Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

לפני כחצי שנה החלפתי ב205 שלי את המיסב של הנאבה מקדימה בצד של הנוסע, הרכבתי מייסב תחליפי, וגם החלפתי את הציריה.

אתמול גיליתי שהמייסב שוב שבור.

שאלה: האם הנאבות ב205 נשברות מהר??.

מה יכול לגרום לדבר??. (עליה על מדרכות במהירות של 0 קמש למשל כי זה קורה פה ושם)

סתם זורק לידע כללי שאולי קשור.

לפני כחודשיים החלפתי באוטו גיר ושחכתי להרכיב חזרה שייבה (washer) חשובה ובגללה הלך הכיוון פרונט (אחת השייבות של המשולש), וגם היו רעידות מעצבנות, לאחר שלושה שבועות (כי אם יש צבא אין זמן) פירקתי את כל העסק שוב וחיברתי את כל מה שהיה חסר, הפלא ופלא עדיין יש רעידות, לאחר בדיקה שעשיתי גילית שהנאבה שבורה.

שאלה: האם יכול להיות שבגלל נסיעה ללא כיוון פרונט לשלושה שבועות (בערך 40 קילומטר עם נסיעה או 2 מחוץ לעיר) גרמה לדבר??

תודה מראש ויום טוב לכולם :] .

יש לי 205 סיבות לאהוב אותה :silly:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הכנסה של המיסב ללא גירוז קל מסביב למיסב עלולה לקצר את חיי המיסב , גם צריך לדעת איך להכניס את המיסב בדיוק למקום ולא להכניס ביתר כוח .

תשתמש במיסב איכותי , ואני מאמין שהבעיה שלך תפתר .

אגב לנסוע בלי כיוון פרונט עלול להיות מסוכן מאד , ממליץ לך לתקן את הליקויים הנ"ל . ואז יהיה לך יותר מ 205 סיבות לאהוב אותה , ותעבור ל 307 :-P.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...