Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באופן אישי אני חושב שגם לא כדאי להם להגיב על הנושא.

ברגע שהם יעשו את זה יתחילו כאן השתלחויות של אחד בשני, זה אמר ככה וההוא אמר ככה ובעצם הדברים התגלגלו מצד כזה לצד כזה.

יש להם כאן המון ביקורות חיוביות ונהדרות - אין להם צורך להכנס למיטה חולה.

פותח השרשיר יצא מאוד לא מרוצה כפי שזה נראה ואפילו מגיש נגדם תביעה כמו שזה נראה - אני חושב שבמקרה כזה מערכת המשפט תעשה את שלה ופותח הת'רד או אהובי שי יעדכנו אותנו כשהסיפור הזה יגמר באחד הימים.

כרגע מה שאנחנו יודעים זה שגם לאהובי שי אין יכולת מלאה לרצות כל לקוח בכל הזדמנות אם כי רוב הזמן הם מוציאים לקוחות מרוצים.

וזה המצב הצפוי והתקין בארץ כי הלקוח הישראלי הוא לקוח מאוד קשה ולרוב הדרישות שלו לא נמצאות בקו אחד עם המציאות והתנאים שהוא מציג ומצד שני גם רוב העסקים בתחום הזה בארץ חיים בשוק תחרותי מידי וזה מוביל לאובדן ערכים או אתיקה מקצועית לעיתים רבות.

זו המציאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

אפתח בכך שמזה מספר שבועות אני ממתין לשרשור הזה שייפתח, אמנם חשבתי לתומי שפותח השרשור אלכס "בעל הרכב" לצורך העיניין יעשה זאת רק לאחר דיון בבית משפט (כי הרי שמעתי את האיום על פתיחת השרשור ועל תביעה בבית דין מפיו מספר פעמים) אבל כנראה שטעיתי והוא החליט להפוך זאת למשפט שדה

בכל אופן אנסה בכל זאת להסביר את השתלשלות העיניינים וכך כל אחד מחברי הפורום יוכל להגיב בפורום או להסיק את מסקנותיו באופן אישי בינו לבין עצמו.

כמו כן אנסה להגיב לכל הערה רלוונטית שנשמעה או תשמע על ידי חברי הפורום (אפרופו תגובות של חברי הפורום אני אוסיף שהופתעתי לטובה עד מאוד מרוב התגובות שבעצם דיברו על לחכות לתשובתינו ורק אז להגיב עיניינית)

אתחיל בהשתלשלות העיניינים למיטב זכרוני

אכן המלצתי לבעל הרכב על סטאפ שכלל B6A כסט קדמי 126 כסט אחורי לא מוגבר ו KW10 בתיבה כסאב קטן וקומפקטי (כדרישתו)

אציין שאת המגבר הוא רכש מיד שניה ובהחלט המלצתי לו על הרכישה כי המחיר היה הוגן לטעמי (המגבר בהחלט לא שלי)

חשבתי ואני עדיין חושב \ בטוח שזה אחד הסטאפים הטובים ביותר במחיר המדובר

סגרנו על מחיר של 2850 ש"ח שכלל הרכבת מכשיר קדמי (בשלב ראשון מכשיר מסוג קנווד עד שיגיע המכשיר שבעל הרכב הזמין מחו"ל)

כבלים של METRA USA חוטי RCA של SOUND QUEST ׂדגם CRCB17 (שתי סטים)

כמובן שטבעות עץ בצירוף השלמת איטום על ידי חומר MAX DUMPER של DLS

במהלך ההתקנה (למיטב זכרוני בערך שמונה שעות) הרכב שהה בחדר ההתקנה בליווי צמוד של בעל הרכב שהיה חמוש במצלמה לאורך כל הזמן

אציין שאלכס שלנו המתקין גילה המון סבלנות ולא הראה סימני עצבנות מעצם הבחינה המדוקדקת של בעל הרכב ומעבר לכך מילא את כל בקשותיו לאורך ההתקנה, כולל "עזרה" בהתקנה של מצלמת רוורס ברכב שבעל הרכב הביא איתו (אני בטוח שדי ברור מי התקין את המצלמה מבחינת הרצת חוטים ומיקום ופירוק דלת אחורית) ואציין שאלכס המתקין שלנו הזהיר את בעל הרכב שלא כדאי לחבר את מצלמת הרוורס ללא השנאי אך הוא התעקש לחברה.

כמו כן אבקש להוסיף שהמגבר הותקן על פלטת עץ מצופה בלבד ובנוסף הרצת חוטים לרמקולים בדלתות אחוריות

למחרת בעל הרכב התקשר אליי וטען שהוא לא כל כך מבסוט מהסאונד, אני הגבתי שעליו לתת לסט לעבוד מספר שעות ובכל אופן מיותר יהיה לבצע כיוונים ואו תיקונים עם בלאו הכי המכשיר הקדמי עומד להיות מוחלף על ידינו

תגובת בעל הרכב הייתה כדלהלן "אני אביא איתי סט רמקולים מחברה אחרת אתה תפרק את הרמקולים שלך תרכיב את האחרים ותחזיר לי את כל הכסף" כמובן שצורת הדיבור הזו לא הייתה מקובלת עליי וכל הסבריי לא עזרו התגובה פשוט חזרה על עצמה

יכול להיות שעליתי בטורים אבל לא הייתה לי ברירה וזו הייתה הדרך היחידה לגרום לו לשמוע את דעתי

לבסוף הסברתי לו שאני אעשה הכל כדי שהוא יהיה מבסוט גם אם אצטרך לשדרג את הרמקולים וללא עלויות נוספות מבחינתו

כמובן שהוא פסל מיד ולא היה מוכן לתת לי צ"אנס לשפר ולשדרג על חשבוני לגמרי (מתוך ניסיון טהור להוציא לקוח מאושר למרות שכשאני ישבתי ברכב פשוט נהניתי מהסאונד)

הסברתי לו שיש לי עוד המון מדרגות שדרוג ואני מתחיל על ידי שדרוג הוופרים (ואפילו הצעתי להחליף גם את הטוויטרים אך הסתבר שאין שום בעיה בסאונד שהטוויטר נותן מבחינת אוזן הלקוח) והשדרוד נסיוני ואם לא ימצא חן בעיניו אמשיך לשדרג

לצורך כך השתמשתי בוופרים חדשים לחלוטין שגם הם הפכו לישנים וזוג קרוסאוברים שהיו לי במלאי החלפים (שוב אני מציין שהחלפת הוופרים היו לצורך בדיקה עם השיפור מספיק לבעל הרכב) ולא לסגירה סופית

בעל הרכב יצא מאולם ההתקנות שלנו כשאני לפחות וגם אלכס המתקין שלנו חולקים את אותה דיעה שהשמיעה היא מצויינת

בעל הרכב יצא רק לאחר הסבר שלי שבמידה והוא לא יאהב את התוצאה אמשיך לשדרג ולטפל עד לשביעות רצונו

שיחת הטלפון הבאה הייתה בנוסח של "פירקתי את הציוד שלך החלפתי רמקולים ואני מגיע להחזיר ציוד" הייתי די בתמיהה וכל תגובתי הייתה משהו בסגנון או קיי תבוא

הוא הגיע והחזיר את הסט הקדמי וגם את הסט האחורי וגם את הסאב (כשעל שני המוצרים האחרונים לא היה בכלל שום דיבור) מפורקים ולא על ידינו

בשלב הזה שי אהובי לא היה בעסק עקב עיניינים אישיים מעל חודש והוא חזר מספר שבועות אחרי החזרת הציוד

אני הסברתי לבעל הרכב שהוא יצטרך להמתין עד ששי אהובי יחזור כי בנושא כזה הוא הפוסק

כששי אהובי חזר לכושר והגיע לעסק הסברתי לו את הבעיה והוא מיד החליט לזכות את בעל הרכב בכסף מלא (במזומן כשבעל הרכב שילם בכרטיס אשראי) את עלות הציוד ביחס לסכום הכולל מול שעות העבודה וציוד ההתקנה שהושקע ונשאר ברכב ובקיזוז עלויות הסליקה של חברות האשראי (ועל כך יש העתק חשבונית של עלות הסליקה)

מצורף הסכם החזרת כסף שהכנו שכמובן שבעל הרכב רצה את כל ה 2850 ש"ח חזרה

לאחר דין ודברים ונסיונות הסבר שלנו קיבלנו את הרושם (תוך ספיגת איומים על שימוש בפורום כדי לפגוע בפרנסתינו ושמינו הטוב ותביעות בבית משפט) שדי ברור שאין מולינו אדם שמנסה להיות הגיוני ובאמת מנסה לסגור פרשה מביכה בהבנה

ומבחינתינו הודענו לו שהצעתינו בעינה עומדת ואין לנו מה להוסיף מעבר לכך

אציין שבעל הרכב רצה בפירוש החזר מלא במזומן של 2850 ש"ח במלואם

זו השתלשלות העיניינים בדיוק כמו שהייתה

היות והפוסט הזה התארך מעל המידה אני ארשה לעצמי להגיב בפוסט אחר על הערות חברי הפורום

יום טוב

דרור

פורסם

אם לא תהיה תגובה, ייצא שבן אדם צודק. ולא מדובר כאן על "יכולת מלאה לרצות כל לקוח בכל הזדמנות", אלא על הגינות וצורת התנהגות.

P.S

מצטער, פירסמנו בו זמנית.

פורסם

דרור

יש לכם כאן שלל ביקורות אוהדות ומהלך התגובות שאתם מקבלים הוא תקין וצפוי, מותר ללקוח להיות לא מרוצה וגם לא סתם ציינתי שהלקוח הישראלי נוטה להיות בלתי אפשרי מבחינת הדרישות.

רק מעצם העובדה שהת'רד הזה עלה על גבי דפי הפורום, נגרם כבר נזק - קטן או מזערי עד כמה שיהיה, יש פוסט עם דיעה רעה עליכם בפורום.

אם זה משפט שדה - למה אתם מתייחסים? - הסטטיסטיקה שאני רואה בפורום לגבי תגובות הגנה שכאלו היא לרוב כזו שמשיגה תוצאה הפוכה, תריצו קצת חיפוש למשל על ת'רדים שנפתחו על סאונדר ועל סאונדסטורם ואתם ישר תבינו למה אני מתכוון, זה מצב שכמעט לעולם לא יהיה לטובתכם ואולי מעבר לתגובה שנתתם עד עכשיו שכן מבהירה את הצד שלכם עדיף שתמנעו מלהגיב הלאה.

אם זה לא משפט שדה - למה אתם לא מניחים לגלגלי הצדק לעשות את שלהם?

אני כן אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלה אישית - על גבי דפי הפורום - מה ההיסטוריה המשותפת בין מוראל לDLS מבחינת מהנדסים?

מה ההיסטוריה המשותפת למוראל וDLS בפלטפורמות של הרמקולים שלהם לאורך הסדרות?

לאיזו סדרה של מוראל לדעתכם B6A מקבילה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוקר טוב ושבוע מבורך

באופן חריג החלטתי להגיב לשרשור הנ"ל

מכיוון שאניני עובד בשבת תגובתי מגיעה באיחור קל.

נכון שאלכס בעל הרכב עשה אצלינו עבודה ונכון שלא יצא מרוצה ומכיוון שאלכס בעל הרכב יצא לא מרוצה ומכיון שהציוד הפך כבר למשומש, ופורק על ידי "בעל מקצוע" מתחרה ,וכקביעת עובדה אלכס בעל הרכב "דאג" לזרוק את הציוד בחנות המלצתי כלפיו הייתה כדלהלן:

החזר כספי מלא על הציוד בהפחתת ערך העבודה (התקנת מכשיר קדמי פעמיים, חיווט שהושאר ברכב ושימש את המתקין המתחרה,ופלטת עץ מרופדת,וטבעות עץ ואיטום חלקי כולל חומר איטום,והרצת חוטים לדלתות אחוריות,ועבודה)

בעקבות זאת הכנתי הסכם בין "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ" לבין אלכס בעל הרכב ולהפתעתי הרבה אלכס בעל הרכב סירב להצעתי בצורה עקשנית ומאיימת בתביעה (ניפגש בבית משפט).

אני מצטער על גישתו אך כנראה שזה עיניין של אופי שאנני יכול לשנותו

הריני מצרף את קובץ ההסכם כפי שהוצע לו

בכבוד רב אהובי שי

הסכם אלכס1.doc

פורסם

דרור

מציע שתקרא את פוסט מספר 7 של חבר פורום בלתי מעורער בשם OOGEE (שלצערי הפסיק לכתוב כאן ועד היום זה כואב לי)

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=945065&postcount=7

תשים לב שאכן דובר בפורום על הקשר בין מוראל לדיינא-אודיו - עד כמה שידוע מורל צמחה מתוך דיינא-אודיו שהיא עד היום אחת החברות המובילות בתחום לרמקולים לרכב ולפי מה שזכור לי מת'רדים בעבר DLS רכשה או ישירות ממורל או ישירות מדיינא-אודיו את אחת הפלטפורמות שלהם לרמקולים ומשם המשיכו לפיתוח עצמאי.

(בדיוק כמו שאלפיין F1 וג'נסיס אודיופיל מבוססות על סקאן ספיק למשל, בדיוק כמו שסאבוופרים של גנ'סיס מבוססים על פירלס XXLS כמו שדרייברים של ריינבואו מבוססים על USHER למיטב ידיעתי ורמקולים של BRAX והליקס מבוססים על DEGO שוב, למיטב ידיעתי )

היות ואתם מייבאים DLS לארץ הקודש אני סמוך ובטוח שאתם יכולים לדלות מידע מדוייק ישירות מהיצרן.

אתם הייתם מוכנים לענות על השאלה או שאני צריך לפתוח על זה פוסט?

Pioneer TS-X150

פורסם

קשה לי להאמין שמרכז התקנות אחר היה מזכה באופן מלא,על ציוד שפורק ע"י מתחרה,ועוד לקבל זיכוי מלא!

אני לא חושב שיש מקום לזיכוי מלא,שכן ברכב בוצעה עבודת תשתית,וכללה פלטה כמו שכתוב מעל,אז זיכוי מלא ברור שלא הגיוני כאן.זה נראה מצד הלקוח שרוצה את הכל בחזרה בגלל שנגרמה לו עגמת נפש.

או שמה,הוא פשוט נתקל בחבר שאמר לו שמורל דוטק זה ה-סט לעומת מה שהותקן,והוא נתקף חרטה.הרי הוא יצא מרוצה בפעם הראשונה לא?

ג'ובני

פורסם

לא - הוא לא היה מרוצה מהסאונד בכלל לפי מה שהוא תיאר ולכן אני שואל כל הזמן את אותן השאלות

האם דוטק אוביישן מקביל לB6A?

האם מוראל וDLS חולקים פלטפורמות? (התשובה היא חיובית עד כמה שידוע לי - חיפוש מספיק טוב גם יכול להראות שהנושאים הללו נידונו רבות על גבי הפורום)

חשוב לי להבין למה פותח הת'רד יצא לא מרוצה מסאונד של B6A אבל של דוטק אוביישן דווקא יצא מרוצה מאוד.

חשוב לי להבין עד כמה המכנה הוא משותף בין DLS לבין מוראל לאור מה שנכתב בפתיחת השרשיר.

לגבי זיכוי מלא - תקראו טוב, לטענת פותח השרשור אהובי שי לא החליפו את החיווט המקורי, זה בוצע אצל מתקין אחר והתשתית הוחלפה.

אם חלקים רבים מהתשתית הקיימת היא עדיין זו שהותקנה אצל אהובי שי - הרי שהם ראויים לתשלום על כך.

Pioneer TS-X150

פורסם

כמו שהבטחתי אני אשתדל לענות על מספר פוסטים בצורה יותר עיניינית ויותר ממוקדת

ישנם המון פוסטים בשרשור הזה שמתייחסים לדברים או מילים שאני כביכול אמרתי לפי דברי אלכס בעל הסקודה

אני מבקש לא להתייחס לזה כי אני ממש לא מעוניין להיכנס לרמת "אתה השקרן, לא אתה השקרן" זה מיותר ולשמה זה עלול להגיע

אני רק פונה לחברי הפורום (בכל אופן אלו שכן מכירים אותי) להפעיל שיקול דעת ולחשוב לבד אם זה נראה הגיוני או אם (מהכירותכם איתי)זה הסגנון שבו אני מתבטא ?

ולאלכס בעל הרכב, DLS מיוצר בטייוואן ולא בסין (למרות שזה לא משנה כי בסוף אפשר גם להקים את מפעל ROLEX בסין עם האנשים של ROLEX ובקרת האיכות שלהם) וזה אך ורק כדי לדייק בעובדות

אז כמו שאמרתי אני חוזר במיוחד לטובת הדוקטור מר eli_i שמשום מה דואג עד כדי חיפושים בפורומים ובכל מיני אתרי אינטרנט ומבזבז מזמנו היקר כדי להוכיח את מה שרשום על כל קופסא של DLS וזה MADE IN TAIWAN

ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד שאני משווה בין מוצרים שתואמים למוצרים מקבילים

אני לא אשווה ולא יצהיר על מקבילית בין K6 לדוטק אבל בהחלט יעשה זאת בין K6 לסטים הנמוכים יותר

ואדי אני לא מתכוון ואין לי שום רצון להתכוון בעתיד לבצע השוואות בין מהנדסים בחברות השונות ולהצהיר על אילו שהן יחסי גומלין בין חברות יצרניות שונות לפחות לא מעל דפי הפורום

במידה ותרצה לשמוע ממני היסטוריה כולל היסטורית מורל לרכב אשמח להשמיע זאת (ויעידו חברי פורום ששמעו ממני) לכל מי שיגיע ישתה כוס קפה איתי וישמע את הסיפור

דעותיי מעולם לא היו מוסתרות ויש לי מין מנהג משונה של להביע אותם ללא משוא פנים וללא פוליטקלי קורקט לכל שואל

ואדי עוד הערה אני לא מנסה להיות וורוד בניהול העסק אלא מנסה להיות שקוף

לכן אני מגיב לכן אני עונה ולכן אני גם עוזר המון לחברי פורום ששואלים על ציודים לא שלי ומאשר וממליץ בהחלט על רכישות טובות מחנויות מתחרות למרות שאני מחזיק את אותו ציוד על המדף

אני רוצה לנצל את ההזדמנות להודות לכל המפרגנים ולכל חברי הפורום שהבינו ומבינים שההתנהגות וההגזמה וההקצנה שהובעה פה על ידי אלכס בעל הרכב לא מתאימה לי ולא תואמת את אופיי

אמשיך להמשיך להגיב ואעשה זאת כמובן גם אם זה משפט שדה וגם אם לא

דרור

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, למה לא החלפתם ברמקולים שהוא רצה להביא וסגרתם את העניין? הרי הכול היה כבר מוכן? למה להתעקש, כאשר ברור שלקוח מעדיף פיתרון שונה?

lanosforce

מורל יצרו דרייברים עבור DLS, XTANT, PHOENIX GOLD ואחרים.

פורסם

דרור תודה,

ענית לי על השאלות בצורה מלאה.

אם כך פותח הת'רד יצא מרוצה מסט של מוראל שמדורג גבוהה יותר (אין לי מושג אם לצורך כך הוא הוסיף עלויות ולכן גם היה צריך להוריד את הציפיות שלו מהB6A)

אני אשמח מאוד לדיון היסטורי לגבי חברות רמקולים דניות וחברה אחת ישראלית על כוס קפה אצלכם, אני גם אשמח לרדת לפרטי פרטים טכניים לגבי הסטים הפשוטים של מוראל בזמן שאני רואה את הסט המקביל של DLS מול העיניים שלי ואולי מסוגל לשפוט אפילו ע"פי שמיעה.

אני מקווה שאת העניינים שנותרו אתם תחכימו לסגור ביניכם, אני מסכים שזה חבל ומצער שזה הגיע על גבי דפי הפורום.

עריכה -

MYKIL - אני יודע.. אני יודע... אני לא שואל את השאלות מחוסר ידיעה...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני לא כל כך מבין לאן ולמה זה חשוב כל כך מערכת היחסים בין מוראל ל DLS

אבל מהערכתי אליך אני בהחלט יפנה ל DLS ואבקש מהם מידע על ההיסטוריה המשותפת או על התפתחות היחסים העיסקיים בינם לבין מוראל

אנצל את ההזדמנות ואעשה זאת גם בין DLS לבין ג"נסיס

היות והיום יום ראשון והם לא עובדים היום אפנה את השאלה ל DLS מחר בבוקר.

אני שוב מבקש לא לפתוח דיון על דברים שכביכול נאמרו או לא נאמרו על ידי

אדי לגבי שאלתך על ה B6A תשובתי היא כזו : אני לא רוצה להכנס להשוואות אז אומר שזה סט מעולה מדוייק ומפורט מאוד

חזק מאוד ולתפיסתי הסט הטוב ביותר ברמת מחיר של 700-800 ש"ח

כדי לא לחטוא לאמת אני חייב לציין שאולי חסר לו קצת כח בהתמודדות עם 60 RMS ומעלה (אני מדבר על RMS ומבקש לדייק בכך) אבל הבעיה נפתרה עם סט מקביל שיימכר כמעט באותו המחיר מסדרת ה X PROGRAM החדשה שהוא בדרך לארץ

לגבי ההערה של ידידי ג"ובני אני מוריד לך את הכובע כי עלית בול על הנקודה

אני ניסיתי לא להיכנס לזה אבל בעקבות ההברקה של ג"ובני אציין שאני חשבתי וחושב עד עכשיו שזו הנקודה

כמו כן דאגתי לומר זאת מספר פעמים לאלכס בעל הסקודה

פורסם

דרור,

תודה - אין שום טעם שתשאל מה הקשר בין DLS לסקאן ספיק כי אני לא מאמין שיש (אלא אם כן סקנדינביה גם כן מבוססי סקאן ספיק, למראית עין לא נראה ככה למעט המיד...)

הייתי יותר שואל מה הקשר בין זטק לסקאן ספיק

בין ג'נסיס לסקאן ספיק

בין אלפיין לסקאן ספיק

תברר מה תגובתם בינם לבין DLS ומורל בלבד.

אם הדברים לא נאמרו אז אני מניח שיהיה לפחות טוב לדעת קשר היסטורי בין החברות הללו לאורך הסדרות.

וכמובן - אם חשקה בכך נפשך, תעלה זאת על ת'רד נפרד, אני בטוח שזה יהיה מידע מאוד מעניין לקריאה עבור כולנו.

Pioneer TS-X150

פורסם

mikyl שלום מה שלומך ?

אני מבין את שאלתך ונשאלתי עליה המון פעמים

כחלק מהרג"קטים או מהשריטות שלי אני נאמן להחלטותיי ונאמן להמלצותיי ולעולם לא ימליץ דבר שקר רק כדי לקחת תשלום על עבודה או מוצר שלא עומד בתפיסת העולם שלי ונוגד את הבנותיי ומקצועיותי

ואני מאמין שהוא קיבל סטאפ הרבה יותר טוב ממה שיש לו היום

לכן כל העיניין הפך לאתגר וכסף כבר לא היה חשוב מעבר להצלחה בסיפוק צרכי הלקוח

לצערי וכמו שכבר הסברתי הוא ביצע פעולה חד צדדית וקיצונית כשפירק את המוצרים על ידי מתחרה ו"זרק" אותם אצלינו

וכך הוא שינה את כללי המשחק ועדיין בשלב הזה אתה יכול לתהות למה פשוט לא נתנו לו את הכסף וזהו

הרי השאלה היא האם כדאי להפסיד כל כך מעט כסף (הבדל של 1000-1500 ש"ח) ולהרויח את בלימת השרשור הזה והפרסום הלא תואם ולא נכון ושקרי כמו שהוצגנו בו ?

הרי ביום יום אנו מוציאים הרבה יותר כסף כדי לקדם את המותג ואת האמינות שלנו

ואני ואהובי שי בהחלט ידועים כ"לא סופרים כסף" בנושא של שירות ותיקונים והחלפות (ומדובר בסכומי ענק שבהחלט אפשר להימנע מלהוציאם מכיסינו) גם מול בעלי החנויות וגם מול לקוחות פרטיים וגם מול לקוחות פרטיים שאפילו לא רכשו אצלינו את המוצרים של המותג DLS.

התשובה נמצאת בהתנהגות של אלכס בעל הרכב

זו אותה התנהגות שמעוררת בך את הרצון לא לצאת פרייר ולעמוד על עקרונות ולהלחם עד השרשור הזה ומשם עד לבית משפט כדי להוכיח שבסחיטות ואיומים זה לא יילך

בייחוד לאחר שהבענו רצון להחזר כספי מתוך רצון טוב והיינו פתוחים להדיינות נורמלית ומכובדת אך בטח שלא לתגובה של "אני רוצה החזר על כל הסכום או שנפגש בבית משפט"

והנה זה ממשיך ואפילו מתפתח לדיון על דברים שהוא רושם שאני כביכול אמרתי

וזו בעצם ההוכחה (לעניות דעתי) לצדקת דרכינו בנושא הזה

דרור

• תוכן חדש...