות

בא לקוח תן לא לשבת תנסה להבין מה הצרכים של הלקוח והאם בא מוכן אם מפרט

ותנסה לרצות את הלקוח גם אם. לא קונה במידי -לקום מהכסא ולהשמיע את הרמקולים

והכיי חשוב שצריך לדעת שהלקוח משלם את לא עושה לו טובה

ומה שהוא רוצה תתן לו

שירות שירות

פורסם

sahargt

אף אחד לא עובד וגם לא חייב לעבוד עם כול היבואנים/יצרנים קיימים בשוק. בטח ובטח עסק שהוא בעצמו יבואן. זכותו המלאה להגיד לא, זכותך המלאה לקום וללכת. זה מה שאני עושה, כאשר המקום לא מתאים לי.

פורסם

הדברים שאני לא מבין זה למה למוראל למכור בארץ רמקולים שהם מייצרים בסין כשיש להם מפעל כאן בנס ציונה - לא דיברתי על טיב המוצר שהוא נהדר סה"כ, דיברתי על כך שאין שום הגיון בלשלוח סדרה לייצור בסין בכדי למכור אותה כאן בארץ כאשר מפעל הייצור כאן בארץ...

אני לא מבין למה אהובי שי אומרים לפותח הת'רד שמוראל זה זבל כאשר הרמקולים של DLS ומוראל חולקים את אותה הפלטפורמה לאורך הסדרות שלהם וגם יש קשר היסטורי עד כמה שידוע לי בין שתי החברות.

התדמית שלהם לא נהרסה - הנסיון שלהם ליצור תדמית חסרת פגמים - זה מה שכן נפגע ועל זה אני מדבר, חברים, תלמדו לקרוא את מה שאני כותב, אל תמהרו להסיק מסקנות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...