Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בצ'כית חמה - פאביה TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים (ובעיקר,מנהלים בשקל..),תפסיקו להפוך כל שרשור לשרשור שנאת פאביה.

אנשים חושבים שהדגם עם ה86כ"ס כל כך איטי,ממש לצאת ולדחוף בעליות :|

תעשו נסיעת מבחן ותחזרו,חדל קשקשת ברשת (יכולים לאחל לפותח השרשור להתחדש ולהמשיך הלאה,אבל לא,בוא נחזיר אותו לפרופורציות שהוא קנה עגלה..)

תתחדש ותהנה! (אופיר עם אותו אחת,ו2300ק"מ כבר,ונהנה מכל רגע) :)

תיזהר בלשונך. יש לך זכות להביע את דעתך, לא לרדת על אנשים ובטח שלא להדביק להם כינויי גנאי.

כן, אני נגד ההיפ הזה שיצא לפאביה. מדובר ברכב עם תמורה טובה לכסף, אבל מכאן ועד לקרוא לפאביה "צ'כית חמה" זה בערך כמו לומר שמחר יהיה שלום עם הפלסטינאים.

למעט מנוע חדשני וגיר חדיש עם אמינות מוטלת בספק (לא בגלל בעיות קונקרטיות כרגע, אלא מה יקרה בעוד 5-6-7 שנים על כל הצ'יכלולים שהמנוע והגיר הזה מציעים) אין ברכב הזה שום יתרון על פני המתחרים. רכב טוב, במחיר טוב (במונחי ארץ הקודש) עם אבזור טוב, סה טו.

מי שצריך לצאת מהסרט הוא כל מי שמשוכנע שהרכב הזה הוא הקנייה הכי מוצלחת שאי פעם הוא יבצע בימי חייו. אף אחד לא טען ש 87 כ"ס לא סוחב או שהוא קנה עגלה, אבל בחיאת דינק, קצת פרופורציות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר לזה שגם אני הזמנתי פאביה וכנראה לפני הרבה פה (מחכה כבר 3 חודשים),

הבן אדם קנה אוטו, מן הסתם הוא מתלהב ובחר לקרוא לה חמה, תוך כדי התלהבות וכו', אני בטוח שכל אחד שקונה אוטו ראשון

גם אם זה סובארו ג'סטי יצא מפרופורציות, אפשר לשקול מילים :wink: ולא משנה מה נאמר משנה איך נאמר.

ואם הבן אדם חושב שהיא צ'כית חמה הורסת ואפילו רטובה שיהיה לו בכיף, 8) כמובן שאני הייתי מעדיף גרמניה חמה. אבל אי אפשר

לקפוץ ישר לגרמניות הלוהטות אפשר להסתפק גם בצ'כית צעירה וזורמת :twisted:

וחוץ מזה אולי בשבילו היא חמה , גולף GTI וחברותיה רותחות ופרארי ושאר חברותיה לוהטות.

פורסם

איתמר,אני תמיד נזהר בלשוני,ואם נפגעת - התנצלותי העמוקה.

את מרבית התגובה שרשמת אוכל להפנות גם אליך וכלפי אלעד,שכל חטאו של פותח השרשור הוא שקרא למכוניתו "חמה" (כי וואלה,רכב חדש,טבעי שהוא מתרגש,וככה הוא מרגיש באותו רגע),ואתם נדלקתם כמו פחמים של מנגל וחשתם מהרה לתקן את העוולה.

אדרבא,דווקא ממכם הכי פחות ציפיתי "לרדת על אנשים" ודווקא אתם אמורים לשמור על פרופורציות ולא להגרר אחרי תגובות חסרות טעם.

הפעם עוד הגדיל GOLF והקדים אותי עם תגובה לעניין.

חברים, אולי מספיק? הבחור רכש רכב חדש, וזה טבעי לחלוטין שהוא מתרגש ממנו וכיף לו. אז הוא קרה לה "חמה". אז מה? אז בשבילו היא מרגישה חמה. אני בטוח שהוא לא משווה אותה למכוניות ספורטיביות.

קצת חברמניות לא תזיק. תשמחו בשמחתו אם תרצו, אבל אל תוציאו לבנאדם את הרוח מהמפרשים בברוטליות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה ושאר המהללים והמשבחים (ובעלי פאביה) כנראה לא מבינים את כוונת הצד השני.

אף אחד לא בא לאכזב אתכם או למזער ולגמד את יתרונותיה של הפאביה!

משפטים בסגנון של "מיני נחמדה", "מיני מאובזת ונעימה", "מתחרה ראויה בסגמנט" וכו' נאמרו כבר יותר מדי פעמים במירב השרשורים (הרבים מאוד יש לציין) של הפאביה על גבי הפורום...גם על ידי "שונאי הפאביה של הפורום" כפי שבעלי הרכב ה"מקופח" נוהגים לקטלג.

הסיבה שהנושא הזה עולה כל פעם מחדש ומפריע לבעלי/חובבי/רוכשי הפאביות לשאת בגאווה את הסמל והדגם

היא שכבר זמן רב אותם אנשים בדיוק עושים מהפאביה מה שהיא לא! ומפמפמים את הפאביה לכיוון שהיא לא אמורה להיות בו!

ואז נוצר טורנדו שכזה לרכישה בהולה של פאביות ולאחריו מגיעות כותרת ססגוניות מטעות!

הפורום הזה הוא מקור מידע עשיר, לאו דווקא לבעלי החשבון באתר אלא בכלל-

מין הראוי שאדם פלוני שירצה לקרוא חו"ד על פאביה לפני רכישה לא יגיע לכאן באיזה לינק מגוגל ויחשוב שמדובר במוצר היסטורי/ היסטרי/ תופעה מוטורית/ האט הוץ'/ראלי חוקית לכביש..בלה בלה בלה.

:idea:

מנקודת מבט אישית שלי- ידידה קרובה שאלה לדעתי בעניין רכישה של פאביה לא מזמן.

זה היה סמוך למועד בו התגלתה הפאביה במערומיה כאשר לא פחות משלושה גולשים מדווחים כאן בפורום על תקלות בפאביה.

כמובן שתשובתי הייתה כנה ונשענה בין היתר על מידע שהגיע לפורום.

אלא שפתאום הכל נגנז, בשום מקרה לא דובר על ריקול או סוג של פיתרון מבטיח, בשום עניין לא קיבלנו תגובה נגדית של היבואן (שגם כלפיו היו אינספור טענות שנעלמו כלא היו)

ואת כל השרשורים האלה החליפו לפתע עשרות כותרות מרעישות ולוהטות על רכישה חדשה של הרכב האולטימטיבי.

אם רוצים אפשר לזהות היטב בכל שרשור מי הוא צר העין ומי הוא האחד שזכותו להביע דעה הגיונית כלשהי.

(אישית, אני לא חושב שיש כאן יותר מדי צרי עין לסקודה פאביה, בדיוק כפי שאין לרוכשי יאריס/סיריון/פולו/207 וכו').

פותח השרשור- ת'חדש, תהנה וסע בדרכים טובות.

פורסם

לפותח השרשור, קודם כל תתחדש, אחלה אוטו.

בפורום הזה פותחים המון שרשורים על "קניתי פאביה חדשה" או שזה רק אני?

באמת שאין לכם מה להתלהב, בגלל זה כולם צוחקים עליכם פה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אל תיקח את זה אישית, אבל מי אתה שתגיד לו שאין לו ממה להתלהב?!

הוא קנה רכב חדש, שמספק לו הנאה. אולי בהשוואה למה שהיה לו קודם, הפאביה הזו באמת חמה. אם תקרא את מה שהוא רשם בהתחלה, תראה שהוא לא התלהב מכלום, אלא פשוט רשם את מה שהרגיש בהתרשמות הראשונית.

אנשים פה נתפסו למילה "חמה", כאילו מי ישמע מה הבחור רשם!

בקיצור, לא צריך להפוך עכבר לפיל. אפשר (ואף רצוי) להגיד לחבר פורום "מזל טוב" ו"תהנה", וממש אין צורך להגזים.

פורסם

דו-שיח של חירשים - זה מה שהולך פה. אני פרשתי.

פותח השרשור: אני מאחל לך הנאה רבה עם הצ'כית החמה שלך, ומקווה שביום מן הימים יצא לך באמת לנהוג ברכב "חם" כדי להבין מה פירושו של הביטוי הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפורום הזה מתדרדר שמישהו יעשה לזה כבר סוף

יש לי סקודה ואני מתבייש בכל מה שקורה פה.

מה נסגר איתכם חלאס.

תנו לבנאדם הרגשה טובה.. על טעם ועל ריח..

אני מכיר בחורה שמנה ומכוערת שעושה להרבה אנשים טוב..

יאללה

חג שמח שנה טובה

אמן וכל הצרות שלנו יסתכמו בשירשורים דבילים כאלה. כן ירבו.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
תתחדש, אני מבין את ההתרגשות מהרכב החדש ובאמת שמח בשבילך.

הבעיה היא עם הלגיטימציה שאנשים מרגישים שיש להם לכנות את הרכב הזה בכינויים כמו ספורטיבי / חמים וכו' בעוד

מדובר בסופר מיני , דיי מכוערת יש לומר. מאוד פשוטה וקמצנית באיבזור , גבוהה כמו סוזוקי ג'ימיני ,

רכב שתודות לחסידיו הגדולים בפורום, יצא לכולנו מכל החורים.

היום זה פאר היצירה, מחר זה גרוטאה והופ - היום שוב פאר היצירה. מה יהיה מחר? איש לא יודע. הכל תלוי כיצד תשוחד דעת הקהל...

החבר החסר מהכת מושבת כרגע ומכאן שלוחה לו ברכת החלמה מהירה. (עד כאן ברצינות)

שנה טובה והחלמה מהירה לגורו , ובקשר לעוד שרשור של פביה :

Skoda+logo+attempt2.bmp

פורסם

מצטרף למברכים! תתחדש ותהנה. סע בדרכים טובות.

כבעלים של פאביה, (חודשיים בול, מאז שקיבלתי אותה) אני חושב שזאת תמורה טובה לכסף.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יאלללללללללללללללללללללללה,

כולה משחק מילים, קצת הומור לא יזיק. :wink:

תודה לכולם וחג שמח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...