Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS OUT / MOREL IN

AlexRC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשם כל הינשופים! זה מחובר לבורג שהיה שם או שזה בורג שנקדח שם??? :crazyeyes:bugeyed::shock2:

זה בורג שנקדח שם.

וגם לגבי מחירים של מורל ו-DLS.

זה המורל

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113

וזה ה - DLS

http://ahuvishay.co.il/aecommerce/c14109/9065.php

על הנייר מאוד קרובים וגם דרור באמת ניסה לשכנע ש - DLS יותר רח ויותר "עמוק".

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו הדוטק נהיה זול!

אני לא מעודכן :-P

אפרופו - יש סיכוי שהחור שנקדח - פגע במשאבה עצמה? או שלא נגרם שום נזק ישיר למשאווה - כי מה שרואים זה רק את החלק העליון של המשאבה ולא את כל הגוף שלה - קל מאוד לוודא את זה, אם אתה מוציא את הבורג ואתה מקרב את האף ואתה מצליח להריח דלק - כנראה שיש לך בעיה דחופה לטפל בה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני הייתי מציע לשתי הצדדים להפסיק להשתלח אחד בשני פה כי זה לא בית משפט וכאן לא צריך להוכיח כלום, אני מקווה שהצדק ייצא לאור לטובת שניכם, מניסיון עבר פרסום על גבי אינטרנט יכול להיות מאוד הרסני. אז כל אחד ממכם חושב עכשיו שהוא צודק, תעצרו ותפסיקו לרשום דברים שיכולים בסופו של דבר להזיק לכם, כי אם אתם לא יודעים יש חוק נגד הוצאת דיבה והכפשת שם והעונשים והקנסות עלולים להיות כבדים מנשוא.

בהצלחה לשניכם!

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
הרי השאלה היא האם כדאי להפסיד כל כך מעט כסף (הבדל של 1000-1500 ש"ח) ולהרויח את בלימת השרשור הזה והפרסום הלא תואם ולא נכון ושקרי כמו שהוצגנו בו ?

לא התכוונתי שתפסידו כסף תמורת העבודה, מגיע להם בצדק. התייחסתי לסכום עלות הרמקולים, שהיתם מוכנים להחזיר מתוך רצון טוב.

AlexRC

אני חושב שאתה טועה לגבי החוק. תבדוק משהו יותר עדכני מ-YNET מלפני 5 שנים. למשל באתר של משרד תעשייה ומיסחר:

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/8513A06A-6A15-40FE-A885-A13B1A8D212D.htm

כמו שאתה רואה, זה 14 יום ולא 30, מדובר רק במוצרים ושירותים מסוימים ובעיקר בתנאים מסוימים. למשל:

שאלה - רכשתי מכשיר חשמלי השתמשתי בו במשך מס' ימים וכעת אני רוצה לבטל את העסקה ולקבל כספי האם ניתן?

תשובה - לא, תנאי נוסף לזכות לבטל עסקה לרכישת מוצר הוא שהוא לא נפגם ושלא נעשה בו שימוש

אני מבין, יש לך הרגשה ש"השחילו" לך משהו, שאתה לא רוצה. אבל בסופו של דבר זה אתה שהסכמת לעסקה.

בקשר להתקנה עצמה - אין דבר כזה סכום סטנדרטי. כבל יכול לעלות 4 ש"ח למ' ויכול לעלות 150. RCA ובית פיוז יכולים לעלות מכמה עשרות עד כמה אלפי שקלים. התקנה יכולה להיות עם פלטה ובלי (ותאמין לי לא יקרה למגבר כלום). ועוד הרבה דברים נוספים. לכן בהצעת המחיר הכול חייב להיות מפורט.

פורסם

בגלל זה רשמתי מלכתחילה שעדיף לא להגיב :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז קראת את ההשתלחות המיותרת בדרור ואני חייב לציין שאני לא מבין את פותח השירשור.

Morel הם חברת בת של DLS או כך לפחות היה בעבר אם אתה שומע טוב במורל ולא ב - DLS אז כנראה שאתה צריך ללכת לבדיקת שמיעה דחוף דרור נתן לך כפי הנראה הצעה במחיר הנקוב בשירשור למעלה שהיא די נמוכה לחובב סאונד מטורף שמרגיש את ההבדל הכל כך גדול בין הסטים אבל זה לא רלוונטי.

בכל אופן יש לי מקרה אישי עם דרור ושי ואני יכול ויודע שאני יוכיח אותם כאנשים שרוצים להרוויח אבל רק ביושר!

אבל כרגע אני שומר אותו לעצמי.

נראה לך ששי ישרוף את שמו בגלל 2850 שקל? . . .

וואו הדוטק נהיה זול!

אני לא מעודכן :-P

אפרופו - יש סיכוי שהחור שנקדח - פגע במשאבה עצמה? או שלא נגרם שום נזק ישיר למשאווה - כי מה שרואים זה רק את החלק העליון של המשאבה ולא את כל הגוף שלה - קל מאוד לוודא את זה, אם אתה מוציא את הבורג ואתה מקרב את האף ואתה מצליח להריח דלק - כנראה שיש לך בעיה דחופה לטפל בה.

כנראה שזו הסיבה שהוא רצה להחליף לדוטק הרי הם זולים יותר עכשיו,

ולא אין סיכוי שהוא פגע במשאבת הדלק.

פורסם

אף אחד לא שם את הדעת לגבי ההתקנה חובבנית מינוס מינוס?

2 ברגים קודחים על מנת לחבר את המינוס לשלדת הרכב ליד המשאבת דלק ורואים בתמונה שהכבל קצת חשוף ליד הסופית! קונקטורים מקוריים של הרכב (שנת 2010 אם אני מבין נכון) נחתכו (לפי פותח השרשור) !

בנוסף, הוזכרו גם קרוסים חלודים בסט שהוחלף. אפשר להבין החלפה בסט משומש, אבל קרוסים חלודים?

פורסם

אני רוצה לראות צילומים מיום ההתקנה שכן הצילומים של פותח השירשור הם לא רלוונטיים כבר,

אני רוצה לראות איך הרכב יצא מההתקנה לא אחרי תקופה.

פורסם

BALAKAI , אם אתה לא הסניגור המוצהר של שי אהובי תפסיק לבוא בדרישות ותפסיק לנסות להגן כי זה לא תפקידך, המעמד שלהם מספיק יציב ותלונה של פלוני כזה או אחר לא תהרוס את המעמד הזה ללא הוכחות חותכות, ככה שכדאי ותעצור, וכל העסק פה רק הולך ומתדרדר ולא מיטיב לאף אחד.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אני רוצה לראות צילומים מיום ההתקנה שכן הצילומים של פותח השירשור הם לא רלוונטיים כבר,

אני רוצה לראות איך הרכב יצא מההתקנה לא אחרי תקופה.

ההפרש בין שתי ההתקנות הוא 8 ימים. כך שהתמונות כן רלוונטיות.

והציוד הוחזר אחרי 9 ימים. וזה עדיין במסגרת 14 ימים.

פורסם

באלאקי -

מוראל אולי התחילה דרכה כחברת בת של DYNAUDIO ויש גם כאלה שטוענים שזה בדיוק ההפך (מוראל כבר קיימת מעל 30 שנה)

DLS רכשה ממוראל פס ייצור או פסי יצור של רמקולים שלהם כמו גם חברות נוספות כפי שכבר צויין.

ומעולם לא אמרתי שההשתלחות המיותרת היא בפרט באהובי שי או בפרט בפותח הת'רד - ההשתלחות עצמה מיותרת ויש דברים שעדיף לסגור באופן פרטי אבל כשזה יוצא החוצה זה יוצא החוצה.

Pioneer TS-X150

פורסם

שימוש באתר כבית דין שדה הוא פסול מיסודו

דרור חי נושם ומריח סטריאו לרכב כבר הרבה זמן,ויש לו הבנה נכון הם יבואני DLS

אמנת השירות באהובי שי היא ללא דופי וקשה לי להאמין שזו תגובתם

במקום להכפיש ללא הפסק תן להם הזדמנות לתת תגובה

פורסם

אתה קורא את מה שאני כותב?

אתה שם לב למי אני מגיב ועל מה?

מה? איפה? כמה? למה?

Pioneer TS-X150

פורסם

כל דימיון בין רמקולים של DLS ושל MOREL הוא מיקרי ביותר , מורל שומרת על תדמית בתור חברה שמספקת סאונד "רך" , היא לא עושה זאת על ידי קסמים אלה פשוט מנחיתה את כל הרמקולים ( ובמיוחד טוויטרים ) שלה בתדרים ספציפיים בכוונה בשביל להישמע כך , מיותר לציין שלעשות זאת פוגע ב SQ כי הסאונד אינו שטוח למרות שאפשר לכוון אותו זה מאוד קשה כשהרמקול פשוט בנוי להישמע בצורה מסויימת ... ולכן התקנה פשוטה סגנון PLUG & PLAY ז"א פשוט להתקין ולשמוע ללא כיוונים וכדומה יתן תוצאה טובה יותר לאוזן הבלתי מיומנת כי הסאונד אינו FLAT ומאוד חלש בתדרים הגבוהים , מה שתורם להרגשת הרכות , כי פשוט לא שומעים את הרעשים בתדרים הגבוהים ואת החדות המאופיינת של רמקולים של פוקאל וכדומה , זה אומר שרמקולים של פוקאל הם לא טובים ? שטוויטרים TN52 וסדרות גבוהות יותר צורמים ? כמובן שלא , פשוט עם שימוש לא נכון הם ידגישו את הפאקים של שאר המערכת ולכן הם יצרמו.

DLS לא עושה זאת מן הסתם כמו הרבה חברות שמציעות רכיבים ברמה תחרותית ( מורל לא אחת מהן. ולהיבחר בתור רמקול השנה במגזין כזה או אחר לא גורם להם להישמע FLAT ברמה תחרותית אלה להישמע "טוב " , אני לא אומר שזה רע , פשוט מורל לא מנסה להיות תחרותית מבחינה מקצועית עם רמקולים שקופים ) האלמנטים שלה בנויים להיות FLAT מההתחלה , אז אם תיקח סט כזה ותחבר אותו לרדיו דיסק בשקל ( שמגביר רעשים ) ואם תיקח את העובדה שקל הרבה יותר לשמוע רעשים בתדרים גבוהים קל מאוד להבין כיצד אדם שלא מבין יותר מדי ( ואם תיקח את העובדה שמדובר בלקוח ישראלי שיודע הכל ) יגיע למסקנה שהסט צורם והסט של מורל טוב יותר.

אני מאמין שזה מה שקרה פה , אין פה צד צודק בכלל , הכל השקפת עולם. לא כולם אוהבים סאונד שקוף שמדגיש את הרעשים של שאר חלקי המערכת שלהם בגלל שהם פשוט לא מודעים שזה מה שקורה מאחורי הקלעים ומאשימים את הרמקול.

לכן זאת גם טעות של אהובי שיי שאמרו שה DLS ישמע טוב יותר , בכללי אני מאמין שה DLS באמת היו נשמעים טוב יותר ... אבל אם שאר חלקי המערכת ברמה נמוכה ... הם יגרמו לסטים של מורל להישמע טוב יותר מכל הסיבות שהזכרתי.

חשוב לזהות את שאר חלקי המערכת ולהבין שרמקולים למרות היותם חלק חשוב פשוט משחזרים סאונד ולא יוצרים אותו , לכן על מערכת זולה לא כדי להתקין חלקים בסגנון הנ"ל.

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...