Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וסליחה מראש על הנושא המשעמם שהוא בחירת רכב משפחתי חדש.

התקציב הוא כ65 אלף ש"ח, כאשר הרכב ה"יוצא" הוא סוזוקי בלאנו 1996 GLX אוטומטי.

הדרישות הן דרישות ממוצעות:

- רכב בגודל משפחתי, כלומר 4-5 דלתות.

- תיבת הילוכים אוטומטית (מה לעשות, אמא נוהגת)

- אמינות : רכב בעל מוניטין אמינות מכובד (הסוזוקי הוזנחה כמעט לחלוטין בשנה וחצי האחרונות, כאשר על המד קילומטרז' 99 אלף עכשיו, ואין שום בעיות מיוחדות), הרכב יקבל טיפולים תקופתיים, ולא יוזנח לחלוטין (לפחות יקבל יותר תשומת לב מהחציל השרוף שחונה עכשיו בחנייה).

- צריכת דלק שפויה, אני מניח שלכל משפחתית יש צריכת דלק נורמלית פחות או יותר, אבל בכל זאת צירפתי את הדרישה הזאת.

- שנתון שלא נופל מ2001.

- מכיוון שאני נהג חדש ויחסית נהנה מנהיגה, אם אפשר רכב שהוא לא מסורס לגמריי מבחינת ביצועים.

- אם אפשרי שהוא גם יהיה יותר בטיחותי מהבלאנו, מה טוב.

אפשרויות שנשקלות:

- סוזוקי בלאנו 2001 - למרות שאישית נמאס לי, זאת מכונית משפחתית לא רעה.

- רנו מגאן : לפי חיפוש בפורום עושה רושם שהמכונית לא אמינה במיוחד, אמת?

- יונדאי אקסנט esteem 1.5 : דעה כללית בהתחשב בסעיפים?

ניתן לציין גם כי סביר להניח שהמכונית תירכש מליסינג, משום שאבי עוסק בתחום זה בעבודתו לא מעט (מנהל רכש).

המלצות לרכבים אחרים שלא חשבתי עליהם יתקבלו בברכה, תודה לכל העונים!

If i were a rich man...

פורסם

רגע אחי זה כולל משפחתיות קומפקטיות?? כי אם כן המגוון הוא הרבה יותר רחב...

וברוך הבא לפורום...

Honda hornet 600

פורסם

אני אקדים את המאוחר.

פוקוס.

לנו יש אחת במשפחה מרוצים ממנה בכל הפרמטרים מלבד טענות קלות של הנדסת אנוש לקוייה במקצת.

חבל לטחון מים. תריץ חיפוש על המילה "פוקוס" ויש לה חומר קריאה ליומיים.

בהצלחה

גיא

פורסם

הצעתי לאבי, הוא נהג על פוקוס בעבודה, עושה רושם שיש לו סלידה טבעית מהרכב (קצת מוזר כי עושה רושם שזה רכב מעולה - לפי תגובות בפורום), הוא אמר שיש לה לא מעט שטח מת מקדימה, וגם חלון אחורי צר, ובקיצור הוא לא יקנה פוקוס.

אני חושב שהיא גם קצת מעבר לתקציב, אבל לא בטוח בקשר לזה, אני אוסף מחר מחירון רכב.

If i were a rich man...

פורסם

אומר שניסן אלמרה 1.6 (פרפקט) תהיה אופציה מצויינת. מבחינת פרטי היא מעט מעל לתקציב אך אם הרכב יהיה מליסינג כדבריך אזי היא בהחלט תעמוד בכל דרישותיך.

פורסם

אוקיי אני יהיה איתך כללי תגיד אם מתוך הרשימונת חשבתם על משהו...

מצרפתיות: רנו קליאו (אני יכול להגיד לך עם יד על הלב שזה רכב אמין יש לנו אותה)

פג'ו 206

סיטרואן קסארה

ואם הייתם בכיוון של יפניות יש לך טויוטה יאריס נראה לי קצת יותר יקר..

הונדה סיוויק

מי שיש לו עוד משהו שאני לא חשבתי עליו מוזמן להוסיף :idea:

Honda hornet 600

פורסם
אומר שניסן אלמרה 1.6 (פרפקט) תהיה אופציה מצויינת. מבחינת פרטי היא מעט מעל לתקציב אך אם הרכב יהיה מליסינג כדבריך אזי היא בהחלט תעמוד בכל דרישותיך.

הניסן עם מנוע 1.6 מאד כבדה (על לאחרונה היו כמה כאלה בחברה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מוניטין האמינות הלקויה של המגאן נעוץ באמינות בדגמים שלפני שנת 2000, אני בהחלט הייתי שוקל בחיוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...