Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המכשיר אצלי כבר שנתיים ללא בעיות לאחרונה הוא התחיל להתקע בזמן השמעת CD אבל כשעוברים לרדיו הכל בסדר והכל עובד.

עכשיו כשאני אומר נתקע אני מתכוון: אפשר רק להגביר או להנמיך ולעשות MUTE אין אפשרות להוציא דיסק או להחליף שיר, אחרי זמן לא מוגדר המכשיר מועיל בטובו להוציא את הדיסק או להמשיך לנגן.

מישהו שמע או נתקל בבעיה כזאת?

תודה מראש רועי,

פורסם

מה שיכול להיות כנראה שחקת אם הגדרות המכשיר בלי כוונה.

מה שאני מציאה זה לעשות אתחול מחדל לרדיו דיסק צריך להיות מין כפתור שחור (בדרך כלל) קטן שאפשר רק אם בורג קיסם ללחוץ עליו,על הפנל או על המשטח שהפנל יושב.

פורסם

היה לי בעיה דומה במכשיר אחר, בהתחלה עזר ריסט ואחרכך אם הזמן מכשיר התכיל לא להגיב בכלל ולא עזר כלום.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

שלום שוב,

המכשיר עבר ריסט ועדין אין שינוי כנראה שהמכשיר צריך ביקור במעבדה.

ידוע לי שיש מקום בתל אביב שמטפל במכשירי של אלפיין? מישהו מכיר?

תודה שוב,

• תוכן חדש...