Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתחיל בכך שאין לי טיפת ידע במושגים טכניים שקשורים לרכב..

יש לי בעיה עם ההתנעה ברכב יונדאי גטס 2006 . 1400 סמ"ק

הבעיה היא די אקראית כך שלפעמים הרכב מתניע ולפעמים לא. כשאין התנעה, יש רק רצף אחיד של "מכות" חשמל(?)

בהתחלה חשבתי שמדובר במצבר שסיים את חייו או שמתחיל להתרוקן. במוסך אמרו מצבר, ומשום מה שללו בעיה בסטרטר.

החלפתי למצבר חדש ולאחר כמה ימים שוב חזרה התופעה הזאת, הגעתי למוסך שלי, במוסך שייפו את המגעים בין המצבר לסטרטר וחיזקו את כל הכבלים הקשורים.. הרכב עבד בסדר איזה שבוע, ושוב חזרה התופעה..

עכשיו אני עושה טיפול 90000 ובמוסך (החדש) הציעו לי להחליף לסטרטר משופץ. וגם לא התחייבו שלא תחזור התופעה (??)

שוב, מבחינת מושגים אני די ירוק..אשמח לעזרה בנושא, תודה רבה.

פורסם

לך לחשמלאי רכב ובקש שיבדקו מה שנקרא "זרם פרזיטי", כלומר צריכת זרם במצב של סוויץ' כבוי.

יתכן שיש צרכן חשמל כלשהוא, שפורק לך את המצבר בזמן שהאוטו חונה.

פורסם

עופר - כן, ברכב יש אמובילייזר.

בוקי - אם תוכל להרחיב טיפה על "זרם פרזיטי".. ומה הפתרונות האפשריים במידה וזו הבעיה?

תודה.

פורסם

מה שאני רשמתי זה רק כיוון אפשרי אחד, ואלי באמת יש בעיה בסטרטר.

בפשטות - נניח יש משהוא ברכב, שנשאר דלוק אחרי שאתה מכבה את הסוויץ'.

נניח, מנורה בתא מטען. או משהוא אחר.

זה פורק לך את המצבר.

הפתרון הוא למצוא את הצרכן הבעייתי ולתקן אותו.

אבל אם אחרי מספר ניסיונות הסטרטר מתחיל לעבוד והרכב מניע - זה לא זה.

פורסם

מניסיון אישי ורע עם רכב דומה בעל נפח 1,600 רוב הסיכויים,שהתקלה דווקא באלטרנטור וד"א התקלה הזו לא זרה למוסכי יונדאי כלל.גש לחשמלאי לבדיקת טעינה. אצלי זה נגמר בלילה אחד (מוצאי כיפור שנה שעברה בלי התראה נכבתה כל התאורה ברכב לאחר תיאור תקלה דומה שהיתה לך (אני סבלתי 8 חודשים) וכבר למחרת הורכב אלטרנטור משופץ בעלות של 800 ש"ח כולל עבודה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...