Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן בגרסאות קופה ו-RS בדרך לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן קופה ו-RS בדרך לארץ.

ולמותר לציין איזו מהשתיים באמת מעניינת אותנו. מחיר של 225K יקר ב-36K ממחיר הגרסה המוחלפת(לפני ההנחות הנאות), שזה לא מעט. מאידך, זו כנראה ההוט האץ' הטובה ביותר שתמכר בארץ, לפחות עד הגעת השירוקו R - וגם זה טעון הוכחה...

למישהו יש מושג באיזו גרסה מדובר ומה לגבי שלדת הקאפ? NMP?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכלל, המגאן 3 נראית הרבה יותר טוב מגרסת הסדאן שלה, הפלואנס. גרסת הקופה והספורט קופה מדהימות במיוחד מאחור.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

נשמע מעניין, מאוד מעניין אפילו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נשמע מעניין, מאוד מעניין אפילו!

הGTI מרגישה מאויימת??

מי שזוכר את המגאן ספורט מאוטומוטור בטח עדיין בטראומה מהג'אנט המזעזע והמגודל מידי שהיא הייתה עליו.

אני מאוד מקווה שהיא לא תגיע לפה עם הדבר הזה...

אמורה גם להיות גירסאת Cup, מה שלומה? היא תבוא לבקר אותנו מתישהו?

אני שונא את הקיץ!

פורסם
הGTI מרגישה מאויימת?? קהל היעד מעט שונה, GTI היא פחות הארדקור ושימושית יותר עם אופציה ל-5 דלתות ו-DSG.

מי שזוכר את המגאן ספורט מאוטומוטור בטח עדיין בטראומה מהג'אנט המזעזע והמגודל מידי שהיא הייתה עליו.+1

אני מאוד מקווה שהיא לא תגיע לפה עם הדבר הזה...מאחר ומדובר בקרסו והג'אנט הזה הוא חלק מהאופציות, אז יש לקוות שלא

אמורה גם להיות גירסאת Cup, מה שלומה? היא תבוא לבקר אותנו מתישהו?

12345

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תמחור טוב לדעתי, 140K מציב אותה בתחרות ישירה מול לאון 1.8 ידנית, אם כי ביצועים של 10.3 שניות ל100 ו19.5 קג"מ די מאכזבים.

בגרסת הספורט מתכוונים ל250 או ל250 CUP?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הקופה נראית נחמד ביותר, ראיתי אותה בנמל התעופה בבן גוריון אך מתומחרת גבוה מדי.

ב155K ישנן אופציות טובות יותר.

לגבי המגאן ספורט, מרשימה מאוד בעיצוב ובנתונים, מן הסתם תגרע קצת ממכירות הGTI והלאון קופרה וכל המככבות בתחום ה200K+ עם 200 כ"ס+.

אם זאת לGTI ישנו קהל לקוחות שלאו דווקא רוכש רת הרכב בשל יכולותיו אלא בדל עיצובו ומיתוגו והוא כמובן לא יפזול לעבר צרפתיה על סטרואידים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מי שזוכר את המגאן ספורט מאוטומוטור בטח עדיין בטראומה מהג'אנט המזעזע והמגודל מידי שהיא הייתה עליו.

אני מאוד מקווה שהיא לא תגיע לפה עם הדבר הזה...

על טעם ועל ריח. לדעתי הג'אנט הזה מדהים ואני מאוד מקווה שתהיה אפשרות לקבל אותו.

emotion of motion

פורסם

מי שמצפה לגרסת קאפ, אז שיחכה שמגאן ימכרו כמות שמספקת להביא גרסאות מיוחדות.

למרות שאם יהיו כמה לקוחות שיהיו רציניים ומוכנים לשלם על הקאפ, אז לא מן הנמנע שיביאו אותה.

הרי המגאן ספורט מוכרת רק כמה יחידות בודדות בשנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני ישבתי בתוך הרכב בתעורוכת אוטומוטור,נראה ממש טוב מבפנים.

אני חושב שחיצונית הוא גם אחד העיצובים היותר מעניינים שיש היום.

פורסם

חבל שלא מביאים את הקופה בגרסה קצת יותר חזקה - אז היא באמת היתה יכולה להוות תחרות מעניינת.

מי שזוכר את שנות ה- 90, המגאן קופה נמכרה לא רע, ולאו דווקא לחובבי נהיגה... מצחיק, כבר אז היו לה נתונים טובים יותר, אם זכרוני אינומטעה אותי, מאשר הגרסה שמביאים היום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...