Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לגבי ביקורות כאן בפורום.

אני זוכר בבירור ויתקנו אותי אם אני טועה אבל שרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=337764 היה הרבה יותר ארוך עם מלא הסברים על התנהלות של אהובי שי.

מאוד מעניין איך הוא התקצר. :oops:

2. אני אשתדל לענות לדרור.

a. זה מאוד משעשע אותי שאתה כותב מסמכים בשמי. תודה, אבל אני חושב שאסתדר לבד.

b. הרמקולים C6A שהחלפת אכן היו משומשים עם קרוסים חלודים. כך שאני לא מבין מה בעיה לקבל ציוד משומש בחזרה.

c. אלכס לא מילא את כול בקשותי באת ההתקנה ואתה נתת לו את כול הגיבוי שלא להעביר קרוסים לפלטה אחורית, לחתוך מחברים מקוריים ולא להעביר קבלים חדשים לסט קדמי. בפעם הבאה זה יכול לחסוך לך רטיבות מיותרת ולקוח הבא לא ירגיש שהתקנתה ציוד משומש.

d. אני לא אמרתי לך שאני אביא את הרמקולים אלה ביקשתי ממך להביא לי רמקולים כדי לאפשר לך להרוויח עוד 2 לירות. סליחה.

e. אכן אלכס מאוד "עזר" לי בהתקנת מצלמת רוורס והכריז עליה כשרופה אחרי שחתך קופסא מיותרת והתבלבל בי (+) ו – (-). במזל בעל מקצוע אחר הציל אותה.

f. דרור, אכן אמרתה שאתה מוכן לעשות הכול כדי שאני אהיה מרוצה, אבל בפועל הייתה מוכן לבזבז את כול הזמן שלי על הכול חוץ מלהתקין סט שביקשתי. וכן מראש ידעת איזה סוג סאונד אני רוצה לקבל ומראש סיכמנו ש – DLS זה הרפתקה. בתכלס אני בזבזתי 4 ימי עבודה על ניסיונות שלי ואני לא חושב שכול ההשקעה שווה לניתוק כול קשר ואפשרות לדבר איתך ליפני פירוק של המערכת. אני באמת ניסיתי ליצור איתך קשר ליפני פירוק המערכת, אבל אתה ניתקת כול מגע.

g. אני תמיד אמרתי לך שסאונד מאוד צורם לי ואני לא מסוגל לשמוע מוזיקה ברכב. גם אמרתי שצליל מתקבל שטוח ומאוד לא נעים. וכחלק מה"שדרוג" רצית שאבוא ונפרק קרוסים כדי שסט קדמי יעבוד אקטיבי. ואכן אתה ואלכס הייתם מרוצים מהצליל. אבל אני לא. ואני הלקוח.

h. אכן לא יכולתי להרשות לעצמי לנסוע ברכב עם חיווט חשמל מחובר למשאבת דלק ואכן לא יכולתי להמשיך להחזיק ציוד בידיעה ששילמתי על חדש וקיבלתי משומש ואגב אף פעם לא אמרת שזה מצב זמני, וכן לא יכולתי להיות מרוצה ממצב שאני משלם על התקנה ואתה תחליט איך זה יראה.

i. לכול צרכן בארץ יש זכות להחזיר מוצר בחזרה תוך 30 יום ולקבל את הכסף בחזרה. קיבלת מוצר באריזה עם כול הקבלים וגרילים.

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי - אתה אמרת את זה בצורה מסויימת, אבל תרשה לי מעט להקצין ולכער את הדברים (לא משהו שהוא מעבר לאמת):

הבעיה אצל הלקוח הישראלי שברגע שהוא שילם לבעל מקצוע מסויים סכום כסף מסויים, הוא חושב שמגיע לו הכל ומאותו רגע לא מעניין אותו כלום. מבחינתו, אם הוא שילם 500 ש"ח על התקנה, הוא ירצה שההתקנה תכלול כל דבר אפשרי, שתתקינו לו "על הדרך" מצלמת רוורס, תסדרו לו את הריפוד ותוסיפו לו ערכת טורבו למנוע.

הרי הוא שילם 500 ש"ח יקרים, לא? :roll:

הלקוח הזה בכלל היה צריך להגיד תודה שהוא קיבל החזר מסויים.

אני באופן אישי לא ממש מבין את סדנאת אהובי שי...

עם כל הכבוד שאתם מנסים להוציא כל לקוח מרוצה, לא מתפקידכם למלא אחר בקשות חסרות כל היגיון של לקוח כזה או אחר.

זו הייתה החלטה שלו לרכוש את הסט הנ"ל - שיתמודד איתה ושיבין שלהבא בודקים מוצרים לפני שרוכשים אותם.

לטעמו סט XYZ גרוע, ולטעמי הוא מצויין - אז מי "צודק"?

אני חושב שאם כבר אתם באים לקראת הלקוחות שלכם, תבואו לקראת לקוחות שמעריכים אתכם ואת העבודה שלכם, לא כאלו ששילמו כמה גרושים ומצפים לקבל את כל העולם, וכאלה שבאים עם דרישות לא הגיוניות.

*כמובן שעשיתי פה כמה הכללות, אבל אני בטוח שכולם פה מספיק אינטיליגנטים בכדי להבין שאני רק מנסה להעביר נקודה, ולא חלילה לקבוע עובדה לכולם (למזלנו, לא כולם במדינה כאלה)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
אדי - אתה אמרת את זה בצורה מסויימת, אבל תרשה לי מעט להקצין ולכער את הדברים (לא משהו שהוא מעבר לאמת):

הבעיה אצל הלקוח הישראלי שברגע שהוא שילם לבעל מקצוע מסויים סכום כסף מסויים, הוא חושב שמגיע לו הכל ומאותו רגע לא מעניין אותו כלום. מבחינתו, אם הוא שילם 500 ש"ח על התקנה, הוא ירצה שההתקנה תכלול כל דבר אפשרי, שתתקינו לו "על הדרך" מצלמת רוורס, תסדרו לו את הריפוד ותוסיפו לו ערכת טורבו למנוע.

הרי הוא שילם 500 ש"ח יקרים, לא? :roll:

אני שילמתי 800 ש"ח וזה סכום סטאנדרטי להתקנה שכולל התקנת מגבר + רמקולים + כבלים.

וכאשר לא מקבלים חלק מההתקנה זה מאוד מאכזב את הלקוח. זואת האמת.

הלקוח הזה בכלל היה צריך להגיד תודה שהוא קיבל החזר מסויים.

אני באופן אישי לא ממש מבין את סדנאת אהובי שי...

עם כל הכבוד שאתם מנסים להוציא כל לקוח מרוצה, לא מתפקידכם למלא אחר בקשות חסרות כל היגיון של לקוח כזה או אחר.

זו הייתה החלטה שלו לרכוש את הסט הנ"ל - שיתמודד איתה ושיבין שלהבא בודקים מוצרים לפני שרוכשים אותם.

לטעמו סט XYZ גרוע, ולטעמי הוא מצויין - אז מי "צודק"?

לכול לקוח יש זכות לקבל שרות ואני לא קיבלתי את מה ששילמתי עבורו.

ולכול לקוח יש זכות להחזיר מוצר תוך 30 יום.

פורסם

ולכול לקוח יש זכות להחזיר מוצר תוך 30 יום.

אלכס אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, אנחנו לא בארה"ב.. למיטב ידיעתי החוק עומד כרגע על 14 ימי עסקים, כמו כן מדובר רק על מוצרים ולא על שירותים (ההתקנה) וגם במקרה הזה החוק עדיין לא מחייב להחזיר מזומן אלא זיכוי לשימוש בעסק/רשת.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
אלכס אני לא יודע מאיפה הבאת את זה, אנחנו לא בארה"ב.. למיטב ידיעתי החוק עומד כרגע על 14 ימי עסקים, כמו כן מדובר רק על מוצרים ולא על שירותים (ההתקנה) וגם במקרה הזה החוק עדיין לא מחייב להחזיר מזומן אלא זיכוי לשימוש בעסק/רשת.

תקנו אותי אם אני טועה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3031479,00.html

וציטוט:

עבר בקריאה שנייה ושלישית החוק המחייב את בעלי העסקים להחזיר כסף מזומן למי שהתחרט על הקנייה.

פורסם

אלכס מדובר כאן בקניה בלבד,לגבי העבודה זה לא תקף מן הסתם הגיוני,בנאדם השקיע\או שלא בעבודה מגיע לו על זה כסף ולא כל אחד יבוא ויגיד "לא מתאים לי העבודה שלך תחזיר את הכסף" דברים כאלה צריך לסכם לפני שמתחילים בכלל.

Scan Speak

פורסם
אלכס מדובר כאן בקניה בלבד,לגבי העבודה זה לא תקף מן הסתם הגיוני,בנאדם השקיע\או שלא בעבודה מגיע לו על זה כסף ולא כל אחד יבוא ויגיד "לא מתאים לי העבודה שלך תחזיר את הכסף" דברים כאלה צריך לסכם לפני שמתחילים בכלל.

דן, אני אתן לך דוגמא ותחליט אתה.

אתה מזמין נגר ומבקש ממנו לבנות שולחן מתקפל. מו"מ, ביצוע ההזמנה, תשלום.

ואז כאשר הו מוסר לך שולחן, מתברר שהוא לא מתקפל וגם על הדרך הוא פירק לך אותו חלק מרצפה שעליו יעמוד השולחן.

אתה מסביר לו שזה לא בידיוק מהשביקשת, אבל הוא מחליט זה הכי טוב בשבילך.

לאיזה קטגוריה זה שייך?

פורסם

זה משהו שהוגדר מראש לבנאדם והוא לא ביצע זה משהו אחר.

אם אתה בא ומבקש לעשות התקנה של כל המוצרים שזה,העברת כבלים והרכבת בניות מעץ על הדלתות,ולא מקבל את מה שביקשת אתה צודק.

אם אתה בא ואמרת "אני רוצה הרכבה של כל הציוד"(בלי בקשות מיוחדות) אתה משאיר למתקין לחשב את מה שהוא חושב לנכון אז המתקין עושה לפי מה שהוא חושב.

Scan Speak

פורסם
לא - הוא לא היה מרוצה מהסאונד בכלל לפי מה שהוא תיאר ולכן אני שואל כל הזמן את אותן השאלות

האם דוטק אוביישן מקביל לB6A?

האם מוראל וDLS חולקים פלטפורמות? (התשובה היא חיובית עד כמה שידוע לי - חיפוש מספיק טוב גם יכול להראות שהנושאים הללו נידונו רבות על גבי הפורום)

חשוב לי להבין למה פותח הת'רד יצא לא מרוצה מסאונד של B6A אבל של דוטק אוביישן דווקא יצא מרוצה מאוד.

חשוב לי להבין עד כמה המכנה הוא משותף בין DLS לבין מוראל לאור מה שנכתב בפתיחת השרשיר.

דוטק אוביישן ו - B6A הם רמקולים מקבילים מבחינת מחיר. וזה היה גם כך כבר יותר יקר מהרצוי.

הסאונד של B6A היה שטוח וצורם. הוא לא היה נעים לי באוזן וגם לא לאף אחד מהאנשים שנתתי להם לשמוע חוץ מדרור ואלכס.

הסאונד של דוטק אביישן יותר חם, יותר רך ויש לו נפח.

ולפחות מניסיון המאוד קצר שלי אני מתקשה לחשוב על קשר בינהם.

לגבי זיכוי מלא - תקראו טוב, לטענת פותח השרשור אהובי שי לא החליפו את החיווט המקורי, זה בוצע אצל מתקין אחר והתשתית הוחלפה.

אם חלקים רבים מהתשתית הקיימת היא עדיין זו שהותקנה אצל אהובי שי - הרי שהם ראויים לתשלום על כך.

כול החלק הקידמי לא היה מחווט ויותר מזה היה צריך גם להחזיר את כול המחברים שנגזרו.

שאר החיווט הוחלף והוחזר. אני לא אמשיך לנסוע עם כבל מתח מחובר ליד משאבת דלק :-(

פורסם
זה משהו שהוגדר מראש לבנאדם והוא לא ביצע זה משהו אחר.

אם אתה בא ומבקש לעשות התקנה של כל המוצרים שזה,העברת כבלים והרכבת בניות מעץ על הדלתות,ולא מקבל את מה שביקשת אתה צודק.

אם אתה בא ואמרת "אני רוצה הרכבה של כל הציוד"(בלי בקשות מיוחדות) אתה משאיר למתקין לחשב את מה שהוא חושב לנכון אז המתקין עושה לפי מה שהוא חושב.

לא ביקשתי הרכבה של כול הציוד. דיברנו על כבלים, על פלטה, על מיקום של כול דבר באוטו.

גם ביקשתי כבל בעובי מסויים.

פורסם

חברים אין טעם לריב פה, אם הבן אדם רוצה ברור משפטי זה עניינו.

קשה מאוד להחליט מי צודק ומה קרה כי האותיות בפורם לא יכולות להעביר את כל העובדות והניואנסים הקטנים שכל צד מנסה להעביר.

מבחינת החזרת מוצרים אומנם הוא צודק אבל אפשר לתת גם דוגמאות נגדיות.

הרי אתה לא תחזיר מושב אסלה שישבת עליו יום שלם כי התברר שהוא לא נוח לך.

היתה גם צריך לעשות שיעורי בית לפני שרכשת ציוד שלא ידעת איך הוא נשמע. סאונד זה דבר מאוד אינדיבידואלי, לאחד צורם לשני נעים.

לגבי פרטים בהתקנה זכותך כמובן לבקש שיפור במידה וזה לא לשביעות רצונך, לדעתי לגיטימי.

יבגני.

פורסם

אלכס -

לפי מה שהבנתי הB6A עולה כ700 עד 800 ש"ח אחרי ייבוא ומיסים - נכון?

הדוטק אוביישן עולה סביבות ה1500 למיטב זכרוני וזה סט שמיוצר כאן בארץ (אין דמי ייבוא ומשלוח מחו"ל ואין מכס) ולכן עלות רכישתו בארץ היא דווקא זולה יותר מאשר לרכוש אותו בחו"ל מה שהופך את הסט הזה לשווה ערך יותר מהמחיר שלו בהתחשב בכך שאתה ישראלי שגר בארץ ישראל.

במילים אחרות מבחינת תמחור הB6A אם זה אכן מכירו הוא שווה ערך לפולס בכלל שכן נמכר בהרבה יותר מ550 שקלים בארצות ניכר.

לפי כל המשתמע מכך אתה עושה השוואה לא הוגנת לDLS לעומת המוראל כי הם לא סטים שווים באיכותם ומכאן גם נגזרות להן מדרגות המחיר בינן.

----------------------

לגבי נושא משאבת הדלק - אתה יכול להעלות תמונה? כי אם הקבל מתח תקין לחלוטין ובעל בידוד תקני - זה לא בהכרח פאק בטיחותי - אלא אם כן הוא חובר חשמלית ישירות למשאבה ואז לא ברור לי מה בדיוק נעשה ברכב.

הייתי שמח אם היית יכול להרחיב קצת בנידון.

----------------------

האם חלק מהתשתית שאהובי שי בנו לך ברכב עדיין מותקנת ברכב? - אם כן, מן הראוי שתשלם על שעות העבודה שהושקעו בכך.

האם אהובי שי גרמו נזק ישיר לרכב שיכול להתבטא בנזקי חשמל, רטיבות, מבנה ושלדת הרכב? אם כן, אתה ראוי לבקש פיצוי על כך אלא אם כן הוסכם שכך תתבצע העבודה בינכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז כמו שאמרתי אני חוזר במיוחד לטובת הדוקטור מר eli_i שמשום מה דואג עד כדי חיפושים בפורומים ובכל מיני אתרי אינטרנט ומבזבז מזמנו היקר כדי להוכיח את מה שרשום על כל קופסא של DLS וזה MADE IN TAIWAN

דרור

דרור "מכובדי",

אני שמח שלפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים, עם לא על ההתנהלות שלך אז לפחות על מקור המוצרים, שלמרות שלא מקרין על איכותם עדיין לא מיוצרים בשוודיה כפי שטענת ולא פעם אחת:

לצורך העניין דרור "עזר" כאן בפורום ואני התקשרתי אליו.

וכן הוא לא פעם אמר שמורל זה סיני זול ופשוט ורק DLS זה שוודי.

מעניין שעל גבי מורל באמת כתוב Made in Israel - מייוצר בסין :lol:

ועל אריזה של DLS כתוב Made in China - מייוצר בשוודיה :lol:

אגב עובד איתי בחור שבעבר עבד במפעל של מורל וכן זה היה ביבנה ולא בשנזן.

ואם הצלחנו להגיע לתמימות דעים בנושא אז זמני ש"בוזבז" בשיטוט באינטרנט ממש לא היה לריק, לפחות מבחינתי.

אלי

נ.ב.

אדי, תעיף מבט בתמונות המינוס מחובר מאוד קרוב למשאבת הדלק.

פורסם

בשם כל הינשופים! זה מחובר לבורג שהיה שם או שזה בורג שנקדח שם??? :crazyeyes:bugeyed::shock2:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...