Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני כ שבוע החל להופיע רעש בעת הנסיע ,לכן פניתי ל 2 מוסכים שונים המכירים הייטב את הרכבים האלו (מדובר על רובר 25):

המוסך הראשון - מוסך מורשה רובר ש.ח לוי ב פ''ת :

הכנסתי את הרכב למוסך הסברתי את הבעייה , המוסכניק נכנס לרכב הניע עשה סיבוב קצר ברכב וקבע חד משמעית (בלי לפתוח אפילו מכסה מנוע) מדובר כאן בבעיה בגיר והסביר : בגיר יש כל מיני מייסבים וכנראה אחד או יותר נהרסו ואין מנוס אלא משיפוץ גיר בעלות של 10 אלף ש''ח !! וזה בלי פירוק והרכבה סה''כ מגיעים ל 11-12 אלף ש''ח . אני נשארתי המום ושאלתי אותו האם יש אופצייה אחרת והוא הסביר לי שהגיר הנ''ל מאוד בעייתי ושהחברה שמייצרת אותם (חברה גרמנית כולשהי) יש לה מעבדה בארץ, ואך ורק היא יודעת ומוסמכת לתקן אותם ,וזה המחיר שהם לוקחים וייעץ לי בחום שבשום פנים ואופן לא אגש למשפץ אחר, אם אין ברצוני לזרוק כסף לפח .

יצאתי מאוד מדוכא מהמוסך והחלטתי לגשת למוסך נוסף למרות שהמוסך נראה מאוד מקצועי ומבין עיניין , לשמוע חוות דעת נוספת .

המוסך השני - מוסך מייקל בת''א (רח' בן אביגדור) :

שוב גם כאן הסברתי למוסך את הבעייה , וגם כאן המוסכניק נכנס לרכב עשינו סיבוב קצר שבסופו קבע חד משמעית מדובר בבעיה בגיר , אבל כאן הוא נתן תמונה קצת שונה : בגיר קיימים שניי מיסבים אחד פנימי ואחד חיצוני , אם מדובר במייסב הפנימי אז צריך לפרק את הגיר ולשלוח לשיפוץ בעלות של 8 אלף ש''ח , אני שאלתי לאן הוא שולח והוא הסביר לי שיש 2 חברות בארץ המומחות לגיר הזה , אחת דורשת 17 אלף עבור השיפוץ ואחד דורשת 8 אלף, לא אמר לי בדיוק את השמות שלהן .

אבל אם מדובר במייסב החיצוני אז ניתן לתקן זאת בלי לשלוח לשיפוץ, ולאחר שבירר מול החברה את מחיר המייסב החיצוני (מקורי)

נתן לי הצעת מחיר של קצת יותר מ 1200 ש''ח כולל מע''מ ועבודה , אבל, והוא הדגיש זאת : אינני מבטיח שהבעייה תיפתר , מכיוון שאין הוא יכול לדעת באיזה מין המייסבים נמצאת הבעייה, ועד שהוא יפתח ויחליף הוא לא יכול לדעת ! ולכן זהו סיכון שאני צריך לקחת , אך יחד עם זאת מהניסיון שלו ב 99% מהמקרים אכן מדובר במייסב חיצוני ולמעשה קרה לו רק פעם אחת שהיה מדובר במייסב הפנימי .

שניי המוסכים הינם מאוד מקצועיים ומכירים את הרכב ואינני יודע מי מהם צודק והאם לנסות לשפץ את המייסב החיצוני אשמח לתגובות מאנשים שהתנסו בשיפוץ תיבה מהסוג הנ''ל או מאנשיי מקצוע מומחים .

בתודה , עמנואל .

פורסם

לו אני הייתי במצבך, הייתי בוחר את הצעתו של מוני להחלפת המיסב החיצוני.

אם זה פתר הבעייה אתה חוסך הרבה כסף ואם הבעייה לא תיפתר ההפסד שלך אינו כל כך גדול.

נא עדכן ממצאים ותוצאות לכשיהיו.

בברכה - רפי לין

פורסם

עידכון :

לאחר ששקלתי מיני אפשרויות החלטתי ללכת בעצתו של מוני ולנסות לתקן את המייסב החיצוני , לצערי הדבר לא שינה כלום והבעייה לא נפתרה .

כרגע אני עובד עצות , מבחינתי לזרוק עוד 10 אלף ש''ח על שיפוץ הגיר ולחזור למצב של אי וודאות שאוליי הגיר יתקלקל שוב תוך שנה אינה אופצייה מבחינתי .

בזמן הקרוב אני אחליט מה לעשות ואעדכן .

עמנואל .

• תוכן חדש...