Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש יולי האחרון יצא לי לפקוד את המקום יחד עם שותפי לעבודה חגי פארן ו3 חברה שאנחנו מדריכים באופן קבוע.

מה כבר אפשר לספר על מקום שנאמר עליו כבר כמעט הכל? טירוף חושים, אדרנלין שלא נגמר, חויה של פעם בחיים ועוד המון תאורים וניסיון להסביר מה הולך שם ולא משנה כמה אתם חושבים שאתם מבינים-אתם לא! תשאלו כל בן אדם שהיה שם האם אפשר להסביר את החוייה ותגלו את הסיבה למה רובם חוזרים לשם שנה אחרי שנה. במקרה שלי כבר בסוף החודש הקרוב אני חור לשם לעוד 3 ימים מלאים באקשן מוטורי.

את המכוניות שכרנו מ rent4ring שמכינים אחלה סוויפטים למסלול והסוזוקי הקטנה מוכיחה את עצמה הקפה אחר הקפה בזכות צמיגי הסמי סליקס,כלוב מלא,באקט ורתמות 4 נקודות.בנוסף לכל מצויידת במערכת esp די מתירנית וחיונית מאוד כשנוסעים עם מודרכים.כל אלה מקנים חיבור מצויין עם המכונה שתורמים ליצירת ביטחון מהר יחסית ויכולת להתרכז באינטראקציה על המסלול ופחות ליהיות עסוק בחיבור עם המכונה.

אז מה היה לנו? 3 ימי נהיגה מדהימים, יום אחד גשם(שרק הוסיף לחוייה),פורשה קררה 2 מוכנה למסלול שהחסירה לי פעימה לפחות 3 פעמים במשך ההקפה וכיף שלא נגמר..אפשר להמשיך ולספר אבל עדיף לתת לתמונות מההדרכה והנסיעה לדבר(סירטון מהמסלול יעלה מחר)

DSC_3018 [1024x768].JPG

DSC_3122 [1024x768].JPG

DSC_3251 [1024x768].JPG

DSC_3486 [1024x768].JPG

DSC_3540 [1024x768].JPG

_W2R1525 [1024x768].JPG

IMG_2605 [1024x768].JPG

IMG_5799 [1024x768].JPG

פורסם

המאזדה 3 האלה, גם באמצע מדבר סהרה, כשאין שום דבר מלבד חול, בלי קשר לכלום תופיע לה 3 עם מדבקה של איזה מפעל ישראלי.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
פרארי 458, איזה מכונה.

נשמע שממש תענוג שם, מקווה ליסוע ביום מין הימים.

כמה עולה כניסה לרינג?

וכמה עולה השכרת רכב כזה?

כניסה להקפה בודדת עולה 22 יורו,אבל עם קונים כרטיסיה המחיר יורד.למשל-25 הקפות עולות 390 יורו שזה יוצא פחות מ16 יורו להקפה.

רכב כזה עולה 350 יורו ליום שלם הכוללת 250 ק"מ(יותר מ11 הקפות) ויש עוד אופציות כמו חצי יום,ערב בלבד ואופציה הכוללת דלק והקפות

פורסם
לא הבנתי מה קשור הבחור הרוסי עם ה-BMW. הוא לקוח שלכם, או שסתם תפסתם אותו ברגע מגרה עם המדבקה של הרינג?

זה היה בחור שהגיע מרוסיה עם הרכב והוא לקוח שלנו אבל מי שמדביק את המדבקה זה אני,בעצם שחושבים על זה אני גם רוסי:)

פורסם

תוכל בבקשה לפרט עלויות [כרטיס טיסה ,אירוח,ביטוחים ועוד ?]

אני מקווה שאוכל לטוס לשם בבוא היום [לפי זכרוני המחיר כולל הכל לא פחות מכיוון ה 40K ] ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ליאון יסובייטי.

אחלה תמונות . :mm_yeah:

עכשיו תן לנו להבין משהו -זה היה בגדר עבודה? משמע הדרכת נהיגה?

חוויה מדהימה.

ביום מהימים אתן גיחה גם לשם.

חווית מסלול אמיתי ולא סיבוב בנחשונים ז"ל זה משהו שאי אפשר לתאר במילים . חייבים לחוות בשביל להבין.

החוויה האיטלקית שלי עדיין חקוקה בתוך הקופסא.8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני מקווה שאוכל לטוס לשם בבוא היום [לפי זכרוני המחיר כולל הכל לא פחות מכיוון ה 40K ] ?

תודה.

40k משמע 40 אלף שקל?!?!?

נשמע לי מחיר הזוי יותר מידי, יכול להיות התבלבלת?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תודה.

אל תקווה,פשוט תטוס! כרטיס טיסה 500-700 דולר

אירוח ל4 לילות כולל ארוחת בוקר 120 -200 יורו

אוטו שכור מהשדה וחזרה 250 יורו כולל דלק

האוטו שאנחנו השתמשנו בו(סוויפט) זה בערך2400 יורו לשלושה ימים מלאים כולל 3נהגים, 45 הקפות ודלק(כמעט ואין 3 ימים מלאים אז זה יוצא פחות)

תוסיף לזה ארוחות ערב,מדבקות של הרינג(חובה:)),חולצות ונישנושים פה ושם והגעת לבערך 15 אלף ש"ח

כמובן שיש עוד המון אופציות לייקר את הטיול כמו לשכור רכבים הרבה יותר חזקים אבל באמת שלא צריך במיוחד עם מדובר על פעם ראשונה.

אם תרצה עוד אינפורמציה ועל אופציה של הדרכה ברינג אל תהסס לפנות בפרטי

ועומר אכן טסתי לעבוד..:)

• תוכן חדש...