Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

מי שזוכר ששרפתי (ותיקנתי) את הרדיו דיסק של JVC הקודם (אני כישרון מיוחד..:wink:), עד שהרסתי אותו הוא שירת אותי בצורה מאוד טובה ללא שום תקלות !

ועכשיו לעניין, קיבלתי מהעבודה תלושים לקניה מאוטו דיפו , יצא לי לבדוק מה שיש להם להציע ואני רוצה להשתרג לרדיו דיסק חדש,

הדרישות מאוד פשוטות:

איכות סאונד טובה , כניסת USB, תצוגה קריאה ונורמלית (בין היתר דיפדוף נוח בין תיקיות), אפשרות כיוונון LOW,MID,HIGH ולפחות 2 יציאות למגבר

אני יחבר בעתיד קומפוננטים מקדימה , יש 6*9 מאחורה, יש כבר סאב ומגבר.

הראשון הוא Pioneer Deh-p2250

273522-latest-2010-pioneer-model-deh-p2250ubg-with-usb-mp3-cd-r-rw-2250.jpg

השני Jvc Kdr 416/415 הבדל של 100 שקל בין 2 הדגמים.

jvc_kd-r415-416_l.jpg

אם אתם מכירים עוד דגמים טובים שנמכרים באוטו דיפו אשמח לשמוע.

אז..מה דעתכם ?

2010-06-22 18.57.56.jpg

2010-06-22 18.57.39.jpg

2010-06-22 18.57.17.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

שניהם טובים באותה מידה

ההחלטה היא בעצם איפה יש יותר פיצ"רים שמעיינים אותך ואיזה מהם מדבר אליך יותר מבחינת הנדסת אנוש וקלות תפעול

דרור

פורסם

שי, כמו שכתבתי למעלה, איכות סבירה, לא ביקשתי קונצרט..

פיצרים שיהיה נוח לדפדף בין תיקיות, שיראו משהו באור יום, כיווני קול כמו שציינתי למעלה.. לא משהו מיוחד

ואת אחת הדוגמניות של Abarth

Suzuki Jimny

פורסם

אם אני לא טועה יש להם דגם של SONY עם BLUETOOTH שגם נשמע טוב לדעתי יותר משני המכשירים שהזכרת!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני חושב שבמקרה הזה ה JVC מציע תמורה טובה יותר, לא? בלי לראות את המפרט אני מאמין שה JVC בעל יותר פיצ'רים מהפיוניר. עצם זה שיש לו 5V מתח פרה-אווט כבר מבשר טובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מבחינת הנתונים שניהם אותו דבר, חוץ ממה שאיתמר ציין פה,

ה JVC נראה יותר נוח מבחינה תפעולית , הפיונר נראה יותר מסורבל עם המון לחצנים קטנים, לא בטוח שזה נוח כ"כ.

מישהי מכיר את ההבדל בין דגם 415/416 ?

Suzuki Jimny

פורסם

איגור, נשמע מוזר הבדל של 100 שקל בגלל הבדל של צבע פאנל.

בדגם הזול יותר גם מקבלים רמקולים מתנה (לא שאני ייחבר אותם או משהו)

Suzuki Jimny

פורסם

+1 לגבי הJVC במקרה הספציפי הזה.

אם תיקח פיוניר , אני אומר שתשקיע איזו אלפיה לקבלת מכשיר קצת יותר מתקדם, היות וזה לא מה שאתה מחפש כעת הJVC ייתן תמורה טובה יותר לדעתי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יכול להיות שאני טועה.

זה מה שאני זוכר מהימים שלי באוטודיפו.

אולי זה לא נכון למקרה הספציפי הזה, אבל יש דגמים בJVC עם הבדל של ספרה אחת בדגם שכל ההבדל בינהם הוא הצבע של הפאנל.

את תתייחס לעניין ההבדל במחיר, קורה הרבה שיוצאים עם מבצע על מק"ט מסויים של מכשיר ולא יוצאים עם מבצע על מק"ט של מכשיר אחר שהוא בדיוק אותו האחד רק עם הבדל מינורי כמו צבע.

אם תהיה שוב בחנות, תיראה האם המחירים ה"מלאים" שלהם,לפני המבצע הם זהים.

• תוכן חדש...