Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי יונדאי אקסנט שנת 96 אוטומטית.

הבעיה היא שיש לי 3 סדקים גדולים בדשבורד- המחלה של יונדאי.

להחליף דשבורד לא רלוונטי- גם קשה למצוא מפירוק כי אין, וגם אם יש, אני לא רוצה להשקיע.

השאלה האם אפשר לשים חומר כמו פלסטלינה שיכול לסגור את הסדקים?

לא איכפת לי כל כך אם זה יהיה לא אסטתי, אני אשים על זה כיסוי, יותר חשוב שלא יתרחבו וגם להוריד את הרעש של הרעידות של הדשבורד.

מישהו מכיר חומר כזה שעמיד בשמש? עלות?

יש המלצות אחרות?

כל עזרה תתקבל.

בתודה

גלעד

פורסם

כיוסי לדשבורד הוא ישים ,הוא רוצה חומר לסגור את הסדקים כדי שזה ל יחמיר והסדקים יגדלו!

גם לי יש סדק קטן וסגרתי אותו עם סילקון שקוף

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה יחזיק אבל תשים סיליקון שחור או RTV (גם הוא סוג של סיליקון שנועד למטרות רציניות יותר) תנסה להחליק את זה כמה שיותר ועל הכוןל תשים כיסוי. בהצלחה

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

SUBARU LOYALE - גם כיסוי לא עוזר במקרה הזה כי הסדקים בדשבורד + רכב ישן + תושבות מנוע וגיר גמורות בד"כ = קרקושים אין סופיים.

אני מניח שהבנאדם רק שומע קרקושים ללא הפסקה כל פעם שהרכב נכנס לראשון וגם בניוטרל.

לגבי הפתרון - מילוי כל הסדקים עד הסוף בסיליקון ואחרי החלקה של הסיליקון לשים כיסוי כדי שלא יראו את הכיעור הנ"ל.

אגב - הדשבורד האחרון שעוד מייצרים אותו מהחומר הנ"ל הוא בשברולט ויואנט וגם שם יש את הסדקים המחרידים האלה.

פורסם

יצא לי לנסוע על אקסנט בזמנו , כל הרכב הפלסטיקים שבורים בפנים וכל הרכב מרשרש.

לפי דעתי זה דורש טיפול יסודי של פירוק הפלסטיקים וציפויים בדנמייט אקסטרים מהצד הפנימי שלהם, כמו כן מרווחים אני ממליץ לא על סיליקון אלה על סופר 7, נראה כמו סיליקון אבל חזק כמו פלדה.

על כל זה יכול לשבת כיסוי דשבורד ואלה לא תראה כלום וגם לא תשמע כלום אם תעשה את זה כמו שצריך.

השאלה היא אם תפרק פלסטיקים, אם הם יחזרו למקום שלהם אח"כ, וברכב הזה אני לא כ"כ בטוח שכדאי בכלל להתעסק עם זה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה על כל התשובות.

גיסי דווקא המליץ לי לשים חומר כמו פלסטלינה ששמים כדי לסתום חורים ברדיאטור, הוא עמיד בחום וחזק.

מישהו ניסה משהו כזה?

לגבי פירוק הדשבורד, אני לא הולך לפרק אותו, מעדיף לסגור את הסדקים עם חומר, שיחזיק כמה שיחזיק.

פורסם

רדיאטורים סוגרים בהלחמה. אולי אתה מתכוון לדבק אפוקסי?

זה יכול להתאים. בסך הכל לא מדובר על עומסים כבדים. אתה רק צריך חומר שקל ליישום ומתקשה לאחר זמן, וגם ניתן לשייוף.

יש כל מיני דבקים למטרות שונות. חפש אחד בגוון קרוב לדשבורד. אני לא חושב שההבדלים בין דבק אפוקסי תת מימי לכזה שמדביק ברזל או פלסטיק יפריעו לך. תזרום על הצבע...

• תוכן חדש...