Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא מחפש סאונד מטורף ואתה ממש "חייב" מסך 10", אז קח לך את אחד מחיקויי ה IPAD מבוססי ה ATOM החדשים. יש לך שם רשת אלחוטית, מסך מולטי-טאצ' ו WINDOWS 7. יתרון נוסף הוא שאתה יכול גם לנתק אותו ולקחת אותו הביתה בגמר השימוש.

לעניין ההדלקה עם הסוויצ', מאחר ויש מדובר במחשב נייד לכל דבר, לא צריכים להשתמש בהייברנייט ואפשר להשתמש ב SLEEP (מצב S3) ולהדליק אותו בלחיצת כפתור (ואת המתח בשביל ה S3 הוא ייקח מהבטרייה של עצמו ולא של הרכב).

http://cgi.ebay.com/10-1-Netbook-Tablet-PC-Multi-Touch-WIFI-UMPC-win7-C072-/360289235628?pt=Laptops_Nov05

בבקשה.

אגב, יש פתרונות כאלו שיתאימו גם לחובבי הסאונד שבינינו..

...CASKA for life

פורסם
להערכתי מציאת פתרונות למה שאתה מתכנן ( מגירה , הערכת מסך , כפתור כיבוי וכו' ) יעלו לך הרבה יותר כסף מאשר לבנות מחשב נורמלי

ספק m2

לוח d510 עם מעבד מובנה

זכרונות

הארד דיסק 3.5

מסך ליליפוט

אתה יכול לסגור הכל ב2500 שקל בערך..

אני גם בפני התלבטות כי הרדיו דיסק שלי מת ..

האם D510שאני מניח שיש עליו כרטיס קול מובנה , יכול להתמודד עם עיבוד אודיו לכרטיס במקום לקנות כרטיס תומך ASIO ?

ועדיף להשקיע עוד כמה שקלים ב "2.5 בדיסק הקשיח .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא ניסיתי , אבל אני מעריך שasio4all יכולה לעבוד עם הכרטיס קול המובנה שלו ( מקס' תקנה כרטיס כמו הaudigy )

אם כן אז לא אמורה להיות שום בעייה כל עוד אתה לא מצפה לבצע דברים מטורפים כמו פילטרי fir וכו'

אני עם הatom330 שלי הרצתי קרוסים , גיינים , פאזות , וt/a על 30 אחוז בערך מהמעבד

הd510 אמור להיות קצת יותר חזק אבל יחסית דומה

דרך אגב אני עם 3.5" כבר יותר משנה בלי שום בעייה

יש אנשים שעובדים איתם כבר 10 שנים ולא נתקלו בבעיות..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

המחשב שיושב אצלי הוא עם מסך 7'' ואין לי מה לעשות איתו.

הכיוון שלי זה כרגע לבנות לפחות על בסיס המסך שיש לי מגירה לONE DIN את המחשב עצמו אני מתלבט כרגע.

אצלי ברכב(אפלאוז) יש מימין לדוושת הגז חלל פתוח עד לצד השני מתחת לתא כפפות, לדעתי מקום טוב לחבר את המחשב עצמו.

אני לא צריך שמיעת מוזיקה בצורה מטורפת, אלא שישמיע אודיו בצורה נחמדה ברמקולים קדמיים ואחוריים. צפיה בTV לעיתים רחוקות ובעיקר GPS וניהול הטלפון על מסך גדול.

בעיקרון הרצון שלי להרכיב מערכת על בסיס מחשב נייד ולפרק אותו זה בעיקר המתח הנמוך שהוא דורש והאפשרות להשתמש במטען לרכב קיים לדגם שאני צריך ועולה כמה עשרות שקלים. והאפשרות לעבוד רק על סוללה שלו כשהאוטו כבוי ואז ניתן להגדיר שכשיש מתח חיצוני המחשב לא יכנס למצב שינה או כיבוי וכשעובד על סוללה המחשב יכנס לבד למצבי חסכון בחשמל כלשהם(כיבוי או שינה) לאחר דקה אפילו.הדבר היחיד שכרגע עוצר אותי זה הכבל הקצר בין המחשב עצמו למסך,והאפשרות לעשות למסך מגירה.

אם יש לכן המלצות למקומות שעושים דברים כאלה אני ישמח לשמוע

פורסם
לא ניסיתי , אבל אני מעריך שasio4all יכולה לעבוד עם הכרטיס קול המובנה שלו ( מקס' תקנה כרטיס כמו הaudigy )

אם כן אז לא אמורה להיות שום בעייה כל עוד אתה לא מצפה לבצע דברים מטורפים כמו פילטרי fir וכו'

אני עם הatom330 שלי הרצתי קרוסים , גיינים , פאזות , וt/a על 30 אחוז בערך מהמעבד

הd510 אמור להיות קצת יותר חזק אבל יחסית דומה

דרך אגב אני עם 3.5" כבר יותר משנה בלי שום בעייה

יש אנשים שעובדים איתם כבר 10 שנים ולא נתקלו בבעיות..

איזה לוח אם היה עם ה 330 ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

d945gclf2

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...