Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד חשפה היום תמונות ראשונות של המונדיאו החדשה (מתיחת פנים) לדגם 2011. עיקר החדשות הן מנוע 2.0 ליטר טורבו בהספק של 237 כ"ס ותיבת 6 הילוכים כפולת מצמדים.

ford-mondeo-2561010121396331600x1060_580_340.jpg

פורסם

הלוואי שיביאו את המנוע הזה לארץ.

לא ברור לי למה כתבו "פחות קרבית", היא הרבה יותר קרבית מהנוכחית!

עם השפיצים האלה בתחתית הבאמפר הקדמי, והפנסי ערפל המוזרים/יפים האלה.

Auto Emoción

פורסם

אוטו יפיפה גם הקודמת, בעיניי אחת המכוניות המשפחתיות היותר יפות שניתן לראות בכבישי ארצנו, ובעולם בכלל אין ספק שזוהי יצירת מופת, משדר יוקרתיות וספורטיביות כאחד.. פורד עשו עבודה מעולה בעיצוב של הרכב הזה

פורסם

המונדיאו שלי (2008) נתנה לי כל כך הרבה כיף בשנתיים האחרונים, הרכב מדהים בנוחות והתנהגות כביש נדירה.

לדעתי הרכב הקיים יותר נאה.

הנה כמה תמונות של הרכב החדש:

2011-Ford-Mondeo-3.jpg

2011-Ford-Mondeo-1.jpg

2011-Ford-Mondeo-7.jpg

2011-Ford-Mondeo-5.jpg

2011-Ford-Mondeo-9.jpg

2011-Ford-Mondeo-11.jpg

פורסם

דומה עד כמעט זהה לנוכחית. רכב יפה ותו לא, לא צריך להגזים (לטעמי). הלבנה הכי יפה (במיוחד עם הג'אנטים האלה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המגיני בוץ האלה כל כך מכערים, אני לא רואה הרבה הבדלים ובאמת ניתן לקוות שהמנוע החדש יגיע ארצה.

פורסם

נראית קצת יותר מכונית ופחות אוניה מהדגם הנוכחי.

אני שמח שיש מי שנהנה ממנו, אני מכיר אישית שנים שהחליפו אותו בליסינג מהר ככל שניתן היה, בשל כבדותו. אבל, המנוע החדש נשמע הרבה יותר מבטיח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...