Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל-LCD עם רוחב של עד 91 ס"מ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ההורים שלי מחפשים LCD בגודל 37", אבל הבעיה היא שעקב מקום מוגבל היא חייבת להיות ברוחב מקסימלי של 91 ס"מ. הדרישה מוגזמת? אם לא, על איזו טלויזיה (טובה כמובן) הייתם ממליצים וכזו שגם תעמוד בדרישה?

תודה :)

פורסם

אני רכשתי LCD בגודל 37 אינץ' של LG .

הדגם הוא: 37LH70 סקארלט.

מדדתי לך את האורך: 90 ס"מ בדיוק כולל מסגרת.

אומנם, זו לא הסדרה החדשה ביותר של LG , אבל מדובר בספינת הדגל שלהם:

מהירות תגובה: 2 מ"ס.

מהירות שידור: 100 MHZ במקום 50 בדר"כץ

3 יציאות HD

BT

יש לה עוד כל מיני יתרונות.

המחיר שאני שילמתי: 4500 ש"ח.

אני מאוד מרוצה ממנה, אומנם ניתן להשיג זולות ממנה אבל יחסית לנתונים שלה היא לא יקרה והמחיר שלה סביר.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה רבה על התגובה.

מסקר מחירים וטלויזיות שעשיתי ראיתי (ודי אהבתי) טושיבה דגם 37xv733. המחיר הכי טוב שקיבלתי הוא 3500 ש"ח (ומתנה מגהץ או קומקום או משהו בסגנון :roll:). הדגם מוצלח?

ראיתי גם טלויזיית LED של LG ב-5500 ש"ח. האם אלפיים ש"ח יותר שווים קניה של טלויזיית LED, או שההבדל באיכות לא מורגש כל-כך?

פורסם

לי יש טושיבה 37av550t דגם 37 אינץ,hdmi ואני מרוצה. נקנה לפני חצי שנה ב4000 שח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בטווח מחירים של עד 6000 ש"ח החברות המומלצות היום הן LG וSAMSUNG - שים לב שה37 שלי עלתה בהפרש דיי ניכר מהטושיבה אבל כנראה שיש סיבה לכך.

הLED טובות מהLCD ,דקות יותר וצורכות פחות חשמל ועם הממון מאפשר לך, לא הייתי חושב פעמיים.

הנתונים משתנים עם השנים, לפני שנתיים הממומלצות היו היטאצ'י למשל והשנה כשאני רכשתי אמרו לי לא לכת עליה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

למה "אבל", נשמע אחלה, תתחדש.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

גם לי יש את הסקארלט, וכמו שבן ציין- אחלה LCD שבעולם.

בדגם שלי יש גם חיבור USB, כדי ליראות סרטים מזכרונות ניידים ( דיסק און קי ).

מה גם שהעיצוב שלה מאוד מרשים.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...