Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הכי משתלם לי לקנות Iphone 4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיכיתי לו הרבה זמן, אבל לא ביקשתי שיביאו לי מחו"ל, כי אני רוצה אחריות.

יש לי נוקיה E72 ברשת סלקום מהעבודה ובסוף השבוע נכנסתי לאתר של סלקום בשביל להזמין, אבל כשהזנתי את הפרטים שלי קיבלתי הודעה שמכיוון שהמכשיר שלי על שם חברה, אני צריך לקנות מכשיר כלקוח חדש, במחיר (אם אני זוכר נכון) של כ 3600 ש"ח. אני עובר בדר"כ (לא בהרבה) את הסכום של 250 ש"ח בחודש, אבל לא משלם כי העבודה משתתפת עד 350 ש"ח ואני לא יודע אם זה תופס.

מה מבין האפשרויות הכי משתלמת:

1. קניה בסלקום עם אחריות והכל, עם סיכון שאצטער תוך זמן קצר כי המחיר יירד.

2. קניה במקום אחר (מישהו יודע כמה רוצים באיי דיגיטל?).

3. בכל זאת להביא מחו"ל למרות היעדר האחריות והצורך למצוא מישהו שיתקין לי את מה שצריך בשביל עברית. כמה צריך לעלות 16GB בארה"ב?

פורסם

לפי מה שהבנתי האייפון 4 32 ג'יגה עולה בהונג קונג בסביבות 2700 שקל.

באנגליה 16 גיגה עולה 3000 שקל בערך לפי האתר של אפל.

אני מחכה שמישהו יביא לי מחול , לא משתלם לקנות בארץ לפי דעתי .

פורסם

יש פה בארץ בחור מאוד אמין שמוכר אייפונים סימפרי מאנגלייה במחירים מאוד הוגנים ואפשר ללחוץ עליו קצת והוא גם מוריד איזה 100 שקל ואף יותר לפעמים. אני אישית קניתי ממנו ומכיר המון אנשים שגם כן קנו ממנו מכשירים כלומר הבחור מאוד אמין.

הבעיה היחידה שהוא גר בבאר שבע וצריך להגיע אליו או שלעשות משלוח גוביינה ולשלם עוד קצת.

מי שירצה את הטלפון שלו שישלח לי ה"פ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בכל פורום או אפילו ביד-2 תוכל למצוא מכשירים חדשים בניילון, פתוחים לכל סים, באזור ה- 4000 ש"ח ואפילו פחות. לא רואה שום סיבה לרכוש את המכשיר הזה דרך המפעילות בארץ. בלי התחייבויות ובלי סיבוכים.

נכון, לוקחים איזה סיכון בכל הנוגע לאחריות, אבל לדעתי זה שווה את זה וגם לומדים לשמור על המכשיר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כמובן שיש בארץ מעבדות מספיק מקצועיות שיתקנו לך כל בעיה שרק תיתקל בה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ראיתי באתר של T-MOBILE שמבקשים 350 יורו עבור ה-16GB,ומאה יורו יותר עבור ה-32GB,מכשירים לא סים פרי,

יש מצב שהמחיר הזה נכון?:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מבחינת אחריות, היא רק לשנה מטעם היצרן.

אין אחריות על המכשיר, אני מאמין שזו פשוט בושה ולא פחות.

נ.ב

גם אני בימים אלו מתלבט אם לקנות בחו"ל או בארץ, אצלי ההתלבטות היא עם פלורידה.

פורסם
לפי מה שהבנתי האייפון 4 32 ג'יגה עולה בהונג קונג בסביבות 2700 שקל.

באנגליה 16 גיגה עולה 3000 שקל בערך לפי האתר של אפל.

אני מחכה שמישהו יביא לי מחול , לא משתלם לקנות בארץ לפי דעתי .

אכן, כ2700 ש"ח (5770HKD), סים פרי כמובן.

המחירים שמבקשים בארץ מוגזמים לחלוטין, עדיף לרכוש בחול ולשלם את המכס בכניסה לארץ, זה עדיין יצא זול יותר.

!AWDSOME

פורסם

אפשר לקנות את המכשיר ב"iDigital" בקניון רמת אביב (או דיזינגוף) ב4000 ש"ח ללא התחייבות ובתצורת SIM FREE.

כמובן שעם עברית תקנית (שלדעתי מגיעה כבר מאפל בכל מכשיר שיש עליו את OS 4.1) ואחריות רשמית.

לעומת זאת, בהונג קונג ניתן לקנות את המכשיר כSIM FREE בכ2500 ש"ח.

באנגליה ניתן לקנות אותו, גם SIM FREE, בפחות מ3000 ש"ח.

יש שים לב כי במקרים אלו האחריות של אפל אינה בתוקף דרך היבואן בארץ (היות ומדובר במפיץ מורשה ולא נציגות רשמית של אפל).

תעיף מבט פה:

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3418565,00.html

המחירים שמבקשים בארץ מוגזמים לחלוטין, עדיף לרכוש בחול ולשלם את המכס בכניסה לארץ, זה עדיין יצא זול יותר.

אם אתה בחו"ל ונכנס עם המכשיר לארץ לא צריך לשלם שום דבר.

את המיסים תאלץ לשלם רק אם המכשיר ישלח בדואר.

גם אני בימים אלו מתלבט אם לקנות בחו"ל או בארץ, אצלי ההתלבטות היא עם פלורידה.

קח בחשבון שהמכשירים שנמכרים בארה"ב אינם בתצורת SIM FREE ולכן תהיה חייב לפרוץ את המכשיר.

אישית, החלטתי לחכות לHTC Desire HD.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לקחתי אצל סלקום. יש לי רק מילים טובות להגיד עליהם.

לסטודנטים המכשיר עולה 85 לחודש (יוצא 3000 שקל, שזה מחיר סבבה לגמרי).

למי שמשלם על זמן אוויר 150 שקל יש החזר של 80 שקלים. לי יש תוכנית שתמיד עוברת את ה150 ולכן אני אשלם עליו 5 שקל בחודש.

המכשיר מצויין.

לזכות סלקום יאמר שקיבלתי בבוקר שישי מכשיר שגיליתי בבית שהכפתור HOME שלו לא עובד כמו שצריך,

חזרת לסלקום בצהריים והם החליפו לי למכשיר חדש.

פורסם

בסינגפור ה16 עולה סביב ה 2500 ש"ח

כל המכשירים שנמכרים בסינגפור הם סים פריי

עברית היא תקנית בכל מערכות ההפעלה של אפל, כך שאין בכלל בעיה.

עכשיו אתה רק צריך משהו שיביא לך אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בסינגפור ה16 עולה סביב ה 2500 ש"ח

כל המכשירים שנמכרים בסינגפור הם סים פריי

עברית היא תקנית בכל מערכות ההפעלה של אפל, כך שאין בכלל בעיה.

עכשיו אתה רק צריך משהו שיביא לך אחד.

לא רק שיביא לו אחד אלא גם יזמין לו אחד ויחכה כ שלושה שבועות שהאייפון יגיע לכתובת בסינגפור ורק אז יביא לו לארץ!

כשאני חיפשתי בזמנו אייפון 4 חשבתי גם להביא מסינגפור אבל זה פשוט היה בלתי אפשרי לרכוש אותו מחנות של אפל באינטרנט ולחכות שישלחו לי את זה למלון תוך 3 שבועות,ולקנות אחת בשוק החופשי כמו ב SIMLIM פשוט לא היה כדאי כי במחירים שביקשו שם אפשר היה למצוא כבר פה בארץ.

תכלס אם יש לכם מישהו שגר בסינגפור ויכול לקנות לכם אני יכול לארגן לכם העברה לארץ כי בקרוב אני שם לכמה שבועות.

פורסם

קח בחשבון שהמכשירים שנמכרים בארה"ב אינם בתצורת SIM FREE ולכן תהיה חייב לפרוץ את המכשיר.

אישית, החלטתי לחכות לHTC Desire HD.

אני מודע לכך. השאלה היא האם שווה להכנס לכל התהליך.

אני למדתי שהיתרון היחידי ברכישת מוצרים בארץ, היא האחריות. כידוע לכולנו, פה זה מקרה חריג ואין אחריות, אפילו לא אחריות באופציית תשלום.

• תוכן חדש...