Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

from black to white או: מאיביזה לשירוקו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לאחר 3 וחצי שנים עם סיאט איביזה 2007 רמת גימור "ספורט" החלטתי שצריך להתקדם.

האמת שלא היו כל כך לבטים, אחרי שיצא לי לראות שירוקו על הכביש (שהיא הגיעה לארץ) ידעתי שלי תהיה אחת כזאת.

ברגע שהמצב הכספי נתן לי את ברכתו ניגשתי לסוכנות, לפני שהגעתי דיברתי עם הסוכן בטלפון כדי לקבל קצת פרטים והוא אמר לי שיש צפי של חודשיים עד לקבלת את הרכב. אמרתי לו שאין כל כך בעיה כי יש לי עם מה להתנייד בינתיים.

לא היה לי ספקות שהצבע יהיה לבן, אחרי 3 וחצי שנים עם שחור החלטתי שהספיק לי ובנוסף, דעתי האישית היא שלשירוקו הכי מחמיא לבן.

הגעתי לסוכנות שילמתי מקדמה ויצאתי לדרכי בידיעה שתוך חודשיים שלושה תגיע הלבנה.

ב21.5 היא עגנה בנמל ומיום שני ה14.6 היא נלקחה מהסוכנות.

בינתיים אחרי שבוע הרכב גמע כבר 1K. לתת רשמים יהיה מיותר (יש יותר מידי בדפי הפורומים).

קצת קשה לעשות השוואה מול האיביזה, נראה לי גם ממש מיותר.

בן.

BEN_3190.jpg

BEN_3204.jpg

BEN_3208.jpg

BEN_3222.jpg

BEN_3225.jpg

BEN_3228.jpg

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדהימה, תתחדש!

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

אין ספק שהיא מקסימה, זה בדיוק הדגם שאני הייתי קונה, אם היה לי נוח ולא קשיח מידי (בגילי, הגב לא מה שהיה פעם...).

מה שאיכזב אותי (אם בכלל יש כזה דבר ברכב הזה) זה שלוח השעונים והדש בורד בדיוק כמו של ה- TSI 160. טוב, למעשה זה אפילו פחות, משום שאין שליטה מההגה, למשל.

אז נכון שזה אותו מנוע, אבל בכל זאת, קיוויתי למשהו קצת יותר מיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברוך, אותי אישית לא מעניין השליטה מההגה כך שמבחינתי זה פרט מאוד מאוד שולי.

אני מאוד אוהב את הלוח שעונים עם התאורה הלבנה, זה מאוד נעים לעין.

אני אישית לא אוהב שיש יותר מידי כפתורים ולחצנים למינהם, כמה שיותר פשוט.

Got To love It

פורסם

עשית 1K ק"מ אבל באחת התמונות רשום 9399ק"מ או שנדמה לי (לאור השעה..) ? :)

בכל מקרה - תתחדש,אכן לבן מתאים בול :)

אם לא איכפת לך - קצת יותר תמונות מסביב ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צילומים מצויינים. אני צריך לגייס את הצלם המתאים ואת המצלמה המתאימה כדי לצלם את שלי.

אתה באמת חורש על האוטו. קיבלתי את שלי יומיים אחריך והרכב הגיע רק ל 120 ק"מ (כולל ה 14 ק"מ שהיו כשקיבלתי את האוטו).

האם הרגשת שהאוטו "נפתח" עם הזמן?

האם מההתחלה נהגת רגיל, או שבהתחלה העברת הילוכים בטורים נמוכים יותר?

אין ספק שהיא מקסימה, זה בדיוק הדגם שאני הייתי קונה, אם היה לי נוח ולא קשיח מידי (בגילי, הגב לא מה שהיה פעם...).

אני לא צעיר ממך ואין שום בעיית נוחות בשירוקו. אולי עשית נסיעת מבחן ב 2.0 שיתכן שהיא קשיחה יותר.

מה שאיכזב אותי (אם בכלל יש כזה דבר ברכב הזה) זה שלוח השעונים והדש בורד בדיוק כמו של ה- TSI 160. טוב, למעשה זה אפילו פחות, משום שאין שליטה מההגה, למשל.

אז נכון שזה אותו מנוע, אבל בכל זאת, קיוויתי למשהו קצת יותר מיוחד.

השירוקו לא מספיק מיוחדת? אני לא מכיר את הגולף MK6, אז השירוקו מיוחדת בשבילי.

הופתעתי לטובה ממה שקיבלתי בחבילת הבסיס, כי לא הזמנתי שום תוספת חוץ מצבע מטאלי וחיישני רוורס.

לא ציפיתי למערכת שמע עם מסך מגע, עם מקום לשישה דיסקים בתוך המערכת עצמה (פעם אחרונה שהיה לי כזה דבר זה היה צ'יינג'ר בתא המטען), קריאת פורמט MP3 , חיבור AUX ומקום לכרטיס זכרון SD.

חיפשתי עכשיו וראיתי שיש כרטיסי SD של 16GB. אולי אני מתקופת האבן, אבל אותי זה מאוד מרשים. כרטיס של 16GB הופך כל מדיה אחרת למיותרת.

האם למישהו יש המלצה לכרטיס מתאים? האם אפשר להגדיר שהמערכת תקרא מתוך ספריה מסויימת, כך שתהיה ספריה של שירי ילדים וספריה של שירים שלי?

בכל מקרה, אני שמח שב 20 אלף ש"ח ההפרש בין שירוקו 122 לשירוקו 160 מקבלים עוד משהו חוץ ממגדש-על.

בצ'מפיון טוענים שה 122 לא מגיעה עם מסך, אבל אולי סתם אומרים כדי לזרז את הלקוחות להזמין את ה 160.

אחת הסיבות שהעדפתי אותה על גולף GTI MK5 היא שבשום שלב היא לא נותנת לך לשכוח שהיא מיוחדת. נהגתי עם הגולף בתוך העיר ושכחתי שהיא GTI. בשירוקו אתה יושב בתוך המושבים ולא עליהם והיא עוטפת אותך, מחכה כל הזמן שתיתן גז.

למרות זאת ולמרות הצמיגים בחתך 45 היא נוחה לי.

החסרון העיקרי בפקקים הוא לחיצת הקלאץ' הקשה. כניראה שאני צריך לעשות יותר סקווטים בחדר כושר...

אולי משך הזמן ההתנגדות תיעשה קלה יותר.

עוד משהו שגיליתי זה שבניגוד למה שכמה רשמו בפורום ששירוקו תופסת תשומת לב - אני לא הרגשתי (טוב, אולי הסתכלו על הנהג ועל כסא התינוק שלידו וההתלהבות ירדה :lol: ).

כשפגשתי חברים שלי שהם הדיוטות במכוניות הם רק אמרו "תתחדש" ושאלו "איזה גולף זו?".

• תוכן חדש...