Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הכי משתלם לי לקנות Iphone 4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מחכה שירגע קצת הרעש שיש כתוצאה מהגעת המכשיר לארץ ואז גם יהיו מחירים זולים יותר,

כמו כן תן לאחרים להתגלח על המכשיר ולאכול את הבאגים הראשוניים.

נ.ב. אם אתה רוצה למכור את ה E72 , אני מעוניין. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כלומר, לפי מה שאתם אומרים, אפשר להביא אייפון 4 מחו"ל שהוא סים-פרי, לבקש מיקרו-סים מאחראי הטלפונים אצלנו בחברה, להפעיל וזהו, בלי פריצות ועניינים???

אגב, קראתי קצת ברשת על זה וכרגע עוד לא יודעים לפרוץ את גירסת ההפעלה של האייפון 4 במידה שהוא מגיע עם התחייבות למפעיל.

נ.ב. אם אתה רוצה למכור את ה E72 , אני מעוניין. :)

הייתי נותן לך בחינם, אני לא מרוצה ממנו, אבל כאמור הוא של העבודה.

אני יודע שאתה אנטי-אפל וחובב נוקיה, אבל אני יודע שאתה עוקב אחרי פורום שירוקו ואתה יודע שיש אפליקציות באיייפון שמודדות כל מיני דברים ברכב.

פורסם
כלומר, לפי מה שאתם אומרים, אפשר להביא אייפון 4 מחו"ל שהוא סים-פרי, לבקש מיקרו-סים מאחראי הטלפונים אצלנו בחברה, להפעיל וזהו, בלי פריצות ועניינים???

מדויק.

פורסם

אם אתה בחו"ל ונכנס עם המכשיר לארץ לא צריך לשלם שום דבר.

את המיסים תאלץ לשלם רק אם המכשיר ישלח בדואר.

אמת.

הכוונה הייתה שניתן גם להצהיר על המכשיר בכניסה עימו פיזית לארץ, וגם אז המחיר יהיה זול יותר ממה שמבקשים עליו כאן.

!AWDSOME

פורסם
לבקש מיקרו-סים מאחראי הטלפונים אצלנו בחברה

או לשכפל סים, ואז ליצור מיקרו סים מהסים המשוכפל באמצעות מספריים (זה במידה והאחראי לא מבין על מה אתה מדבר)

http://www.youtube.com/watch?v=LebM5624Zfk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מישהו יכול להסביר לי מה ההיגיון במיקרו סים הזה, ולמה לא יכלו להשתמש בסים רגיל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי נותן לך בחינם, אני לא מרוצה ממנו, אבל כאמור הוא של העבודה.

אני יודע שאתה אנטי-אפל וחובב נוקיה, אבל אני יודע שאתה עוקב אחרי פורום שירוקו ואתה יודע שיש אפליקציות באיייפון שמודדות כל מיני דברים ברכב.

למה אתה לא מרוצה ממנו?

זה באמת נחמד, אבל לא הייתי רוצה שאפליקציה 3rd party תתחבר למחשב הרכב שלי.

יש לי לפטופ לביצוע דיאגנוסטיקה מפעם לפעם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא רק שיביא לו אחד אלא גם יזמין לו אחד ויחכה כ שלושה שבועות שהאייפון יגיע לכתובת בסינגפור ורק אז יביא לו לארץ!

כשאני חיפשתי בזמנו אייפון 4 חשבתי גם להביא מסינגפור אבל זה פשוט היה בלתי אפשרי לרכוש אותו מחנות של אפל באינטרנט ולחכות שישלחו לי את זה למלון תוך 3 שבועות,ולקנות אחת בשוק החופשי כמו ב SIMLIM פשוט לא היה כדאי כי במחירים שביקשו שם אפשר היה למצוא כבר פה בארץ.

תכלס אם יש לכם מישהו שגר בסינגפור ויכול לקנות לכם אני יכול לארגן לכם העברה לארץ כי בקרוב אני שם לכמה שבועות.

לדעתי היום אפשר להשיג איפון 4 מיד. עניין רשימות ההמתנה נגמר.

בכל מקרה אני חיכתי שבועיים, שזה סביר.

עריכה: ציטוט מהאתר של סינגטל.

Latest Update!

Monday, 20 September 2010, 6.00pm

Thank you for your support and patience.

From tomorrow, you can visit any of our SingTel Retail shops, selected SingTel Exclusive Retailers or visit SingTelshop.com to make your iPhone 4 purchase. Click here for full store listings.

Stocks will be limited and available on a first come, first serve basis.

For the latest iPhone 4 updates, please visit this SingTel bulletin board regularly.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם על התגובות, בעקבות הכתבה ב YNET אני אבקש ממישהו שנמצא כרגע בלונדון להביא לי. אין לו זמן לרוץ בשדה התעופה אחרי החזר המע"מ, אבל זה עדיין משתלם.

למה אתה לא מרוצה ממנו?

למה אני לא מרוצה מה E72? איטי, מקשים קטנים מידי לעיניים בגילי המופלג, אפליקציות נפתחות בהמוניהן בלי שאני מבקש, כפתור קיצור לאינטרנט של סלקום (שנלחץ בטעות ושאי אפשר לבטל) ושכבר עלה לי הרבה מאות ש"ח בחשבון מעבר להשתתפות של העבודה, מסך קטן מידי לגלישה באתרים מסויימים.

מה יש לי להגיד טוב עליו? מצלמה מצויינת, רדיו (שאין באייפון), זיהוי רשתות WI FI מהיר, פנס שימושי מאוד, סוללה שמחזיקה יחסית הרבה זמן.

• תוכן חדש...