Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום , אני חדש פה :)

אממ אפשר להגיד שאני נהג חדש , ז''א אני בתקופת המלווה ובקרוב כנראה בע''ה יקנו לי מכונית .

עכשיו מאז שהתחלתי ללמוד נהיגה שמתי עין על האיביזה החדשה (3 דלתות) ובשמה המקורי ספורט קופה .

עכשיו גם איביזה יוצאת במבצעים חדשים , מה שאמרו לי שיכול להעיד על משהו רע אך ממיטב ידיעתי המכירות רק עולות לאחרונה .

קראתי לא מעט עליה באתרים השונים כמו שיש בעיה עם תיבת ההילוכים DSG , הקוקפיט מלא בפלסטיק זול וכו' וכו' .

אני בתור נהג חדש שלמד נהיגה על הסיאט איביזה הישנה בעצם לא יודע למה להאמין ולמה לא , וכאן אתם נכנסים לתמונה .

ישנו מבצע כרגע של סיאט איביזה חדשה 1.6 ספורט קופה עם כל מיני אביזרים שונים וכו' וכו' ומערכת מולטימדיה ב98 אלף ש''ח .

המחיר יחסית נוצץ לעין כי הם מציעים פה לא מעט דברים , אך אני רוצה דעות מוותיקי הנהגים בוא נגיד .

תודה רבה ..

פורסם
יש על זה שרשור שלם כדאי שתבדוק שם!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=331751

קראתי וכבר קראתי עוד כמה דברים .

הבעיה שלי היא שאכלתי אותה בפיתה , המלווה שלי נגמר עוד שלושה חודשים ובטוח המבצע ייגמר עד אז , מה שגם שיש לי עוד כמה שאלות , אם אני יבוא אליהם נניח בעוד 3 חודשים , אני יצטרך לשלם יותר ? וכמובן בלי מערכת מולטימדיה וכל זה אך המנוע יהיה TSI משהו ?

וחוץ מזה רשום במודעה של100 ק''מ היא לוקחת 8.1 ליטר ואחד רשם בשרשור שהבאת שבבינעירוני היא לוקחת 1 ליטר ל15 ק''מ .

אפשר הסבר ?

גם קראתי שמספטבר הקרוב המנועים עוברים ל1.2 מוגדש , אז כמובן המחיר של האוטו יקפוץ לא ? והמנוע עצמו יותר איכותי \ חזק ?

עוד דבר , אני רק מדמיין או שראיתי שכתוב שב98 אלף אפשר להביא 5 דלתות אוטומטית , אבל השאלה שלי היא אם אפשר להביא אוטומטית 3 דלתות , או שאין דבר כזה (אני כמעט בטוח שיש) אשמח לתשובה .

פורסם
קראתי וכבר קראתי עוד כמה דברים .

הבעיה שלי היא שאכלתי אותה בפיתה , המלווה שלי נגמר עוד שלושה חודשים ובטוח המבצע ייגמר עד אז , מה שגם שיש לי עוד כמה שאלות , אם אני יבוא אליהם נניח בעוד 3 חודשים , אני יצטרך לשלם יותר ?קרוב לוודאי, אם כי הנבואה ניתנה לשוטים וכמובן בלי מערכת מולטימדיה וכל זה אך המנוע יהיה TSI משהו ?מנוע ה TSI יחליף את ה 1.6 אלא אם בדרך נס יוותרו דגמים ישנים

וחוץ מזה רשום במודעה של100 ק''מ היא לוקחת 8.1 ליטר ואחד רשם בשרשור שהבאת שבבינעירוני היא לוקחת 1 ליטר ל15 ק''מ .

אפשר הסבר ? במודעה נתנו נתוני יצרן למדד של מספר ליטרים ל 100 ק"מ בתנאי עיר ובתנאי בינעירוני,ואלו נתונים אופטימיים

מהנתון בשטח, מישהו בשרשור דיווח נתונים בפועל של 1 ליטר ל15 ק"מ בנסיעה בינעירונית בתנאים שלו (שזה 6.7 ליטר ל100 ק"מ

גם קראתי שמספטבר הקרוב המנועים עוברים ל1.2 מוגדש , אז כמובן המחיר של האוטו יקפוץ לא ?קרוב לוודאי,אם כי הנבואה ניתנה לשוטים והמנוע עצמו יותר איכותי \ חזק ?מנוע TSI 1.2 איכותי , חזק וחסכוני יותר, אך גם מורכב יותר טכנולוגית - מגדש טורבו

עוד דבר , אני רק מדמיין או שראיתי שכתוב שב98 אלף אפשר להביא 5 דלתות אוטומטית , אבל השאלה שלי היא אם אפשר להביא אוטומטית 3 דלתות , או שאין דבר כזה (אני כמעט בטוח שיש) היה מבצע על 5 דלתות אוטומטי DSG ברמת איבזור הנמוכה רפרנס-ברר בסוכנות אם נשאר.דגם ה3 דלתות אוטומט מגיע לארץ ברמת גימור מאובזרת ספורט והמחיר גבוהאשמח לתשובה .

תשובות באדום בציטוט. אם אתה רציני קפוץ לסוכנות ושם כנראה תקבל את ההסברים הכי מעודכנים ואם יהיו נחמדים גם יסבירו לך אם

תתקשה להבין משהו.

פורסם
תשובות באדום בציטוט. אם אתה רציני קפוץ לסוכנות ושם כנראה תקבל את ההסברים הכי מעודכנים ואם יהיו נחמדים גם יסבירו לך אם

תתקשה להבין משהו.

רגע , אתה אומר ש3 דלתות תעלה יותר מ5 דלתות ? ז''א ברוח המבצע והכל .

ושוב , לדעתי כאשר מביאים מנוע חדש אני כמעט בטוח שסיאט תפתח במבצע כלשהו ע''מ להתחיל לשווק אותו ..

מסכים ?

פורסם

בנובמבר מגיע משלוח נוסף של איביזה ספורט קופה זהות לחלוטין (לא TSI). אני לא רואה סיבה שלא יהיה עליו מבצע כלשהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...